День всіх закоханих

День комп’ютерника

Іменини святкують:  Петро, Трифон

 

Символ дня - Голуб. Дуже гарний, світлий і гармонійний день. Не потрібно вносити будь-яку дисгармонію в навколишню енергетику.

Це день чистоти. Добре цього дня наводити чистоту вдома та на роботі. Сприятливо проводити очищувальні процедури. Причому, як для організму, так і для думок.

Гарний день для творчих людей - можуть спасти на думку гарні ідеї. Сприятливий для поїздок і подорожей.

Стрижка волосся може притягти зраду, у результаті якої стан вашого здоров'я значно погіршиться.

Можна починати нові справи.

В цей день потрібно утриматись від сексуальних контактів і не вживати грубу тваринну їжу.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – не поспішай із висновками і не будуй ілюзорних планів - ще багато чого «переграється». Твої ідеї та плани зіткнуться з великою протидією. Згадай у цей час слова великого Форда: «Коли вам здається, що весь світ налаштований проти вас, пам'ятайте, що аероплан летить проти вітру, а не за вітром». І нічого не бійся!




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні тобі необхідно максимально зміцнювати свої позиції - в компанії, на ринку тощо. Тобто тобі необхідно працювати на своє «сьогодні», щоб воно потім переросло в твоє «завтра». Хтось сказав : «Блиск далекого оманливий. Найбільша можливість лежить тут і зараз». Вечір проведи вдома.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – не варто сьогодні довіряти новим партнерам. Як у прислів'ї: «старий друг кращий за нових двох». Тобі слід повернутися до сьогоднішньої теми трохи пізніше, а поки відкидай їхні пропозиції, перенеси, відстрочуй тощо. Ситуація має пізніше краще прояснитися, і у тебе з'явиться більше «козирів».



 

Р а к (22.06 - 22.07) – більшу частину дня тобі потрібно взяти на озброєння фразу Сенеки: «Ми на багато що не наважуємося не тому що це важко; це важко саме тому, що ми на нього не наважуємося». Не варто боятися нового і незвіданого. Пам'ятай, що переможців не судять - сміливо рушай уперед! Вечір проведи з близькими.




Л е в (23.07 - 23.08) – днем ти маєш працювати мало не в поті чола. Ти ж маєш мрію? Пам'ятаєш: «Якщо Ви хочете мати те, що ніколи не мали, - почніть робити те, що ніколи не робили»? Ця фраза начебто для тебе і саме сьогодні. Увечері постарайся вберегтися від зайвого і непотрібного тобі спілкування і провести час на свій розсуд.




Д і в а (24.08 - 23.09) – не потрібно поспішати і потім «спотикатися» через поспіх. Розроби сьогодні свій власний темпо-ритм, який буде комфортним саме для тебе. Джим Рон сказав:«Навчіться відокремлювати більш важливе від менш важливого. Багато людей не роблять успіхів просто тому, що надають дуже велике значення незначним речам».




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – всі проблеми варто вирішувати по мірі їхнього надходження. І пам'ятай, що сказав «класик»: «Якщо Ви незадоволені тим місцем, яке посідаєте - змініть його! Ви ж не дерево!». Не варто вмовляти себе звикнути до того, що не влаштовує. Потрібно рухатися і шукати чогось кращого!




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – більшість твоїх підлеглих або колег проситимуть або потребуватимуть твоєї допомоги. Не відмовляй їм у цьому - колись вони також протягнуть тобі руку допомоги. Завжди старайся розібратися в ситуації. Відомий Річард Бах сказав: «Як можна когось змусити заглянути за кут, якщо він ще до нього не дійшов?».



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – найпродуктивнішим часом буде перша половина п'ятниці - ти зможеш надолужити згаяне і пристойно зрушити на шляху до мети. У другій половині дня варто знизити свою активність.  Все йтиме зі «скрипом». Але Черчілль сказав: «Успіх - це рух від невдачі до невдачі без втрати ентузіазму».




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – все, що буде зроблено тобою у співавторстві, співдружності, спільно з кимось, буде більш потенційно успішним, ніж самостійні проекти. Збери дружну компанію однодумців або просто гарну і злагоджену команду. Адже все велике було досягнуто ентузіастами. А якщо їх ціла команда - світу не минути лиха!

 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – буде складний день. Спеціально для тебе в І-цзин є чудова порада: «Коли швидка вода зустрічає на своєму шляху перешкоду, вона зупиняється, збільшує свій об'єм і силу і потім переливається через неї. Дотримуйтеся прикладу води: зупиніться і збільшіть свою силу доти, поки перешкода не припинить заважати вам на вашому шляху».




Р и б и (19.02 - 20.03) – зростання і розвиток професіоналізму, особистих талантів і навичок - головні теми сьогоднішнього дня. Китайці кажуть: «Не бійтеся зростати повільно, бійтеся залишатися незмінними». У другій половині дня вкрай необхідна обережність у фінансових питаннях - не роби необдуманих покупок.




 

Дозвілля

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”




 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”

 


 

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"

Рівне нський міський Палац культури – “Scorpions & Brevis”

Палац дітей та молоді – „ПДМ з любов'ю”

Лагуна, нічний клуб – „St.Valentines”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Sweet Kiss”

Магнат, розважальний комплекс – „День святого Валентина”