Прихильники кіно в очікуванні цьогорічних прем’єр. Ми познайомимо вас із десяткою найкращих фільмів, які вийдуть на екрани у 2014. Для справжніх кіноманів цей рік буде повний сюрпризів.

1. Січень – Фільм «Геракл: Початок легенди» – Добрий правитель Фракії і його дочка просять Геракла перемогти дикого воєначальника. Геракл вирішує, що для того, аби добро перемогло, а справедливість восторжествувала - він повинен знову стати героєм, яким колись був. Він повинен прийняти міф про себе, він повинен бути Гераклом.



pic

2. Березень – Фільм «300 спартанців: Розквіт імперії» – У центрі фільму буде показана історія грецького полководця Фемістокла, який командував в 480 році до н. е. грецьким флотом.



pic

3. Березень - Мультфільм «Ріо 2» – Голубчик, Перлинка і їхні троє дітей - Карла, Біа і Тьяго - живуть щасливим життям в передмістях Ріо-де-Жанейро, але вони не підозрюють, що Найджел все ще хоче помститися. Для поставленої мети він об'єднується з отруйною жабою-древолаз Габі.



pic

4. Травень – Фільм «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» - Професор відправляє Росомаху, який живе в майбутньому, у минуле. Росомаха опиняється у своєму молодому тілі. Його головне завдання - попередити нинішніх мутантів про те, що їх чекає. Але цього недостатньо, адже з майбутнього з'явилися і сили зла

pic

5. Травень – Фільм «Новий Людина-павук. Висока напруга» – Людина-павук і він же Пітер Паркер продовжує боротьбу з злочинністю, зустрічається з Гвен Стейсі і готується до випускних іспитів у школі. Все зміниться з появою нового лиходія Електро здатного застосовувати електричний струм, поверненням старого друга Гаррі Озборна і новими зачіпками про минуле Пітера.

pic

6. Травень - Фільм «Годзилла» – На даний момент подробиці сюжету не відомі, однак за заявою творців фільму, в тому числі і режисера Гарета Едвардса, новий фільм буде мати пряме відношення до японського оригіналу і ніяк не буде пов'язаний з «Годзиллой» Роланда Еммеріха. Також режисер повідомляє, що в прийдешньому фільмі Годзилла зіткнеться з двома подібними собі чудовиськами.

pic

7. Червень - Мультфільм «Як приручити дракона 2» – З моменту примирення вікінгів і драконів минуло п'ять років. Іккінг і Беззубик подорожують по небу, складаючи карту невідомих місць. Одна така пригода призводить до відкриття таємниці крижаної печери. Вона є домом для сотень раніше небачених диких драконів і таємничого драконячого вершника. Два друга опиняються в центрі битви за захист миру.

8. Червень – Фільм «Трансформери: Епоха винищення» - Автоботи і Десептикони покинули планету, залишивши людство збирати її по шматочках. Тим часом група могутніх бізнесменів і геніальних вчених намагається винести уроки з помилок минулого і поліпшити технології, щоб вийти за межі контрольованого. У цей час інша група - стародавніх потужних трансформерів - бере Землю під приціл.

9. Листопад – Фільм «Тупий і ще тупіший 2» - У центрі сюжету знову опиняться Гаррі Данн і Ллойд Крістмас. Вони відправляються у подорож, щоб розшукати дитину Гаррі, про існування якої він не підозрював.

10. Грудень - Фільм «Хоббіт: Туди і назад» - Смауг знищений і Еребор звільнений. Але кому тепер дістануться скарби підгірського королівства - людям, гномам або ельфам? Велетенська армія орків наближається, незабаром вибухне велика Битва П'яти Воїнств.

У матеріалі використано фото з сайту http://filmpro.ru

pic

pic

pic