Іменини святкують: Афанасій, Євстафій, Зосим, Феоктист, Юхим


 

Святковий день, день почуттів, енергії, натхнення та емоцій. Найкращий день для заручин й одруження, знайомств і контактів із представниками протилежної статі.

Рекомендується робити все, що виходить. Не можна комплексувати, лаятися.

В бізнесі - це найкращий день для презентацій та рекламних компаній, а також для корпоративних вечірок.

Добре вживати фрукти, особливо - виноград. Але в цей день не варто вживати алкоголь та не можна переїдати.

У результаті стрижки з'являться перешкоди в справах, виникнуть хвороби.

 Найкращий день з усього Місячного місяця для сексуальних контактів. Це - свято сексу. Займатись ним не тільки можна, але й потрібно.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні твоє чуття та інтуїція працюють чудово, і не варто відкидати ці підказки. З їхньою допомогою ти зможеш не пропустити повз себе цінні ідеї та думки. Розкрий усі свої органи чуття, причому, це майже буквально. Начальство буде задоволене твоїми сьогоднішніми рішеннями, проте не забувай - ти працюєш у команді.



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – це день економії - і енергетичної, і емоційної. Подбай про свої фінанси. Роби все на благо майбутнього матеріального благополуччя, на благо зміцнення своєї фінансової незалежності. Якщо ти на правильному шляху, то, можливо, ближче до вечора твій банківський рахунок трохи збільшиться або гаманець стане більш товстим.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні сміливо можеш спиратися і покладатися на думку і підказки колег і товаришів по службі - вони багато в чому мають рацію. Ти зможеш знайти відповіді на найскладніші для тебе питання. Також багато чому зможеш навчитися, якщо залишиш свій розум відкритим для знань. Вечір проведи в родині.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – всі твої ідеї та пропозиції будуть гідно оцінені на роботі - колегами і керівництвом. Не соромся польоту своїх думок. Особливо якщо ти вкладаєш в свою роботу, у свій проект не тільки знання і професіоналізм, а й частинку своєї душі. Не сумнівайся,  чим більше віддаєш - тим більше отримуєш!




Л е в (23.07 - 23.08) – незважаючи на свою силу і вроджену амбітність, ти гостро потребуватимеш підтримки оточення. Тобі, як повітря, потрібні будуть схвалення твоїх колег. Якщо справа стосується чогось особистого - заручися заохоченням друзів і близьких. У жодному разі - не припиняй руху вперед, причому - не озираючись!

 


Д і в а (24.08 - 23.09) – буде велике бажання віддалитися подалі від мирської суєти, від роботи, від співробітників і керівництва. Але це - тільки мрія, потрібно чесно відпрацювати останній день робочого тижня. У другій половині дня на тебе чекає багато приємних моментів, які дадуть можливість зарядитися енергією і оптимізмом.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні майже весь день надходитимуть приємні новини і вісті - і на роботі, і з боку найближчого оточення. І хоч святкувати особливо нічого, проте вирушай із друзями куди-небудь. Одним словом, налаштуйся на приємні сторони життя і на настрій вечора п'ятниці. Завтра вихідний, тож можна «відірватися на повну».




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні на тебе чекає повний несподіванок день. Найбільше приємних вістей варто очікувати з боку твоєї професійної діяльності. Не забудь поділитися радістю з близькими. Звичайно, не завжди є можливість це зробити. Але інколи це просто необхідно.


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – день звершення серйозних справ, проектів, цілей. Включи свій оптимізм, запал і ентузіазм, і працюй, не покладаючи рук. Не проґав жодного моменту, користуйся кожним найменшим шансом, і ти переможеш!  В процесі роботи  налагоджуй корисні зв'язки, напрацьовуй досвід. Вечір присвяти коханій людині.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – це день успіху в матеріальному плані. Давнішні фінансові проекти дадуть результат, ти отримаєш бажану премію, дехто виграє в лотерею. Можлива дуже вдала покупка або придбання чогось дуже важливого для тебе. Не варто соромитися  домагатися свого. Потрібно боротися за свій успіх, - під лежачий камінь вода не тече.



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – невдоволення і роздратування, причиною яких є, на жаль, твої близькі, позначиться на продуктивності праці. Окрім того, ти ризикуєш посваритися з кимось на роботі. Порада проста - тримай себе в руках. Ввечері треба вирішити всі питання, щоб не переносити цей настрій на прийдешні вихідні.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні не варто ігнорувати внутрішню потребу розібратися в собі - що тобі хочеться, а що - ні, куди ти рухаєшся і навіщо. Друга половина дня буде досить приємною і сприятливою - близька людина порадує тебе сюрпризом. Не виключено, сюрприз стосуватиметься давно бажаної поїздки або подорожі.



 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR



 

„Неймовірне життя Уолтера Мітті”

„Тарзан”

„Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”


 

 

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”