Іменини святкують:  Домна, Єфрем, Ісаак, Феодосій


 

Символ - Серце. День любові та кохання. Покращується інтуїція. Можуть снитися віщі сни.

Не можна проявляти жалість та заздрість. Рекомендується - усамітнення та роздуми. Один з найкращих днів для медитації.

Цього дня протипоказані м`ясо та інша "груба" їжа, а також нікотин і алкоголь. Голодувати не рекомендується.

Потрібно зменшити навантаження на серце.

В спорті складні фізичні вправи краще не робити. Корисний масаж.

В бізнесі день вдалий хіба для спонсорства, усі інші операції будуть даватися дуже важко.

Стригти волосся не можна - залучаються нещастя і травми.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – –  новий трудовий тиждень принесе нові переживання і відкриє перед тобою нові горизонти. Для когось це буде новий етап його життя, ну а для когось - чудові перспективи в досягненні раніше поставлених завдань. Ідеальний період для того, щоб посіяти нове насіння і закладати нові фундаменти. Варто бути у всеозброєнні.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – постарайся зробити трохи більше, ніж ти обіцяєш, і трохи більше, ніж ти можеш. Така поведінка не залишиться без уваги. Безумовно, ти підстрахуєтеся на найближче майбутнє і тим самим покажеш, що твоя продуктивність здатна побити рекорди. Разом з тим не варто розраховувати на швидкі результати.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні ти можеш зіткнутися зі свого роду шахрайством. Все, що тобі сьогодні потрібно, - це пильність і дії, які не суперечать логіці. Постарайся не піддаватися паніці і опанувати себе. Також має сенс звернутися по допомогу до тих, в кому ти маєш абсолютну впевненість.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – день, коли варто проявити себе з найделікатнішого боку. Не варто нав'язувати свою думку тим, хто не може в даний момент тебе почути. Ну, або не хоче. Пам'ятай, що кожна людина має право на вибір. І тобі варто, перш за все, у спілкуванні з іншими, поважати це право.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні ти відчуватимеш сонливість та лінощі. Приємні спогади і мрії наяву заважатимуть вирішувати практичні завдання. Саме тому варто опанувати себе і зануритися у вирішення поточних робочих питань. А приємне і миле для серця заняття відклади на вечір, коли його буде з ким розділити і про що згадати.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі належить вирішувати ряд заплутаних і серйозних завдань. Саме тому тобі знадобиться висока концентрація уваги. Постарайся не відволікатися на дрібні питання і завдання. Сьогодні варто прикласти всі зусилля для того, щоб існуюча ситуація не погіршилася.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні тобі варто більше уваги приділити стосункам із колегами та друзями. Цілком імовірно, що вони стануть ключем на шляху до довгоочікуваних можливостей. Ти не маєш їх випускати через поганий настрій чи втому. Постався до них серйозніше.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – яскравий день для тих, хто прагне закріпитися в новій для себе сфері діяльності або посаді. Сьогодні ти не тільки багато чого дізнаєшся, але і чимало здивуєшся. Тобі варто показати оточуючим, що твого ентузіазму,  знань і гнучкості вистачить для вирішення найскладніших завдань.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ти матимеш похмурий настрій, коли життя здаватиметься зовсім не медом, а прожитий час - мало не даремним. Не варто зневірятися. Не випускай з уваги свою мету і кожен день роби крок їй назустріч. Ось побачиш,  поступово ти досягнеш того, чого так пристрасно бажаєш.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні начальство тебе може дещо здивувати. Можливо, варто прислухатися до поради близьких та друзів. Звичайно, вони можуть бути необ'єктивними, проте ти обов'язково отримаєш корисне зерно, яке допоможе прийняти важливе для себе рішення. Не відмовляйся від співпраці з іншими.


 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні на тебе чекає ряд приємних і не дуже моментів,  проте впоратися з ними тобі допоможе філософський погляд на життя і об'єктивність. Довіряй собі і своїй інтуїції. Твоє здоров'я може трохи постраждати, тому не пошкодуй часу на те, щоб відновити сили.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – якщо ти перебуваєш в очікуванні важливих результатів. Сьогодні ти отримаєш деякі з них. Не варто турбуватися, що вони виявилися не такими феєричними, як у твоїй уяві. Варто з вдячністю ставитися до всього, що отримуєш від інших людей. Наступного разу ти не припустишся старих помилок.






 

Дозвілля

„Вій” 3D

„Ця незручна мить”

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”




 

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

 „Лікар. Учень Авіценни”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”




 

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"