Іменини святкують: Агатангел, Генадій, Климент, Максим, Соломон, Феоктист


 

Провокаційний день, найкращий для таких справ, які можна швидко закінчити, і варто уникати тих справ, які здатні затягтися. Резерви здоров'я достатні.

Успіх буде там, де дотримуються справедливості. День сприятливий для проведення хірургічних операцій, загоєння ран, загального одужання. Погано цього дня видаляти зуби.

Сприяє спілкуванню, поїздкам, оформленню документів, переговорам. Цього дня ми зазвичай більш активні та контактні, ніж завжди, легше розуміємо інших і висловлюємо свої думки.

Не рекомендується брехати, їсти куряче м'ясо, яйця.

Хвороби будуть виліковні, але можуть бути підступними (не займайтеся самолікуванням). Можна легко застудитися (остерігайтеся переохолодження). Це день молитви й успіху. Сни можуть справджуватися.

Стригтися сьогодні небажано – може з’явитися застуда, погіршиться нюх.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні не варто займатися новими проектами і справами - продовжуй рухатися у звичайному напрямку. День сприяє гарному виконанню поточної роботи і стандартному розкладу. Таке тяжіння до стабільного і перевіреного позначиться на постановці подальших цілей і плануванні подальшої стратегії.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – твоє робоче оточення особливо уважно придивлятиметься до тебе і виконуваної тобою роботі, до її якості. Якщо все буде на рівні - тебе гідно оцінять, і ти виростеш в очах товаришів по службі і колег. У другій половині дня займися оселею. Внеси сюди якусь естетику. Уникай хвилювань через дрібниці.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – тобі станеться в нагоді протекція, допомога друзів і знайомих. Займайся справами якісно, чесно і професійно. Не допускай помилок і підступу ні від себе, ні від інших. Слушний день для покупок речей побутового призначення. Гарний час для відновлення старих контактів.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – займайся сьогодні справами, які виявляться потужним фундаментом і підмогою для майбутнього, що принесе гарні результати. Тобто, працюй на перспективу. Це стосується і корисних зв'язків і ділових знайомств - у майбутньому тобі не раз доведеться звернутися до цих потрібних людей. Не варто сьогодні зловживати алкоголем.




Л е в (23.07 - 23.08) – яка б не була робота та її обсяг - тобі слід робити в ній перерви і не перевтомлюватися. Ти матимеш схильність до нервового напруження, тому навчися скидати стрес, прибирати негативні думки, емоції, роздратування на інших людей. Другу половину дня і вечір не варто витрачати на марне спілкування, яке лише втомить.




Д і в а (24.08 - 23.09) – справи, біганина - все, як завжди. Зосередь свої сили і увагу на чомусь одному - на одному напрямку, на одній меті тощо. Займися вирішенням конкретного фінансового питання. На обід постарайся не вживати в їжу нові і неперевірені твоїм організмом продукти і страви. Вечір проведи з родиною.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – намагайся зміцнити свої позиції і своє становище. Це робиться через якісне виконання своєї роботи, через її успішність. Увечері або піди на масаж - приємний, розслаблюючий, або попроси свого партнера зробити тобі його самостійно. Завчасно купи спеціальних ароматних масел і подумки настройся на релаксацію.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – намагайся дотримуватися порядку і чіткості у фінансових питаннях - своїх особистих і твого підприємства. Уникай конфліктних і гострих ситуацій на роботі - сьогодні «вибухонебезпечний» день. Увечері комусь із членів твоєї родини буде потрібна допомога. Спробуй уважно вислухати і не виносити категоричних суджень.


 


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – обери собі завдання на сьогодні, свою справу і займайся нею - цілеспрямовано і з твердою ходою. Дуже важлива буде підтримка з боку партнерів і колег. У другій половині дня не рекомендується приймати алкоголь чи якісь сильнодіючі препарати. Навіть з метою лікування. Побудь ввечері на самоті і в тиші.


 



К о з е р і г (22.12 - 20.01) – уникай, по можливості, спілкування з людьми, які тебе «напружують» і створюють навколо себе ауру руйнування і дискомфорту. Зрозуміло, що на роботі ми не вправі в прямому сенсі вибирати собі оточення, але, тим не менше, - можна не заходити в деякі відділи, уникати зустрічі з керівництвом.





В о д о л і й (21.01 - 18.02) – займися сьогодні діловим (та й особистим також) листуванням і кореспонденцією. Можлива не дуже приємна розмова з керівництвом або інвесторами. Підготуйся заздалегідь, щоб твої слова і відповіді були аргументованими. У другій половині дня приділи увагу дітям, влаштуй спільні прогулянки або ігри.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день найбільше підходить для спокійних і повільних занять. Знайди собі корисну справу і тихенько «колупайся» в ній. Йдучи додому з роботи, краще  відпусти маршрутку і йди пішки. Тобі буде про що подумати. Вечір проведи з вином і улюбленим фільмом. Це допоможе трохи розвіятися і не дозволить впасти в меланхолію.





 

Дозвілля

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”





 

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„Чемпіони”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Крижане серце”




 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Екватор, ТРЦ – Конкурс „Весілля за ідею!”

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"