Іменини святкують: Арсен, Єфрасинія, Макар, Марк, Сава, Федір


 

Символ дня - Рот. Сьогодні потрібно починати реалізовувати намічені плани. Добре починати все - від оздоровчих програм до великих бізнес-проектів.

В цей день, як ніколи, організм знає, що йому потрібно, тому варто сьогодні тестувати продукти на предмет корисності їх саме вашому організму.

День щедрості, доброти й альтруїзму. У цей день потрібно бути щедрим і не скупитися на подарунки, гарні справи й позитивні емоції. Протипоказані злість, роздратування.

 Не можна переїдати, тому що все зайве в цей день осідає в організмі у вигляді шлаків: каменів, солей і тому подібного.

Cтрижка волосся цього дня буде притягувати до вас сварки й пересуди.

День хороший для сексу, особливо для чогось нового у стосунках між партнерами.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні не варто витрачати гроші на предмети декору, дизайну, взагалі - на предмети краси. Це стосується і інтер'єру, і особистого одягу і прикрас. Не поспішай - цього дня у тебе не найкращий прояв смаку - на завтра куплена річ здасться тобі позбавленою смаку і вульгарною.



 


Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – всілякі романтичні починання - знайомства, флірт - далеко від дому не принесуть тобі належного задоволення. Швидше навпаки - розчарування. Твоя мрійливість і емоційна вразливість суттєво заважатиме. Тобі важко буде вирішувати практичні завдання. Краще почитати цікаві книги під спокійну музику...




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – присвяти день спілкуванню з друзями - каток, боулінг, басейн - все на твій розсуд. Зателефонуй усім заздалегідь і організуй зустріч самотужки - без тебе нічого б і не вийшло. Уникай гострих і конфліктних ситуацій, які внесуть у твоє життя лише напругу і дискомфорт. І учись покладатися на свою інтуїцію.



 


 

Р а к (22.06 - 22.07) – це типово сімейний день. Першу його частину дня проведи з дітьми - розважайся з ними, вирушивши на прогулянку, відвідавши, наприклад, зоопарк тощо. А в другій половині дня влаштуй сімейний обід або вечерю з батьками, - своїми чи своєї половинки. Вони заслуговують на твою увагу та турботу.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні не варто захоплюватися шопінгом - відмовся від походів по магазинах і від важливих покупок. Цього дня твій фізичний стан прямо залежатиме від витрат - чим більше ти витратиш, тим більший занепад сил на тебе чекає. Тут зв'язок очевидний, -  гроші - це енергія, енергія життя. Головне - правильне її витрачання.



 


Д і в а (24.08 - 23.09) – вдень виникне велике бажання зустрітися з друзями, однодумцями, причому - у якомусь розважальному закладі. Ваше спілкування буде приємним і досить значущим для вас всіх. Вечір краще провести на самоті і почитати, або ж приділити увагу спілкуванню зі своєю половинкою.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – не варто з самого ранку лаятися і з'ясовувати стосунки з близькою людиною - все одно причина незначна і не важлива. Тут проявиться твоє бажання «йти на принцип». А принциповість гарна у справах, але не в особистих. У другій половині дня ти відчуєш і помітиш позитивні зміни у стосунках.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – весь день навколо тебе буде аура любові, взаєморозуміння і тепла. Близькі будуть як ніколи близькими, діти знову потягнуться до тебе. Але є небезпека, що твоя увагу і любов будуть спрямовані не на той об'єкт - тобі важко буде зробити адекватний вибір. Увечері піди в кіно чи подивись вдома щось веселе і оптимістичне.

 



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – твій мінливий емоційний стан може трохи посварити тебе з коханою людиною. Постарайся проявити послідовність у поглядах, бажаннях та діях. З'ясовуючи ваші проблеми, ти побачиш, що ці ситуації не такі вже й важливі. Тобто, спрацює психологічний момент - обговорюючи проблему, ти частково зменшуєш її.

 




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – не потрібно розмовляти зі своєю близькою людиною як на роботі, - не варто вимагати щось,  краще попросити. В особистих стосунках неможливо виграти, вдаючись до вимог чи шантажу. Краще вдатися до дипломатії і переконати партнера в тому, що ваша думка – це його думка, озвучена вами.



 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – з самого ранку у тебе і твоєї коханої людини буде стан нерозуміння - ви начебто говорите різними мовами. Краще, що можна сьогодні зробити - зайнятися оселею, приведенням її у порядок. При цьому попроси свою кохану людину допомогти тобі в цьому - ви впораєтеся швидше. Та й спільна праця зближує.



 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – стихійні і заплановані покупки - будь-які! - сьогодні протипоказані. Якщо, звичайно, не хочеш даремно витратити кошти і придбати всяку непотрібну всячину. Присвяти краще день батькам і взагалі сім'ї - ви потребуєте взаємної підтримки, нехай навіть емоційної. Знати, що тебе люблять і чекають, дуже приємно.



 

Дозвілля

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”



 

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„Чемпіони”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Крижане серце”



 


 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Фотоклуб "Час". Фотогалерея - Персональна фотовиставка С.Бусленка "Палаючий січень"