Іменини святкують:  Василь, Григорій, Зенон, Іван, Іполіт, Христя

 

День пошуку високих істин, боротьби із проявами зла у собі, проявами, які перешкоджають й заважають духовному зросту й самовдосконаленню. Прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей і занять різними хобі.

Сприятливо починати нові справи.

Дуже уразливі очі. Необхідно по можливості менше працювати за комп'ютером, утриматися від читання і перегляду телевізора.

Їжа цього дня обовя'зково повинна бути якісною, свіжою, і тільки та, яка подобається.

Бажано якнайменше курити і старатися не дивитись в дзеркало!

Стрижка цього дня призведе до поліпшення вашої діяльності, покращення фінансового становища, збільшення власності й прихильності начальства.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – з самого ранку ти матимеш стільки ентузіазму та бажання негайно переробити всю роботу, що оточуючі можуть злякатися. Ти, немов торнадо, кидатимешся з одного кутка в інший і намагатимешся змінити світ за один день. Активність і завзяття - це, звичайно, чудово, але проявляй здоровий прагматизм, беручись за будь-які справи.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні тобі варто переглянути свій бюджет і ще раз гарненько подумати, перш ніж приймати рішення. Зараз слушний період для будь-яких починань, за умови що кожне рішення має бути зваженим, а ймовірний розвиток ситуації - прорахованим у різних варіантах. Не бійся здаватися занудою - дій обережно.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні варто більше часу приділити стосункам зі своїми близькими. Якщо ти маєш складні стосунки із партнерами, колегами або навіть сусідами - постарайся не посилювати і без того напружену ситуацію. Сьогодні тобі не завадить дипломатія. Постарайся попередити конфлікт на самому його початку.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі варто уважніше поставитися до свого здоров'я. Прислухайся до свого організму, про що він намагається сказати? Цілком імовірно, що переживання і стреси дають про себе знати. Я будь-якому разі, профілактика і своєчасна діагностика організму не завадить. Заплануй найближчим часом візит до лікаря.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі варто подивитися з боку на ситуацію. Чи все тобі подобається в собі і в своєму житті? Що ти можеш зробити в рамках тих обставин, в яких перебуваєш? Що найкраще зробити для того, щоб змінити ситуацію докорінно і позбутися важкого тягаря? Ці питання потребують відповіді, варто над ними замислитися.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі варто переглянути свої плани на найближче майбутнє і тим самим скорегувати свої витрати. Можливо, має сенс витратити трохи більше, але тим самим забезпечити собі душевний спокій і заощадити чимало часу. Чудовий день для тих, хто збирається відвідати рідних.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні тобі не можна проявляти сухість, байдужість і емоційну жорстокість по відношенню до коханих. Навіть якщо друга половинка в чомусь не права - прояви дипломатичність і зроби зауваження в коректній формі. Чудовий день для тих, хто вже перебуває у стосунках. Ти відчуєш справжню любов і турботу.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні тобі варто зайнятися вирішенням господарських питань. Чудовий день для тих, хто піклується про дітей, старих або працює в медичній сфері. Оточуючі визнають твій авторитет, що звичайно ж, потішить твоє самолюбство, а сповнені подяки очі стануть найкращою винагородою!



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні тобі варто почати переговори з начальством або вищими чи контролюючими органами. У цей період збільшуються шанси домогтися здійснення давно намічених планів. Головне - не пасуй перед труднощами. Збери всю свою волю в кулак і починай діяти.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – тобі варто більше уваги приділити тим, хто не боїться брати на себе відповідальність. Це чудовий день для тих, хто прагне швидкої реалізації своїх планів і бажань. Якщо ти раптом виявиш слушну можливість - скористайся нею без довгих роздумів. Плануй дії з випередженням своїх конкурентів на два-три кроки вперед.
 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – будь уважніше відносно тих, хто тебе любить і прагне пізнати тебе трохи більше. Не відмовляй іншим у взаємності. Якщо сьогодні одержиш запрошення - не роздумуй і приймай його. Ти відчуєш прилив сил і бажання вкотре перевернути цей світ. Шукай однодумців.




Р и б и (19.02 - 20.03) – чудовий день для тих Рибок, хто прагне творчої самореалізації. Чим би ви не займалися в житті, але творчий настрій сьогодні відчують всі. Достатньо тільки звернути пильну увагу на такий настрій і використати його з користю для себе та інших. Близькі порадують гарним настроєм.




 

Дозвілля

„Вій” 3D

„Ця незручна мить”

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”




 

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Лікар. Учень Авіценни”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”




Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"

Драмтеатр – „Сон літньої ночі”

ТРЦ "Злата плаза" - Андрій Курков. Презентація книги