Бажаєте незвично відсвяткувати своє весілля, скажімо, у романському або кельтському стилі? Ви обидва любите брати участь в історичних квестах і читаєте відповідну історичну літературу? Або просто полюбляєте щось незвичне і загадкове?

Як правило, таке весілля організовується більше власними силами, бо це нестандартний підхід і типового сценарію для нього не роблять. Першим питанням є одяг: весільна сукня і костюм. Їх шиють на замовлення, навряд ви знайдете готові моделі (якщо є спеціальні магазини такої тематики і ви про них знаєте - пишіть!), головним у даному питанні залишається пошук гарної кравчині і самі моделі одягу, які створюють на основі історичних описів або за костюмами відповідних фільмів.

З такими речами, як тамада, фотограф, музика можна впоратись чітко пояснивши свої вимоги і буквально прописавши їх на папері. Наскільки я знаю, такі весілля святкються і своєму колі, члени якого теж розділяють вподобання самої пари і якщо у когось з моїх читачів є подобний досвід, то я буду рада, якщо ви поділитися ним. Місце проведення самого весілля вибирається теж з переліку відомих даному колу і маловідомих для більшості суспільства. сетевой маркетинг

Проблеми можуть виникнути з речами, які не випускаються конвеєрно, маю на увазі одяг і обручки. З першим ніби розібралися, а з другим поки що ні. Кільця можна замовити у ковалів, яких в Україні можна доволі легко знайти, принаймні, на кожному фестивалі вони присутні зі своїми роботами. Але я не знаю, чи працюють вони з дорогоцінними металами. У мене є підбірка золотих прикрас у романо-кельтському стилі, можливо, вони не повністю відповідають своїм стилям, проте продаються як готові вироби, які не треба спеціально замовляти.

Джерело www.vesillya.in.ua