Іменини святкують: Михайло, Федосій

 

Символ дня - Крокодил. Це  -  критичний день. Енергія дня провокує людину на прояви злоби, агресії, гніву.

Чудовий день для завершення справ і поганий - для їх початку. Краще не ризикувати й не робити великі ставки в житті - занадто велика ймовірність усе втратити.

У цей день не можна піддаватися провокаціям, іти на приводу своїх низьких помислів. Важливо проявляти такі якості, як цілеспрямованість, безстрашність і впевненість у власних силах. Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій.

Бажано уникати юрби: у цей день більше, ніж звичайно, злочинів, зіткнень і примітивного хуліганства.

Це день очищення оселі, внесення в дім священних предметів.

Цього дня треба остерігатись переїдання. Від кави і спиртних напоїв також краще відмовитися.

Cтрижка додасть обличчю краси, поліпшить ваш добробут.

Секс цього дня вкрай небажаний.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – не варто займатися справами, що потребують від Овнів неможливого - посидючості, послідовності та обережності. Переключися на сімейні, домашні справи, займися прибиранням вдома, приведенням у порядок шаф, комори тощо. А от увечері спокійно можеш піти прогулятися - піша прогулянка перед сном ще нікому не завадила.

 


Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – день несприятливий для всіляких справ з іноземцями та зв'язків із закордоном. Взагалі, сьогодні необхідно зрівняти важливість у твоєму житті духовного і матеріального. Приділяй увагу обом цим сторонам життя, не віддаючи жодній видимої переваги. І не варто сьогодні сильно навантажувати себе домашніми справами




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цього дня ти більше мріятимеш, аніж працюватимеш. Добре, звичайно, якщо ти займаєшся творчістю. Але якщо ти, приміром, працюєш у банку - банку сьогодні не пощастило з тобою. Постарайся, знаючи це, навіть не пробувати займатися важливими справами - напартачиш!



 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні на тебе звалиться робота, в якій результат не залежить від оточуючих тебе людей, а тільки від тебе. Не варто сподіватися на допомогу - навіть якщо хтось і радий був би допомогти - він не зможе, бо не знатиме, яким чином. Також не варто в підсумку звинувачувати когось у своїх помилках або невдачі - адже все залежить від тебе.




Л е в (23.07 - 23.08) – якщо ти недобре почуваєшся (що цілком імовірно), то краще влаштувати собі сьогодні додатковий вихідний. По можливості, звичайно. Не варто впрягатися у важливі та відповідальні справи і завдання - ти можеш наламати дров. У другій половині дня зустрінься з людьми, спілкування з якими не напружує.
 

 


Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні варто максимально потрудитися і «закрити» численні незавершені справи. Справа в тому, що можливі якісь складні часи для тебе, коли максимум твого часу забиратимуть проблеми, і ти не зможеш конструктивно і якісно попрацювати. Можливо, тебе роздратують всілякі плітки, чутки і чужі думки.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – варто сьогодні присвятити день навчанню. Читай, розвивайся, відвідуй тренінги з підвищення кваліфікації. Твоя різкість і агресивність у спілкуванні з товаришами по службі на роботі шокує багатьох. Навчися, по можливості, контролювати себе. Сьогодні цілком реально очікуваний якийсь незапланований прибуток.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні потрібно звернути увагу на свій зовнішній вигляд, імідж, статус тощо. Цей крок суттєво допоможе тобі в кар'єрі. У другій половині дня світ надасть тобі кілька шансів для росту і розвитку та самореалізації. Можливо, ти зустрінеш впливову людину, яка допоможе реалізувати твої плани.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – якщо ти заспокоїш своє бажання сперечатися і не погоджуватися з усіма з будь-якого приводу, то зможеш виконати великий обсяг робіт. Користуйся інформацією, особливо яка стосується інших людей, із перевірених і надійних джерел - не варто довіряти чуткам і пліткам на роботі. Не варто підписувати важливі документи.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні від тебе вимагається терпіння, толерантність та комунікативні навички. Вдень ти отримаєш звістку від партнерів, колег із-за кордону. Можливо, доведеться або захочеться відновити або зміцнити старі зв'язки і стосунки. Увечері приділи увагу іншим зв'язкам і справам - особистим. Це найважливіше, що є у нас, а все інше - тимчасове.

 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – це день змін і трансформації - тобі доведеться трохи змінити свої погляди на багато речей, своє ставлення до багатьох ситуацій і людей. Це несприятливий день в плані травм, опіків, порізів тощо. Також варто не розповідати оточуючим про свої плани і майбутні проекти - нехай це наразі залишиться твоїм секретом.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у тебе сьогодні гарний робочий день, не зважаючи на те, що кінець тижня. Є всі шанси на вирішення кількох фінансових питань, які давно не вирішувалися. Варто заохотити співробітника, який сьогодні відзначився - не скупися на похвали і премії. Також і ти можеш «нарватися» на заохочення з боку твого керівництва.

 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”


 

„Геракл: Початок легенди”

"Забійний реванш”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”



 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”