Іменини святкують:  Віталій, Григорій, Мойсей, Олександр, Селиван, Фелікс, Пилип (Філіп), Януарій

 

Символ дня - "Вогонь". Це день покаяння, очищення й перетворення. День самовдосконалення, відродження, спалювання минулих помилок.

Гарний день для поїздок і подорожей, відряджень і переїздів. Приносить удачу людям, готовим ризикувати й жертвувати собою заради справи.

День трансформації енергії й всебічного перетворення, очищення й омолодження організму.

Можуть бути порушення й збої в роботі нервової системи.

Сприятливо починати справи.

Стрижка буде притягувати до вас довголіття, гарне здоров'я й зробить ваше життя гідним в очах навколишніх (хоча й не відразу, але в найближчі місяці).

Секс цього дня не рекомендується.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – все, що робитимеш сьогодні, уважно перевіряй - велика ймовірність помилки або прорахунку. В основному ти займатимешся фінансовими питаннями. Принаймні, з ранку і до обіду. Хтось із близького робочого оточення допомагатиме тобі в просуванні справ. Не забудь згодом віддячити цій людини.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні ти проявиш себе на повну. На роботі керівництво буде в захваті - такий працівник! Шкода, що це не на завжди. А ще, якщо тобі бракує грошей, то саме сьогодні варто оформляти кредит, позику, брати в борг взагалі. Увечері обов'язково відпочинь і гарненько виспись.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні ти будеш нарозхват - твоя думка і твоя порада будуть потрібні багатьом. Результат багатьох справ і проектів цілком залежатиме від тебе - від твоєї підприємливості та ініціативності. Увечері ти відчуватимеш вселенську втому, а також і почуття задоволення від виконаного обов'язку і вдалих досягнень.

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цього дня ти виконуватимеш багато справ, про які всім знати не рекомендується. Цей період сприятиме певній секретності, камерності. У другій половині дня, підписуючи документи, пильнуй, - не ознайомившись із договорами, протоколами тощо, не став свого підпису. Це може обернутися неприємними наслідками.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні хтось сильніший чи старший намагатиметься допомогти в твоїх справах. Не відмовляйся від допомоги. Під твоїм натиском і напором твоїх помічників події, цілі і проекти набувають стабільності і оформленості. Продовжуй рухатися в обраному напрямку і не зраджуй собі і своїй справі.




Д і в а (24.08 - 23.09) – на початку дня ти відчуєш складнощі з вирішенням виробничих питань. Тобі доведеться звернутися по допомогу до колег, яку, до речі, вони нададуть тобі з радістю. І ти, і керівництво будете дуже задоволені результатом. У другій половині дня вдасться вирішити якісь важливі питання, що стосуються матеріального становища.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні важливо, як ти розпоряджатимешся отриманою інформацією. Новини стосуватимуться ставлення до тебе деяких співробітників і колег. У справах, що вимагають негайного і практичного вирішення, намітиться явний прогрес. По обіді будуть зроблені важливі придбання. А ввечері тобі доведеться сходити в гості.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – день буде активним з самого ранку - доведеться вирішити чимало організаційних питань. Ти виконуватимеш роль керуючого та адміністратора. Варто навести порядок на робочому місці. У другій половині дня ти зможеш налагодити особисті стосунки - ви з партнером дійдете згоди і дасте один одному ще один шанс.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – хтось допоможе тобі у вирішенні робочих питань. І цей хтось побажає залишитися непомітним. Подякуй йому подумки. Тим більше, що його послуга буде важливою та суттєвою. Сьогодні ти зможеш вирішити певні фінансові проблеми своєї сім'ї. А ввечері чекай на сюрприз від близьких людей.

 



К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цілий день ти будеш в «бойовій готовності» і всіма силами намагатимешся не упустити потрібних шансів. Ти займатимешся конкретними і практичними справами. До кінця дня ти побачиш, що день пройшов не даремно, і  зроблено досить багато. Заплануй на вечір романтичне побачення.

 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – це гарний і успішний день. Протягом робочого дня ти зможеш встигнути багато, чому невимовно зрадіє твоє керівництво. Ти почуєш на свою адресу безліч приємних лестощів і компліментів. Можливо, тобі запропонують вигідний контракт із зарубіжними партнерами.


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – необхідність поїхати у відрядження або просто виїхати з офісу  зруйнує твої плани на сьогодні. Не варто засмучуватися з цього приводу. У другій половині дня ти отримаєш підтримку і відчутну допомогу з боку колег. Приємне спілкування, подарунки і легкий флірт очікуються наприкінці робочого дня. Насолоджуйся!



 

Дозвілля

„Вій” 3D

„Ця незручна мить”

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

 

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

 „Лікар. Учень Авіценни”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”

 

 

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"

Рівне нський обласний драматичний театр – Концерт Тамари Гвердцителі

Драмтеатр – „Старомодна комедія”, „Ненормальна”

Рівне нська обласна філармонія - Кельвін Джонс

Рівне нська обласна філармонія - Джаз-клубу "ДжЕм" – 5 джазових років

Лагуна, нічний клуб – „-50% Percent Party”