День працівника контрольно-ревізійної служби України

Міжнародний день митника

Іменини святкують: Єлеазар, Петро, Яків


 

Символ дня — "Черепаха". Енергія дня повільна і, відповідно, в цей день, не варто поспішати, метушитись, починати щось нове. Краще буде провести день спокійно, неспішно, завершуючи раніше початі справи. Гарний день для поїздок і подорожей, переїздів, торговельних і судових справ, сну й відпочинку.

День сприятливий для проведення різноманітних очищувальних процедур, особливо із застосуванням води.

День роботи над удосконаленням своєї інтуїції, коли будь-який знак сприймається як вказівка.

В цей день сняться віщі сни.

Сприятливий для здійснення будь-яких торгових операцій.

В цей день не рекомендується пити багато рідини і їсти грубу їжу. Сир — краща їжа цього дня. Ліпше не приймати ніяких ліків.

У результаті стрижки загостряться очні хвороби, ймовірні запалення, поява ячменів.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – якщо день твого народження припадає на кінець березня , особливо з 21 по 26 число, підготуйся до дуже непростого періоду. Швидше за все, на тебе чекає трансформація всіх життєвих установок. Звичайно - це відбудеться не за один день. Однак вплив може бути відчутним вже зараз.


 


Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день може принести як багато приємних вражень і спогадів, так і безліч неприємностей. Саме тому не виходь з дому і не берися ні за що, поки не впевнишся в необхідності того, чим займаєшся. Якщо є можливість утриматися - швидше за все, так і треба зробити. У будь-якому випадку, порада не буде зайвою.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні варто звернути увагу на те, що незабаром весна, і  потрібно перебрати ті речі, в які ти вдягатимешся, і зрозуміти, чого ж тобі зараз не вистачає. Шопінг - справа невдячна, якщо в ньому відсутній конструктив. Саме тому  варто визначитися, чого ти хочеш, перш ніж купувати все, що трапляється на очі.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день може запам'ятатися низкою курйозів, які відбулися з тобою чи твоїми близькими. Найголовніше - не забудь в щасливій метушні, що сьогодні таки неділя і було б непогано підготуватися до понеділка. А якщо ти несеш відповідальність ще за своїх партнерів, дітей, кішку, собаку, рибок тощо - доведеться врахувати і їхні інтереси.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день запам'ятається безліччю головоломок. Звичайно, бажання краще за все співвідносити з можливостями. Однак інколи це погано виходить, і  доводиться впадати в ступор від безвиході. Не варто цього робити. Існує два варіанти розвитку подій: або ти почнеш шукати нові можливості, або просто відмовишся від деяких планів.


 


Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе чимало приємних подій тим, хто вже встиг обзавестися сім'єю. Найголовніше для успіху - це твоє ставлення до неї. Прояви ініціативу. Близькі й кохані будуть в захваті, якщо ти запросиш їх сьогодні до розважального центру або на якийсь виступ. Дерзай!




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні не варто забувати про ті моменти, які потребує кожен, хто прагне досягти мети і бере на себе відповідальність. Ти маєш дотримуватися своїх обіцянок, інакше тобі перестануть вірити. Почни їх виконувати прямо зараз. Якщо ти бажаєш більше заробляти -  варто приділити час тому, щоб знайти таку можливість.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – яскравий і незвичайний день для тих представників знаку, хто сам кермує власним життям, а не пливе за течією. Доведеться відповісти за певні свої рішення, вчинки і слова. Однак це не мусить тебе лякати, якщо ти завжди знаєш, що робиш. Страх ще нікого не робив героєм. Будь сміливіше у своїх починаннях.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні варто більше часу приділити стосункам із рідними та близькими. Постарайся не переборщити в наполяганні на своїй думці. Вони, звичайно ж, не відразу погодяться з тобою, але щоденне поступове нагадування про себе і свою точку зору принесе свої плоди. Головне систематичність.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день яскравий і надовго запам'ятається. Але не для тих, хто витрачає своє життя даремно. Не варто приділяти багато часу віртуальним барвистим іграшкам. Озирнися навколо та спробуй усвідомити її величність Реальність. Вона, звичайно ж, не така, як за екраном монітора, проте варто спробувати – ти можеш зробити її такою, якою хочеш.


 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день цікавий і насичений подіями. Не перевантажуй себе. Варто подбати про здоров'я. Не перебільшуй своїх можливостей. Залишися вдома, навіть якщо вже все розплановано. Погане самопочуття може зіпсувати настрій і тобі, і іншим людям. Дозволь собі полінуватися і набратися сил.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день прекрасний для представників творчих професій. Не варто нехтувати своїми здібностями. Розвивай їх, експериментуй. Разом з тим не існує майстра без глядачів і шанувальників. Не соромся бути собою перед іншими. А якщо хтось відвернеться, хай так і буде, виходить, вам не по дорозі.


 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”


 

„Геракл: Початок легенди”

"Забійний реванш”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Креденс”


 



 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Драмтеатр – „Суперники”