День відкриття Антарктиди

День пам’яті Героїв Крут

Іменини святкують: Максим, Неон, Петро

 

Символ дня - Лотос. Дуже сприятливий і гармонійний день. День знаходження вищого сенсу життя, спонтанного розкриття всіх талантів і здібностей.

У цей день потрібно саджати корисні рослини й культивувати добрі думки, вони дадуть гарні сходи й плоди. Потрібно не оцінювати світ, а приймати таким, який він є.

Намагайтеся мати гарний настрій, володійте емоціями, займайтеся самоаналізом і саморозвитком. Той, хто в цей місячний день провокує конфлікти і лається, ризикує занедужати.

Сприятливий день для купівлі нерухомості або переїзду на нове місце проживання. Гарний день для початку нових справ, у тому числі важливих і значимих. Небажано їздити за кермом  в темний час доби.

Корисний піст і короткострокове голодування, відвідування косметолога.

Гарний день для стрижки.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – це найкращий час для того, щоб закріпити якісь свої успіхи чи навіть скромні починання. Закріпити - це розповісти керівництву або працівникам, тим самим заручившись їхньою підтримкою. У другій половині дня ти зможеш дуже успішно вирішити якісь господарсько-побутові питання.

 


Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні на горизонті з'являться якісь справи і професійні клопоти, які вимагатимуть твоєї безпосередньої участі. Побережи свої ноги - носи саме сьогодні зручне взуття на низькій платформі: імідж - важлива річ, проте здоров'я важливіше. Увечері обов'язково знайди час для дітей чи старших членів родини.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – ти зможеш навчитися якійсь новій справі або навику. Перша половина дня буде досить конструктивною - поїздки, переговори, корисні новини. Ти отримаєш інформацію, на яку давно чекаєш. Новини, їх більша частина, стосуватимуться майбутнього прибутку. Вечір проведи з коханою людиною під боком.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні вдень може відбутися дуже бажана і давно розроблена угода - це стане для тебе приємною несподіванкою. Це наповнить тебе оптимізмом і припливом енергії на весь день. Операція носитиме, швидше за все, фінансовий характер. Також буде невелике і непланове надходження грошей на твою банківську карту.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію або новини з далекого зарубіжжя або з іншого кінця країни. Намагайся частіше заглядати в свої поштові ящики - віртуальний і реальний. Після роботи тобі потрібно буде зайнятися побутовими питаннями - поповнити запаси продуктів і предметів побуту.

 


Д і в а (24.08 - 23.09) – продуктивно працювати в першій половині дня тобі заважатимуть клопоти домашніх - побутові питання затягнуть з головою. Зате в другій половині дня може виявитися, що на тебе терміново чекають в іншому місті і доведеться збиратися у відрядження.  Варто передати незавершені справи колегам на доопрацювання.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – перша половина дня буде звичайною і рядовою. Нічого важливого не має статися. Не призначай на цей час якихось важливих зустрічей і переговорів. Не варто просити у керівництва чергову відпустку, надбавку або премію - це не найкращий час. У другій половині дня можуть відбутися певні ділові зустрічі і поїздки.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – почни свій день з активних "процедур" - секс, зарядка, біг, контрастний душ - на твій розсуд. Це додасть тобі сили та енергії на весь день, а вони тобі будуть просто необхідні. Максимум справ, які заплановані на сьогодні, зможуть бути реалізованими, але не без посильної допомоги сторонніх людей.


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – важливі зустрічі або переговори призначай на післяобідній час. Тоді існує більше шансів успішних домовленостей та прийняття партнером твоїх умов. Інакше "козирі" будуть не в тебе. Увечері ти, на подив своїх близьких, дратуватимеш їх невчасно затіяним прибиранням, перестановкою меблів тощо.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні постарайся у своїх справах заручитися підтримкою співробітників і колег. Якщо вас, однодумців, буде багато, то існує шанс, що у керівництва не буде іншого виходу, як прийняти твої нововведення в процес роботи або коригування стратегій бізнесу. У другій половині дня займися чимось цікавим.

 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні ти почнеш займатися якоюсь важливою і новою темою. Будеш збирати інформацію, "зондувати" ґрунт, спілкуватися з потрібними людьми. Дуже ймовірно, що тобі, у зв'язку з вищеописаною ситуацією, потрібно буде поритися в своїй поштовій скриньці, знайти потрібний лист від важливої особи і відновити з нею листування.


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – твій сьогоднішній ранок буде несподівано приємним і позитивним. Ти дізнаєшся новини, які стосуються твоїх особистих справ, але при цьому ця інформація «допоможе» тобі пережити робочий день у чудовому настрої і з оптимізмом. Також буде задоволення від вирішення якихось старих фінансових питань.

 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”

 

„Геракл: Початок легенди”

"Забійний реванш”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Креденс”

 

 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Драмтеатр – “Ревізор”

Драмтеатр – „Лускунчик”