Зима - це один з найкращих періодів для весілля, це розкіш та багатство про яке ви і не здогадуєтесь. Дехто боїться одружуватись взимку, адже погода може бути дуже холодною та сніжною і тому більшість наречених звикли робити весілля у теплу пору року. Але є безліч переваг зимового весілля, про які йтиметься мова далі.

Навіщо святкувати взимку?

Зимове весілля – це справжня казка у якій головними героями будете ви. Атмосфера зими сповнена чудес, адже новорічні та різдвяні свята надихаються на романтику та створюють чудесні моменти. Вирішивши робити весілля взимку у вас буде безліч переваг – у РАГЦі ви не буде довго стояти у чергах та без проблем оберете ту дату, яка підходить вам. Також можна добряче заощадити коштів, адже весіль небагато і усі послуги можуть коштувати дешевше. А це вже приємно.



pic

Образ наречених

Що, як не зимове весілля дає можливість поексперементувати з образом нареченої та нареченого. Щоб не зливатися з білим снігом, потрібно у ваш образ додати яскравий елемент – це може бути червоне, зелене, коричневе або голубе манто, шаль, болеро. Як варіант, сукня може бути з кольоровими акцентами: червоний пояс, голуба вишивка на сукні. Такі акценти придадуть оригінальності образу нареченої і не дадуть загубитися серед білосніжної зимової краси.

Також актуальними будуть довгі рукавички та елегантні чобітки. Туфлі завжди можна вдягнути після прогулянки. Щоб не замерзнути під час весільної прогулянки – чудовий варіант валянки, які будуть зігрівати вас і додадуть родзинки вашому вбранні.

Що стосується нареченого – то для нього підійде костюм з цупкого матеріалу, пальто та рукавички. Такий наряд не тільки робити чоловіка ще більш стильним та чарівним, але й не дасть замерзнути.



pic

Прогулянка та фотосесія

У молодят, які вирішили зробити весілля взимку, є чудовий шанс отримати неймовірні і не банальні фотографії. Але є один невеличкий мінус – короткий світловий день, тому варто розписати день так, аби встигнути зловити сонце. Хоча вечірні фото з святковою ілюмінацією додадуть романтики.

Сніг завжди білосніжний, тому будь-які яскраві акценти до додадуть оригінальності – пелюстки троянд, яскравий букет нареченої (до речі, він може бути зробленим з гілочок та шишок, пофарбованих у підходящий вам колір), червоні яблука на дереві, муфточка, ажурна парасолька або ковдра на якій можна полежати та випити гарячого чаю.

Щоб ваші друзі не сумували, поки ви фотографуєтесь, дайте їй завдання зліпити наречену та нареченого з снігу і прикрасити їх підручними матеріалами. Усім буде весело та тепло.

Оскільки у вас зимове весілля – обов’язково потрібно покататися на санях з трійкою коней. Від такої прогулянки у вас перехопить дух. Трішки фантазії і ваше зимове весілля буде сповнене чарівності та казкової романтики.

Місце проведення весілля

Звичайно, особливо колоритно зимове весілля буде виглядати у заміському ресторані, де є чудові пейзажі та місце для розваг. Якщо вам вдалося знайти таке місце, тоді використайте його по максимуму. Можна замовити скульптури з льоду, прикрасити пелюстками троянд дорогу до ресторану, повсюди розвісити гірлянди , розсипати шишки, зробити чарівне дерево для побажань і пригощати усіх міцними або гарячими напоями.



pic

До оформлення банкетного залу варто також підійти з фантазією. Ви можете створити атмосферу тепла та затишку, або підкреслити холодну тональність зимової атмосфери. Прикрасьте усе шарами, тканиною голубого,синього,срібного або червоного, зеленого кольорів, гілками ялинки, свічками та сніжинками.

Якщо ви раніше не наважувались робити весілля взимку, то добре подумайте, адже є безліч переваг для створення неймовірної зимової казки, головне фантазуйте та втілюйте усе задумане у реальність. Не тільки ви запам’ятаєте своє весілля назавжди, але й гості будуть говорити про нього довго, з посмішкою на обличчі та теплом у серці.

pic