Всесвітній День радіо

Іменини святкують:  Віктор, Іван, Кір, Клавдій, Микита, Никифор, Папій, Серапіон, Федотія


 

Символ дня - Змій. Назва говорить сама за себе - несприятливий день. Особливо, коли на цей день випадає повня. Людина схильна впливу різноманітних спокус.

День небезпечний сварками і конфліктами, тому, по можливості, потрібно зберігати спокій і не допускати спалаху емоцій. Часто в цей день виникають конфлікти на сексуальному ґрунті, так як бажання чоловіків та жінок зараз в протифазі.

Несприятливий день для важливих, значимих справ, хоча в цілому для бізнесу він сприяє.

В цей місячний день ми бачимо віщі сни й одержуємо одкровення. Це - кращий день для пізнання таємниць.

Безпечніше буде утриматися в цей день від стрижки.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – з самого ранку прислухайся до своєї інтуїції, щоб оптимізувати свій робочий процес і вирішення важливих завдань. Надвечір питання, які потребують твоїх комунікативних навичок, твоєї товариськості, вирішуватимуться важко. Займися краще паперами та діловим листуванням, а не живим спілкуванням.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – прояви увагу до своїх рідних - вони сьогодні будуть дуже вразливі і вимагатимуть до себе більше уваги: ​​хто через примхи, хто через хворобливий стан. Одним словом - зроби їм сьогодні щось приємне і добре. На роботі візьми невелику паузу у виконанні важливої ​​справи або в роботі над важливим проектом. Ти все встигнеш!




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні не твій день. Всі нинішні фінансові питання та клопоти постарайся перекласти на плечі когось із співробітників. Або взагалі, по можливості, відклади їх. Ти не зможеш адекватно попрацювати з ними. Також не варто сьогодні (особливо ввечері) експериментувати на кухні.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – в дорозі, куди б ти сьогодні не довелося їхати і в якому транспорті - громадському чи особистому, на тебе чекають перешкоди і затримки. Будь-яка дорога буде складною і напруженою. По обіді пройдися по магазинах і, наповнивши холодильник, запроси до себе в гості своїх друзів.




Л е в (23.07 - 23.08) – на роботі цього дня все мирно і спокійно. У такому неспішному режимі ти зможеш без проблем вирішити багато питань, в основному поточних. Головне - відклади на потім метушню і клопоти з документами і цінними паперами - не варто ходити в інстанції за довідками, нести документи на підписання, купувати акції.




Д і в а (24.08 - 23.09) – на роботі тобі важко буде зосередитися - твої інтереси весь час «стрибатимуть» із теми на тему. У другій половині дня присвяти свій час врегулюванню та налагодженню стосунків родичів - тіток, дядьків, братів тощо. Ти з успіхом можеш виступити арбітром у їхніх суперечках і розбіжностях.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – не треба сьогодні планувати або влаштовувати поїздки - як відрядження, так і з метою відпочинку. Існує великий ризик втратити щось у дорозі, особливо документи або цінні речі. Краще зайнятися справами, що стосуються твого близького оточення. Увечері тебе захопить якийсь цікавий фільм або книга.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – не варто сьогодні відмовляти близьким, знайомим, сусідам у допомозі. Не розчаруй їхню віру в доброту і сердечність. У другій половині дня ти відчуєш спад життєвої енергії. Постарайся не напружуватися і, по можливості, не навантажуватися складними завданнями. Краще зайнятися поточними проблемами.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня прийде розуміння багатьох потрібних тобі процесів, виникне інформація про вирішення нагальних питань. Не скупись і навчися ділитися важливою інформацією зі співробітниками та колегами. Обмеж свої контакти і зв'язки. Зведи їх до спілкування тільки з найближчими людьми.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – все, що вимагає твого інтелектуального включення, підходу, краще відкласти на пообідній час. З самого ранку твоя підвищена емоційність не дозволить тобі тверезо мислити. У підсумку можуть бути безглузді помилки або проблеми через банальну неуважність. Вечір краще провести в тиші і спокої.

 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – день буде насичений подіями і пригодами. Не варто відразу занурюватися з головою в те, що відбувається - більше задоволення ти отримаєш, якщо займеш позицію спостерігача. Включатися варто лише в ті проекти і справи, які тебе щиро зацікавлять, зачеплять за живе. Вечір проведи вдома з найближчими людьми.




Р и б и (19.02 - 20.03) – доведеться і захочеться займатися сімейними справами. Найкраще зробити генеральне прибирання. Тим більше, що в такі моменти краще міркувати - у тебе скоро почнеться важливий проект, і потрібно подумати, як до нього підступитися. Плюс - фізична праця піде на користь твоєму здоров'ю.





 

Дозвілля

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”





 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”


 



 

GONZO, кіно клуб – „Серпень: Графство Осейдж”

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"

Драмтеатр – „Ханума”