Всесвітній день боротьби проти раку

Іменини святкують: Анастасій, Гаврило, Георгій, Єгор, Юрій, Іван, Леонтій, Макар, Емануїл, Петро, Тимофій

 

В цей місячний день необхідно бути обережними із інформацією що надходить, тому що приходить маса спокус і легко піддатися різним впливам. Гарний день для побудови творчих задумів і поганий - для початку справ. Краще більше планувати і виконувати лише незначні, рутинні справи. У цей день нас можуть чекати крадіжки й втрати.

Укладені в цей місячний день шлюби часто виявляються помилкою й закінчуються розлученням, а іноді перетворюються й у катастрофу особистого життя.

У бізнесі день сприятливий для внутрішніх змін та перестановок.

День сприятливий для системи травлення, тому можна довіритись своїм смакам та добре і смачно поїсти. Головна умова — повільне і ретельне розжовування їжі. Отримуйте задоволення від смакування кожного шматка їжі чи ковтка напою. Голодування протипоказане.

Стрижка цього дня приведе до збільшення статків, -  ви станете трішки заможнішими.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі варто уважніше поглянути на тих, хто тебе дратує. Спробуй розібратися у своїх почуттях і знайти справжню причину такого неприйняття. Будь розсудливіше. Зараз не час відповідати ударом на удар. Вечір найкраще провести у затишному родинному колі з близькими.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – чудовий день для тих, хто вирішив нарешті розібратися з вантажем минулого. Має сенс прийняти рішення, яке допоможе вирішити обтяжливу для тебе ситуацію. Сьогодні ти отримаєш чудову можливість пояснити свій погляд на ситуацію, тим самим зробивши крок до примирення.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто звернути увагу на здоров'я. Нервова система потребує уваги та турботи. Постарайся вибрати для себе більш поблажливий графік. Можливо, доведеться пожертвувати деякими своїми планами і проектами. Однак, якщо ти будеш перевтомлюватися, це до добра не доведе.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – зараз ти потребуєш спокійного і збалансованого ставлення до подій. Якщо ти відчуваєш роздратування, агресію і втому - це сигнал до того, що тобі негайно потрібен відпочинок. У якийсь момент втрата контролю над своїми емоціями може призвести до зриву. Не допускай такого - стався до життя більш філософськи.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні варто поміркувати над низкою проектів, які тобі пропонує  оточення. Один з них дійсно вартий того, щоб його серйозно розглянути. Намагайся виявити об'єктивність. Але пам'ятай, що ризик - це твій шанс. Просто ризик має бути обдуманим і виправданим.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі варто більше уваги звернути на деякі фінансові документи. Ніхто, крім тебе, не здатен виявити там ряд неточностей. Навіть якщо ти маєш цілковиту впевненість і довіряєш своїм співробітникам, - перевір їх іще раз. Прискіпливість тобі  сьогодні не завадить.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні варто більше уваги приділити своїм близьким. Звичайно, твої думки можуть відволікатися на робочі моменти, можливості й проблеми, проте рідні люди не мають від цього страждати. Порадуй їх своєю увагою, усмішкою або навіть жартом. Побачиш, як настрій відразу ж поліпшиться, а напруга мине.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні варто більше часу приділяти стосункам із близькими. Вони здатні тобі пробачити все, що завгодно, але тільки не байдужість. Тобі вкрай необхідно знайти для них час і приділити їм трохи уваги. Не слід занадто агресивно ставитися до зауважень на свою адресу.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні варто зайнятися тим, про що ти давно вже мрієш і ніяк не зважишся. Досить зволікати - ти можеш більше. Просто повір у себе і в те, що все у твоїх руках. Чудовий день для спілкування і зустрічей з однодумцями. Ти можеш зробити революцію хоча б у своєму власному світі.

 



К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні варто звернути увагу на фінанси. Якщо ти маєш глобальні плани на весну і літо - до них треба підготуватися. Саме тому має сенс „затягнути паски” і втілити в реальність свою давню мрію. Більше впевненості в собі - у тебе все вийде.





В о д о л і й (21.01 - 18.02) – не варто «спалювати мости», навіть якщо дуже хочеться. Потерпи трохи. Незабаром ситуація зміниться на краще. Тобі не варто здійснювати минулих помилок і вкотре упускати шанси, які дарує доля. Нерішучість і гординя тобі зараз ні до чого. Постарайся проявити свою особистість, але таким чином, як ти це відчуваєш.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – фінанси, якщо і «співають романси», то дуже романтичні. Ти можеш відчути бажання подарувати важливій для тебе людині цілий світ і шматочок свого серця на додаток. Перш ніж вдаватися до таких мрій - задумайся, а навіщо? Можливо, варто менше витрачати коштів і більше проявляти душевності у стосунках.




 

Дозвілля

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”




 

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„Чемпіони”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Крижане серце”



 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Екватор, ТРЦ – Конкурс „Весілля за ідею!”

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"