День студентів (Тетянин день)

Іменини святкують: Галактіон, Євпраксія, Петро, Сава, Тетяна

 

Символ дня — Ведмідь, і не даремно. День дуже сильний в енергетичному плані. Дає енергію для здійснення будь-яких планів у різних сферах життя людини.

Цього дня обов'язково потрібно дати навантаження на організм, щоб енергія не застоювалась і не спричинила хвороби. Бажано дати навантаження не тільки на фізичне тіло, але й на розумовий апарат людини. Не треба забувати і про емоції.

Добре розпочинати довгострокові проекти або завершувати те, що "відкладене у довгий ящик", якщо на це прийде натхнення.

Для усіх звершень цього дня потрібно багато енергії, тому можна збільшити раціон харчування. Їжа дасть додаткову енергію.

 Хочете бути здоровими - утримайтеся сьогодні від стрижки.

Секс цього дня дуже сприятливий.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – постарайся сьогодні займатися тим, чим тобі хочеться, чого благає душа. Не варто слухати інших, а тим більше - недоброзичливців. Увечері варто проводити більше часу на свіжому повітрі і краще зі своїм вихованцем. Якщо у тебе є собака, проведи час, гуляючи з улюбленцем.

 


Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні ти відчуєш стрес в особистому житті - пристрасті киплять, і ніхто не має бажання поступитися. Звичайно - поки були обоє на роботі - ніколи було з'ясовувати стосунки. А як тільки вихідний - на тобі! Краще постаратися усамітнитися, почитати серйозну літературу - про стосунки, про сенс життя тощо




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – присвяти день якимсь спокійним заняттям, що не тривожать душу. Не запрошуй нікого в гості і нікуди не збирайся: тиша і благодать - найкраща атмосфера на сьогодні. Також не варто робити дорогі покупки, адже куплена сьогодні річ буде часто ламатися і вимагати ремонту.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні слід багато читати - розширюй свій кругозір і словниковий запас. Це не найкращий день для серйозних витрат - відклади великі покупки на завтра, наприклад. Краще максимально відпочити - віддайся млості, лежачи на дивані, переглядаючи улюблені фільми або серіали. Ти ще встигнеш завантажити себе клопотами на роботі.




Л е в (23.07 - 23.08) – твою ідеї отримають гідну оцінку. Саме тому варто більше часу приділяти спілкуванню з друзями і знайомими, розповідаючи про свої винаходи. Нехай навіть вони над тобою сміятимуться, але це найвірніший шлях виявити серед свого оточення однодумців. Гарний час для знайомств.

 


Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні твоя привабливість розкриється „на повну”. Варто скористатися цим часом для вдалого «полювання» на особин протилежної статі, якщо для тебе це актуально. Другу половину дня проведи з тими, хто близький тобі по духу, хто поділяє твої захоплення, і хто розуміє тебе з півслова.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – не соромся сьогодні своїх бажань і своїх потреб. Сміливо демонструй їх і сміливо про них заявляй своїй половинці. Не бійся часом її шокувати: любить - зрозуміє і прийме до уваги. Зніми шори з очей, зроби чистим і щирим своє сприйняття ваших стосунків. Стимулюй у собі і в партнері відкритість.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні потрібно разом зі своїм партнером будувати спільні плани - майбутнього життя, спільної подорожі, бюджету тощо. Також, спланувавши, корисно втілювати нововведення, перетворення в своє життя і життя своєї родини. Позбудься непотрібного і наносного - мотлоху речей, мотлоху думок, емоцій.


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – навчися терпляче чекати на те, чого хочеться. Пам'ятай прислів'я: «Тихіше їдеш - далі будеш». Форсування, прискорення всіляких подій не призведе до благоденства. Існує ще одна фраза: «На все свій час». Не варто витрачати нерви і марні сили. Дуже багатообіцяючою буде допомога і підтримка близьких людей.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – друга половина дня нехай буде віддана на відкуп твоєму особистому життю - влаштовуй побачення, зустрічі, прогулянки. Загалом, нехай твоє серце тремтить від любовних хвилювань. І ні в якому разі не ховай свої почуття, виявляй пристрасть, демонструй бажання. Твій магнетизм і шарм настільки великі, що ти сміливо можеш «іти в бій».

 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – домашня суєта - не найкраще проведення часу в суботу. При спокійному підході до домашніх обов'язків вдасться більше зробити. Викинь речі, якими давно не користуєшся. І поглянь навколо - все, що ти бачиш у своєму полі зору, люди, які тебе оточують, не випадкові. Подумай про це.


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – ти можеш отримати сьогодні дуже важливу і цінну пораду від старшої жінки. Не відмовляйся від допомоги і не забудь подякувати людини за це. Також займися «оновленням» своєї зовнішності. Особисті стосунки будуть сьогодні джерелом радості і душевного тепла. А секс сьогодні буде чудовий!

 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”

 

„Геракл: Початок легенди”

"Забійний реванш”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Креденс”

„Геракл: Початок легенди”


 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Сальвадор Далі, арт кав`ягня – „Quest & Rest”

Драмтеатр – “Каліка з острова Інішмаан”

Магнат, розважальний комплекс - СУПЕРДИСКОТЕКА 90-Х