Кримінальний авторитет під таким прізвиськом та двоє його спільників чекають вироку суду. Міліціонери припинили діяльність злочинного міжетнічного угрупування, яке діяло у Рівненській та Київській областях у червні-вересні 2013 року.

Учасники злочинної групи раніше неодноразово судимі та мають високий авторитет у кримінальному середовищі. 46-річний Вадим з Казахстану, відомий у злочинному середовищі під прізвиськом «Батя», був засуджений судами Чернігівської, Миколаївської та Херсонської областей. А розпочав створювати злочинну групу, ще перебуваючи у в’язниці, де він був так званим «смотрящим». Після звільнення разом зі своїми спільниками, 36-річними Валерієм з Рівного та Сергієм з Дніпропетровської області, продовжив злочинну діяльність — організував канал постачання тяжких наркотиків у місця позбавлення волі. Застосовуючи фізичне та психологічне насильство, зловмисники вчинили шість тяжких та особливо тяжких злочинів у Рівне нській та Київській областях.

Зловмисники знаходяться під вартою. Подальшу долю «злочинних авторитетів» вирішить суд, куди вже скерували кримінальне провадження стосовно них.