Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

Іменини святкують: Адам, Веніамін, Євсій, Єремій, Ілля, Йосип, Іпатій, Ісаак, Ісай, Макар, Марк, Мойсей, Ніна, Павло, Сава, Сергій, Степан


 

Символ дня - Жаба. Складний день. У цей день людині легко піддатися гордині, вона може бути звабленою власною мудрістю й значимістю. Люди стають дратівливі і можуть виникати конфлікти на пустому місці.

Ліпше обмежити себе в контактах, особливо з тими людьми, які вносять в наше життя нервозність, неспокій та метушливість. Але не можна й замикатися в собі, краще поспілкуватись з друзями або побути в колі сім'ї.

Не варто починати нові справи. По можливості краще відкласти будь-які фінансові операції, навіть якщо здається, що все йде добре.

В спорті краще обмежити навантаження.

Стрижка волосся або створення зачіски в цей день залучать до вас радість і щастя.

Від сексуальних контактів сьогодні краще утриматися.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто більше уваги приділити стосункам із співробітниками. Справа в тому, що Овни зараз дуже уразливі і вам необхідна підтримка інших людей, щоб утриматися на плаву. Тому відклади гордощі в сторону. Будь серед тих, хто кращий за тебе, - тобі буде на кого рівнятися.



 


Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день може багато чому тебе навчити. Головне, не переживай через дрібниці. Постарайся контролювати свої емоції навіть у тих ситуаціях, які виходять за рамки. Цей день принесе чимало напружених моментів. У будь-якому випадку пам'ятай, що мета і засоби - не завжди одне і те саме.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні варто більше часу приділити поточним справам і вирішенню практичних питань. Ти можеш з цим непогано впоратися. Саме тому варто від самого ранку подумати про соратника. Не бійся здаватися необізнаніше, аніж ти є насправді. Інколи це корисно, а інколи просто необхідно.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день яскравий і насичений. Особливо для тих, у кого є діти. Незважаючи на буденну метушню, варто знайти час і вислухати свою дитину. Швидше за все, вже зараз ти можеш запобігти певним негативним наслідкам. На це завжди треба знаходити час. Навіть тоді, коли спізнюєшся.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день може і здивувати, і засмутити. Перш ніж виходити з дому, переконайся в тому, що тобі вистачить грошей повернутися назад. Перш ніж телефонувати і сповіщати знайомих про свої глобальні плани, переконайся в тому, що у тебе вистачить сил і можливостей для здійснення хоча б першого етапу.



 


Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні варто звернути увагу на тих, хто тобі дорогий.  Близькі вимагають уваги навіть тоді, коли ти на роботі, тож намагайся не упустити цього моменту. Варто спокійно і не агресивно пояснити, що ти не завжди їм можеш приділяти увагу. Не переживай, що доведеться повторити це щонайменше три-чотири рази.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – варто обережно поставитися сьогодні до свого самопочуття. Якщо відчуваєш, що сил вистачить, приступай до реалізації планів. Пам'ятай, що сьогодні краще нічого не починати. Поїздки в громадському транспорті можуть не дуже добре для тебе закінчитися, тож варто проявити неабияку обережність.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день яскравий і запам'ятається для тих людей, хто тільки-но починає своє кар'єрне зростання. Всі інші не помітять його переваг. Звичайно, якщо не захочуть опинитися біля підніжжя чергової професійної кар'єри, наприклад, як хобі або додаткового заробітку.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день варто провести в спілкуванні з друзями, колегами та компаньйонами. Не бійся нових контактів та знайомств, але не варто проявляти особливого ентузіазму. Приступай сміливо до переговорів, якщо маєш впевненість, що з цими людьми ти маєш спільні цілі і ви будете один одному корисні.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню зі своїми теперішніми або потенційними клієнтами. Використовуй незвичайний підхід. Однак це не має занадто кидатися в очі. Просто удоскональ те, що вже маєш. Пам'ятай, сюрпризи мають зворотний бік медалі.



 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день тебе трохи порадує, особливо друга його половина. Не відмовляйся від своїх планів. Якщо ви ти наштовхнешся на перешкоду - не опускай руки. Спробуй знайти інший вихід із положення. Чудовий день для тих, хто попри все прагне домогтися поставлених цілей.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – варто більше часу приділяти стосункам із товаришами по службі. Якщо ти відчуваєш, що не справляєшся з певними завданнями - попроси про допомогу досвідченіших колег. Ніколи не соромно, якщо ти дійсно вболіваєш за спільну справу. Адже ти - ланка загального ланцюжка, тож зроби все, щоб не виявитися слабкою ланкою.



 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”



 

„Геракл: Початок легенди”

"Забійний реванш”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Креденс”



 

 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”