Іменини святкують: Агнія, Анастасій, Валеріан, Євген, Максим


 

Символ дня - Райське дерево. Саме в цей день Адам і Єва вкусили плід дерева пізнання. День вибору між добром і злом.

У цей день краще не залишатися одному, а бути в колі родини, намагатися не виходити на вулицю, не перетруджуватись фізично й емоційно.

Це час відпочинку, духовного зосередження й молитов. Молитви цього дня йдуть із самої глибини душі.

Якщо ви когось скривдили, дуже добре в цей день попросити в нього вибачення.

 Нестриманим людям у цей день краще помовчати, тому що злі слова можуть накоїти лиха.

 Гарний день для посадки дерев і рослин, для початку циклу лікування травами. Почини дня будуть успішні, особливо пошук зниклих речей.

Хвороба, що почалася в цей місячний день, може бути небезпечна.

Cтрижка принесе дискомфорт.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – друга половина дня пройде трохи краще, ніж ранок і обідній час. Сьогодні тобі знадобиться серйозний запас міцності, бо будь-яке навантаження здатне вивести тебе з рівноваги. Постарайся не перейматися через дрібниці і будь-яке питання намагатися вирішити з точки зору логіки.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – слушний день для зустрічей і переговорів. Перша половина дня вдала для того, щоб досягти остаточних домовленостей. Використовуй її найбільш продуктивно. З начальством може виникнути невеликий конфлікт, але не варто вступати з ним у дебати. Спокійно поясни свою позицію і прийми точку зору керівництва.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто звернути особливу увагу на стосунки в колективі. Швидше за все, хтось у ньому почувається „не в своїй тарілці”. Допоможи цій людині влитися в колектив. Це буде плюсом не тільки тобі, але і позитивно позначиться на загальних показниках. Не варто занадто зверхньо ставитися до інших людей.



 


 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні варто нарешті вирішити ряд суперечливих питань, пов'язаних із фінансами. Сидіти тихо і робити вигляд, що нічого не відбувається, і ти нічого не можеш зробити - це шлях в нікуди. Варто шукати можливість вирішення ситуації. Не обов'язково йти на великі жертви - достатньо буде компромісу.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день яскравий і незабутній з точки зору твоєї участі. Постарайся не ігнорувати свої обов'язки. Якщо ти вирішиш плисти проти течії, то ризикуєш втратити багато з того, що вже маєш. Постарайся бути толерантніше у вирішенні суперечок та конфліктів. Твоя точка зору має право на існування.




Д і в а (24.08 - 23.09) – варто більше часу приділити спілкуванню з колегами і друзями. Цілком імовірно, вони допоможуть знайти ключик до ситуації. Начальство може бути не в гуморі, тому варто проявити акуратність у спілкуванні з ним. Якщо у тебе є підлеглі, краще призначити собі помічника, який допоможе в питаннях управління процесами.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні варто більше часу приділити своїй другій половинці. Має сенс спланувати найближчі свята, щоб не відкладати важливі організаційні питання на останній момент. Постарайся виявити більше романтизму. Твоя турбота і увага стане найкращим подарунком для тих, хто тебе любить.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день налаштований на дуже жорсткий діалог з твоїм Его. Саме тому варто зранку спробувати почути ще когось, окрім себе. Цілком імовірно, що слід уважніше поставитися до бажань близьких людей. Якщо ти відчуєш злість, агресію чи образу на свою адресу - це сигнал до того, що настав час серйозно поговорити.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні варто бути уважніше до другої половинки. Якщо ж такої людини у твоєму житті досі немає, тоді просто до тих, хто тебе оточує. Не варто занадто ображатися, якщо ти не побачиш такого ж ставлення до себе. Просто отримуй задоволення від того, що віддаєш себе і свій час тим, кого любиш.



 



К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні варто більше часу приділити спілкуванню зі своїми співробітниками. Будь уважніше до їхніх пропозицій і ідей. В одній із них ти знайдеш щось дійсно важливе і корисне для себе. Не поспішай з висновками і діями. Для початку варто все гарненько обміркувати.





В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у тебе сьогодні напрочуд динамічний день. Звичайно, стресів  не уникнути, адже ти будете дійсно нарозхват. Постарайся цей вечір провести у спокійній атмосфері. Спілкування з близькими людьми відновить душевний спокій і допоможе трохи розслабитися.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні варто більше часу приділити спілкуванню з тими, хто нещодавно з тобою посварився або ж просто має напружені стосунки. Варто спробувати знайти компроміс. Вислови другій стороні свою версію того, що сталося. Адже твоє сприйняття ситуації може значно відрізнятися від сприйняття її іншими людьми.





 

Дозвілля

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”





 

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„Чемпіони”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Крижане серце”




 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Екватор, ТРЦ – „Танцювальні бої”