Наприкінці 2013 року завершилися зйомки повнометражного фільму «Кухня в Парижі».

Режисером кінострічки став Дмитро Дьяченко, який працював над двома сезону серіалу «Кухня», а також знімав фільми «День радіо» та «Про що говорять чоловіки».



pic

pic

Сюжетно фільм «Кухня в Парижі» стане мостом, який з’єднує події третього сезону (він незабаром з’явиться не телеекранах) і четвертого серіалу «Кухня». Ресторан «Клод Моне» продовжує процвітати і не дивно, що саме тут призначений обід президентів Росії та Франції. Шеф спантеличений, адже впасти у бруд обличчям не можна та все ж команда терпить фіаско. «Клод Моне» доводиться закрити ... Господар ресторану Дмитро Нагієв не впадає у відчай і разом з Шефом вирішує відкрити новий ресторан у Парижі.



pic

У фільмі з'являться як уже знайомі глядачам актори «Кухні» - Дмитро Назаров, Марк Богатирьов, Олена Подкамінська, Михайло Тарабукін, так і нові, зокрема, Олег Табаков.

Окрім російських акторів, у фільмі «Кухня в Парижі» зіграють і французькі - Венсан Кассель, Венсан Перес, Елена Ногуерра і Франсуа Берлеан.



pic

Ні для кого не секрет, що любовні стосунки екранних героїв Марка Богатирьова та Олени Подкамінської перенеслися у реальність. Проте, як і у серіалі відносини цієї любовної пари дуже не прості. Олена покинула чоловіка (успішного бізнесмена) і разом із донькою перебралася жити до Марка. Проте подейкують, що Подкамінську постійно хвилювало, як перенесе донька розлуку з батьком і в якийсь момент Олена навіть зважилася на розрив з Марком.



pic

Коли Олена взяла сценарій нового фільму «Кухня в Парижі», то побачила, що її героїня стоїть перед вибором: залишитися поруч з порядним, добрим французом у виконанні Венсана Переса або ж дати другий шанс Максиму Лаврову - Марку Богатирьову ... Мабуть, закохані вирішили, що ангели-охоронці посилають їм знаки і возз'єдналися в найромантичнішому місті світу.



pic

Місце для зйомок Дмитро Дьяченко вибирав довго. Режисерові хотілося зафіксувати якомога більше красивих місць Парижу. Виявляється, що у Нотр-Дам-де-Парі окрім російської кіногрупи хотіли працювати ще десять інших кіногруп і французи встановили чіткий регламент. За порушення співробітник паризького департаменту кінематографії міг зупинити зйомку і навіть анулювати візи.

Після Парижу зйомки фільму продовжилися у Москві. У павільйонах звели декорації паризького ресторану, скромних готельних номерів для головних героїв і розкішних апартаментів для персонажа Дмитра Нагієва.



pic

Прем’єра фільму «Кухня в Парижі» запланована на 1 травня 2014 року.

Трейлер до фільму:

У матеріалі використані фото з сайту http://afisha.mail.ru