Іменини святкують: Ананій, Аркадій, Давид, Іван, Йосип (Осип), Ксенофонт, Марія, Петро, Семен, Федір


 

Символ дня — Фонтан. В цей день енергія може бити як у фонтані, але направляти її потрібно не на важку фізичну роботу, а на працю на благо сім'ї, родини. Це сімейний день і бажано його провести з сім'єю або на благо сім'ї. Добре буде згадати своє родинне коріння.

У цей день можна починати нові справи, особливо довгострокові проекти, починати нові традиції.

День успішний для бізнесу, особливо сімейного.

День зміцнення будинку, родини, традицій, пожертвувань й альтруїстичної, добродійної діяльності, день перетворення внутрішньої природи й захисту справедливості.

Кращий день для примирення, якщо ви з кимсь у сварці.

 Цього дня рекомендується утриматися від стрижки, тому що це притягне до вас хвороби.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – це найкращий день для усамітнення і камерності. Займися самоаналізом - проаналізуй свої почуття, емоції, відчуття, думки. Одним словом - стань інтровертом, хоч ненадовго. Тільки ближче до вечора ти можеш «вилізти » зі своєї мушлі і вийти в люди - на тебе чекає зустріч із друзями, пиво і піца!




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні дуже корисні всілякі заходи, які заспокоюють і розслаблюють - масажі, особливо розслаблюючі, прогулянки, читання гарної літератури чи перегляд доброго фільму. Увечері продовж у тому ж дусі - приємне читання, музика, розумний і душевний фільм.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – займися своїм здоров'ям. Почни курс дієти, масажу, почни ходити в тренажерний зал або в басейн. Гуляй побільше - саме сьогодні і саме для тебе  цілюща енергія в повітрі діятиме на тебе цілющим чином. І не кури! Вечір дуже добре підходить для візуалізації своїх мрій і бажань.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – знайди сьогодні час для приємних і розслаблюючих душу і тіло заходів. Хоча тобі важко буде знайти куточок, де б тебе не «дістали» твої домашні. Вони впрягатимуть тебе в свої клопоти, сварки і стосунки один з одним. Спробуй не проявляти бурхливої ​​реакції і стримувати гнів і дратівливість.




Л е в (23.07 - 23.08) – якщо твоя інтуїція нав'язливо стукає у двері, щось не те підказує, а кричить тобі у вухо - прислухайся, зроби висновки, замислись. Найкраще думається, коли руки чимось зайняті. Для тебе оптимально - прибирання вдома. Зате в підсумку буде і корисно, і приємно. Вечір підійде для зустрічей із  друзями і для задушевних розмов.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні відмовся від походів «у люди» - галасливі компанії тобі ні до чого. Ти тільки втомишся і відчуватимеш надвечір злість і роздратування. Оточи себе красою і комфортом - чудовими і гарними людьми, речами, музикою. Роби тільки те, що хочеться і що приємно душі і тілу. Сьогодні особливий день, коли все можна!




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – не варто сьогодні мати справу з алкоголем - виключи з уживання навіть слабоалкогольні коктейлі та пиво. Дуже сприятливий ефект матимуть спільні прогулянки на свіжому повітрі. Ефект буде подвійний - оздоровчий і психологічний - гуляючи, ви багато про що поговорите, розкриєте душу одне одному.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – ти захочеш сьогодні щось поміняти в своєму житті – середовище, в першу чергу. Захочеться побачити щось таке, що надихне, вразить. Тому вирушай кудись, де гарно - природа, архітектура, люди, зрештою. В бесідах зі своїм партнером уникай теми грошей і заробітку, інакше ввечері назріє конфлікт і море образ.


 


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – практично весь день ти матимеш акцент на емоціях, почуттях, душевності. На тебе чекає якась ностальгія за минулим. Постарайся не сидіти на самоті і не «підливати олії у вогонь» - удвох веселіше, і не буде особливої ​​потреби піддаватися смутку і журбі. Розраховуй на підтримку і розуміння близької людини.


 



К о з е р і г (22.12 - 20.01) – в особистих стосунках сьогодні дуже важлива відвертість і прямота. Якщо є наболілі питання і невирішені проблеми - займися цим сьогодні. Уникай натяків, - краще гірка правда, ніж «смачна» брехня. У другій половині дня ти можеш купити щось, що стосується твого хобі. Витрачати на себе сьогодні можна і потрібно.


 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – найкраще проведення часу на сьогодні - твоє хобі. Але воно має бути розділене з твоїм партнером - удвох цікавіше і веселіше. Так існує шанс іще більше зблизитися. Вечір рекомендується провести вдома, з пультом і глінтвейном у руках, поряд з коханою і бажаною людиною.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні ти можеш відчути спад енергії, хоча стрес буде викликаний гарними новинами. Подібні випадки зазвичай відкривають нові можливості, тож спрямуй свою увагу у майбутнє. Тобі потрібно „оживити” особисте життя, і сьогодні така можливість з’явиться.




 

Дозвілля

„Вій” 3D

„Ця незручна мить”

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”


 

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

 „Лікар. Учень Авіценни”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”


 


 

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"

Театр ляльок – «Дюймовочка»

Драмтеатр – «Наполеон та корсиканка»

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – «MANGUST»