Іменини святкують: Григорій, Макар, Маркіян, Павло, Пахом, Феофан


 

День мудрості, отримання нових знань та одержання на їхній основі практичних результатів.

У цей день добре ділитися досвідом, передавати свої знання. Взагалі, кращий день для мудреців і філософів. Дуже корисно зайнятися самоосвітою.

Не варто починати нові справи або вирушати у подорожі. Не слід допускати фізичних й емоційних перевантажень.

Для бізнесменів - це дуже вдалий день, особливо для роботи всередині компанії та спонсорства.

Не потрібно себе занадто суворо обмежувати в харчуванні, дотримувати строгої дієти. Дозволяється добре попоїсти – шкоди не буде. Це єдиний день у всьому місячному циклі, коли вживання солодкого бажано і всіляко вітається.

Добрий день для будь-якого ворожіння.

Cтрижка залучить до вас можливість придбання власності, але можете набрати зайву вагу.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – складний день для ділового спілкування, ведення переговорів тощо. Ти можеш почути на свою адресу багато претензій і витратиш нерви на з'ясування стосунків. Це дуже хороший час для перебування  на природі. Попри те, що зараз зима і розпал робочого тижня, добре поїхати куди-небудь недалеко, наприклад, за місто.

 


Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день - один із найбільш «практичних» цього тижня - займайся конкретними справами - конструктивними і такими, що приносять реальні результати. Ти зможеш гідно компенсувати сьогоднішню працю. Скористайся ситуацією - поклич друзів і влаштуй похід у сауну, наприклад. Але - без алкоголю!




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у поїздках стеж за своїм багажем і речами. Велика ймовірність крадіжок або втрат. А якщо ти у відрядженні втратиш ділові папери - проблем у результаті не оберешся. З самого ранку тебе «накриє» втома і якась хандра. Але цей стан ослабне протягом дня і до вечора зовсім зникне, якщо ти заплануєш на вечір щось цікаве.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – в емоційному плані це буде цілком комфортний день. Тільки будь уважніше у фінансових питаннях - сьогодні день непомірних витрат і ризикованих вкладень. Краще згадай всіх своїх боржників кредиторів. Нагадай собі (і їм), що «винен - віддати повинен». Закривши ці борги, ти з легким серцем можеш зустрітися з друзями.




Л е в (23.07 - 23.08) – не варто цього дня займатися серйозними і важливими покупками - трохи утримайся. Інакше доведеться обмінювати або повертати назад куплену річ, а то і закинути на полицю до «найкращих часів», так жодного разу нею і не скориставшись. І не підписуй сьогодні важливі папери - це матиме погані наслідки.


 


Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні не варто розслаблятися і проявляти слабинку в усьому, особливо у спілкуванні зі співробітниками і підлеглими. Також тобі доведеться більше уваги, часу і ресурсів приділяти своєму партнерові, коханому. Це дуже добре вплине на вашу сумісність і посприяє вашому благополуччю.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – на роботі спробуй проявити душевність і продемонструвати свої людські якості. Знайди у співробітників спільні з тобою інтереси, хобі. Поговори «про життя». Це зблизить вас, що добре відобразиться на спільній праці. Також дуже важлива якість, яку потрібно проявити і показати сьогодні - послідовність і логічність.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – день буде важким для ведення переговорів, усіляких угод і контрактів. Вся справа в твоїй запальності і нетерпимості. Не варто порушувати існуючий режим і сидіти допізна. І не важливо - з книгою, фільмом чи коньяком. Взагалі - приділи здоров'ю більше уваги - прогулянки на свіжому повітрі і вживання свіжих фруктів - саме те.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – існує ймовірність, що багато сьогоднішніх справ ти не завершиш. Доведеться тобі згодом розгрібати свої ж «хвости». Прояви терплячість і наполегливість і доведи всі справи до логічного кінця. Вечір проведи, займаючись улюбленою справою, щоб гармонізувати свій емоційний стан.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – утримайся від усіляких привабливих пропозицій виїхати куди-небудь, - дорога для тебе сьогодні несприятлива. Залиш ситуацію на роботі - дай час процесу нормально розкритися. Твоє натхнення перебуває в руках у дітей. Спостерігай за ними, грай із ними - ти отримаєш купу позитивної енергії та заряд невичерпного оптимізму.


 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – твоя дратівливість і схильність до необачних вчинків сьогодні не призведе ні до чого хорошого. Навчися слухати оточуючих і хоч іноді приймати їхню точку зору до уваги. Не варто форсувати події, підганяти людей, поспішати з рішеннями тощо. Вечір проведи з друзями чи з тими, хто тебе радує та надихає.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні не найкращий час заводити нові знайомства і починати стосунки. Тож не варто в сумнівних місцях шукати партнера - на ніч або на життя. Не слід з'ясовувати стосунки із вже існуючим партнером. Краще займися самоосвітою - запишися на давно омріяні курси, почитай «розумну» книгу тощо.




 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”




 

„Забійний реванш”

„Неймовірне життя Уолтера Мітті”

„Тарзан”

„Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”




 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Драмтеатр – “Ханума”

Магнат, розважальний комплекс – „College Music”

Рівне нський міський палац дітей та молоді – „20 років світла!” Школа сучасної хореографії РМПДМ! Концерт Зразкового ансамблю сучасного танцю "Light"