Всесвітній день водно-болотних угідь

День бабака

Іменини святкують: Євсій, Євтихій, Мирослав, Юхим, Інна, Лаврентій, Рімма


 

Символ дня — Леопард. І подібно до цієї тварини, організм людини наповнений енергією і потенціалом, як леопард, який готується зробити швидкий потужний стрибок.

Енергії, яка цього дня так і вирує в організмі, обов'язково потрібно дати вихід, інакше вона буде направлена на саморуйнування.

Це день активної роботи з негативними думками й емоціями. Потрібно обов'язково контролювати їх, не даючи розвитися або трансформувати в позитивні.

 Дуже добре працювати зі своїми недоліками, переборювати їх, відмовлятися від поганих звичок. Важливо, щоб така відмова дозріла усередині людини.

Це день волі й початку нових справ. Як правило, цей день удалий для тих, хто любить ризик.

Cтрижка волосся в цей день може притягнути вас до розтрати.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто приділити більше часу відпочинку. Постарайся добре виспатися, порадувати себе чимось приємним або смачним. За можливістю відмовся від зустрічей із друзями і родичами - сьогодні краще провести день наодинці з собою або з коханою людиною. Заняття йогою або медитація будуть надзвичайно корисні.



 


Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні чудовий день для того, щоб зайнятися оздоровлюючими процедурами. Особливо це стосується очищення організму. Сприятливе вживання гомеопатичних препаратів. Постарайся не переїдати і не перевантажувати себе ні фізично, ні емоційно. Гарний час для зміцнення імунітету.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні є сенс переглянути свої стосунки з людьми і подумати - на що або на кого ти витрачаєш час даремно. Постарайся бути розважливіше, приймаючи рішення. Дій згідно зі своїм планом. Прояви максимум дисциплінованості. Не варто витрачати час і гроші на непотрібні придбання.


 



 

Р а к (22.06 - 22.07) – чудовий день для спілкування з рідними і близькими. Спокійне ставлення до новин допоможе розважливо приймати рішення і висловлювати свою думку. Діти чекають від тебе підтримки і батьківської любові. Турбота про них принесе справжнє задоволення, якщо ти зумієш прислухатися до їхніх бажань.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні варто залишитися вдома і обмежити коло спілкування. Домашня обстановка допоможе розслабитися і „прийти в норму”. Чудовий день для тих, хто займається самоосвітою. Сьогодні дуже добре засвоюватимуться знання. Не варто відвідувати перукаря. Слушний час для спілкування з родиною.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні варто звернути увагу на бюджет вашої родини. Цілком імовірно, що ви вийшли за його рамки. Подумай, як можна виправити ситуацію. Можливо, має сенс знайти більш оплачувану роботу або подумати про додатковий заробіток. Сімейна рада допоможе разом вирішити виниклі фінансові труднощі.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні варто зайнятися спортом, відвідати фітнес клуб або вирушити на природу. Зараз корисно перебувати на свіжому повітрі чи, хоча б, виходячи з погодних умов, проявляти фізичну активність. Не ігноруй спілкування з друзями. Особливу увагу приділити харчуванню, виключи зі свого раціону смажену їжу.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні не варто будувати глобальні плани. Твоє самопочуття знаходиться на межі. Чудовий день для тих, хто вирішив гарненько відпочити та виспатися. Тим представникам вашого знаку, які вирішили зробити невеликий вояж, гороскоп радить бути уважними і не поспішати. Будьте обережні в транспорті, стежте за своїми речами.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні варто більше часу приділити спілкуванню зі своїми близькими і дітьми. Цей день чудовий для тих, хто планує відвідати розважальний центр або просто піти в гості. Святковий і веселий настрій тобі сьогодні гарантовано. Постарайся його не зіпсувати марними образами та з’ясуванням стосунків.


 



К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні варто більше часу приділити своїй сім'ї і близьким. Якщо у тебе вже є діти - вони вимагають батьківської участі і турботи. Постарайся трохи розібратися з їхніми проблемами, з тим, що у них не виходить. Близькі будуть у захваті, якщо ти вирішиш порадувати їх чимось улюбленим і смачним.





В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні варто ще раз все гарненько продумати і спланувати - наступний тиждень може бути незвичним і напруженим. Тобі не завадить курс вітамінів. Якщо твій день народження ще попереду, слід  спланувати його святкування. Близькі готові тобі допомогти, просто варто їх про це попросити.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні варто звернути увагу на стан здоров'я. Якщо у тебе все гаразд - курс вітамінів і фізична активність не завадять. Якщо ж ти таки маєш проблеми зі здоров'ям - подумай про профілактику хронічних захворювань. Вже зараз варто спланувати візит до фахівця і відкласти кошти для діагностики організму.




 

Дозвілля

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”




 

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„Чемпіони”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Крижане серце”




 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Фотоклуб "Час". Фото галерея - Персональна фотовиставка С.Бусленка "Палаючий січень"