Іменини святкують: Гаврило, Іван, Павло, Прохор

 

Символ дня — Тризубець. День зв'язаний зі стихією води, тому корисно перебувати біля водойм.

 Добре в цей день активно займатися рішенням соціальних справ і питань. День сміливих проектів, колективних справ і допомоги іншим людям. У цей день можуть здійснюватися найбільш химерні плани й проекти.

В цей день рекомендується трохи більше поспати. Корисні будуть очищувальні вправи та процедури.

У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для доброчинності, все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу.

Так само як і в минулий день стрижка сьогодні буде притягувати до вас радість і щастя.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – проявіть увагу до навколишніх, їхніх прохань, потреб і бажань. Допоможіть, як зможете, для них сьогодні це дуже важливо. Слушний час, щоб приділити його своєму духовному зростанню. Поспілкуйтеся зі своїм духовним наставником, місцевим священиком або просто мудрим і досвідченим старшим товаришем.


 


Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – ви можете почати день не з дуже позитивних думок і почуттів. У першій половині дня у вас буде відчуття, що про вас хтось із близького оточення думає або говорить погано. Цьому, звісно, будуть різні провісники, тобто здасться, що підозри не безпідставні, а найсправжнісінькі. Але це лише напівправда й, скоріше, ілюзія.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – апатія, лінь сьогодні накриють вас і, певна річ, чекати від вас чогось продуктивного не доводиться. Благо, в більшості з вас буде вихідний день і на роботу йти не доведеться, можна пробайдикувати весь день. Сьогодні  ваша фантазія й уява не відпочивають - ви схильні «накручувати» себе щодо коханих і люблячих вас людей.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – перша половина дня принесе із собою занепокоєння й турботу з приводу сімейного бюджету, через фінансовий стан вашої сім'ї. Ви будете хандрити, перебуватимете в стані апатії й пригніченості. Спадає на думку лише одна рекомендація - подивіться на світ філософськи. У другій половині дня підіть до друзів або запросіть їх у гості.




Л е в (23.07 - 23.08) – ви зможете сьогодні якимось чином заробити через вдалий випадок, через збіг всіляких хороших для вас обставин. Імовірна якась вдала афера або спекуляція. Постарайтеся все це «провернути» в рамках закону. Виходить, що можна (і треба!) діяти не прямо, а в обхід.


 


Д і в а (24.08 - 23.09) – переїзд, ремонт та інші глобальні справи у вашому домі будуть вкрай удалими та вигідними саме сьогодні. А заплановані ділові зустрічі, початок нових проектів, ведення бізнесу піде не так, як хотілося б. Перша частина дня й аж до обіду - не найкращий час для з'ясування стосунків у середовищі співробітників і колег.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – емоційна пригніченість, смуток, нудьга переслідуватимуть вас першу частину дня. Кращий вихід - не гамірні друзі та ресторани з клубами (це потім), а вихід на природу. Другу половину дня та вечір краще провести в компанії найдорожчих і коханих людей. Гарний час для зміни пріоритетів.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – помірне фізичне навантаження, якісь легкі вправи   допоможуть вам впоратися зі смутними думками. Якщо ви займаєтеся справами, роботою, то варто пам'ятати про пріоритети - справ назбиралося стільки, що до багато чого просто не дійдуть руки. Навчіться правильно вибирати та планувати.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – нервове напруження, з яким ви почнете день, невдовзі зникне. А все тому, що у ваших проблемах і турботах окреслиться стороння допомога друзів, колег і співробітників, доброзичливців загалом. Саме з їхньою допомогою ви зрушите з мертвої точки багато старих проектів і планів.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – активний відпочинок з вашими близькими, сім'єю, дітьми, коханими - це краще, що можна придумати в цей день. З'явиться прекрасна нагода поїхати куди-небудь. Таким чином, якщо вам зателефонує друг і повідомить, що у нього є один зайвий квиток на поїзд або одне місце в машині - погоджуйтеся!


 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – якщо ви займаєтеся творчістю, то можете спокійно досягти  хороших результатів. Головне, не дозволяйте близьким людям розпоряджатися у вашій «майстерні» - це лише зчинить хаос. Також сьогодні питання Бога, сенсу життя тощо хвилюватимуть вас більше ніж звичайно. Кращий вихід - почитати щось на цю тему.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – настрій буде зіпсовано через невдачі на особистому фронті. Але варто зайнятися справами, бізнесом. Треба акцентувати увагу на елементах співпраці та спільній роботі, тоді все вийде, й особиста драма піде на другий план. Мається на увазі спільна поїздка або похід у кіно, відвідування арт-центру, школи танців, тощо.


 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”


 

„Геракл: Початок легенди”

"Забійний реванш”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Креденс”


 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”