Всесвітній день «спасибі»

Іменини святкують: Іван, Марк, Тадей, Теофіл


 

Найбільш сильний, в енергетичному плані, день. Ні в якому разі не можна проводити його пасивно. Краще потратити цю енергію на щось корисне. Можна попрацювати фізично або розумово - енергії буде достатньо.

Організму можна і навіть потрібно давати підвищене навантаження - він із усім справиться найкращим чином. Можна направити енергію на духовне вдосконалення.

День сприятливий для активного заняття бізнесом.

Сприятливі походи, заняття спортом та інші активні дії. Добре починати нові оздоровчі практики.

Пасивність у цей день - шлях до хвороб.

Cтрижка принесе гостроту почуттів, поліпшить вашу здатність до передбачення й проникливість.

Секс цього дня принесе масу задоволення. Чим більше його буде - тим краще.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – для розв'язання незрозумілих і заплутаних ситуацій це -найсприятливіший день. Ви вирішите багато фінансових питань, якщо будете більш заповзятливими й винахідливими. Проявіть кмітливість, і результат не змусить на себе чекати. Гарний час для пошуку джерел прибутку.



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – зустрічі з авторитетними й високопоставленими людьми пройдуть на належному рівні, й ви одне одного почуєте. День також сприяє людям, які займаються спільною чи колективною діяльністю. Гарний час для того, щоб відновити давно втрачені ділові зв’язки. Можливі цікаві пропозиції.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – не потрібно сьогодні проявляти азарт і піддаватися йому. Граючи в азартні ігри, ви ризикуєте програти й потрапити у фінансову залежність. У результаті - збитки і скандали в сім'ї. Тому обходьте десятою дорогою не лише букмекерські контори, а й кіоски з лотерейними квитками.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – ви можете зацікавитися містичними техніками і практиками, астрологією. Багато з вас шукатимуть хорошого фахівця-консультанта в цій галузі. А у другій половині дня особисте життя принесе вам приємні несподіванки та сюрпризи. Варто бути готовим до прийняття важливих рішень.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня на роботі можуть успішно пройти обговорення й затвердження нових планів і проектів, причому, не без вашої участі. У другій половині потрібно просто й банально відпочити. До вечора дасться взнаки напруга дня, тож прийміть розслаблюючу ванну з морською сіллю і ляжте спати раніше.



 


Д і в а (24.08 - 23.09) – вдень можуть з'явитися непередбачені справи й завдання, які зіб'ють вас зі звичного робочого графіку. Але не потрібно кидатися, як у вир, на ці нові проблеми й поспішати вирішувати їх. Все вирішиться само собою, тож відпустіть ситуацію. Гарний час для тісного спілкування з близькими.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) –день обіцяє підтримку й успіх для людей, які працюють у рекламі, презентують щось, виступають перед публікою. Всякого роду поїздки і й подорожі сьогодні несприятливі, і з економічних міркувань, і з міркувань безпеки. Гарний час для догляду за тілом. Відвідайте лазню, фітнес-клуб чи басейн.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – треба бути уважним при підписанні договорів, укладення угод. Запросіть на такі зустрічі досвідченого юриста. Гарний час для планування подальших дій. Якщо ви шукаєте роботу, зараз саме слушний момент для подання резюме. Будьте активні та працелюбні, під лежачий камінь вода не біжить.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ваш настрій не стабільний, ви схильні до емоційних сплесків. Не варто влаштовувати любовні побачення й романтичні вечері. Краще займіться рутинними справами, які повернуть вам емоційну стабільність. Наведіть порядок на книжкових полицях чи доберіть толку у ділових паперах.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні варто запланувати майбутню закордонну поїздку. Запасіться терпінням, картами, пошуковою системою в інтернеті й починайте будувати плани та мріяти, прораховуючи маршрути й ціни. Це заняття удвічі корисне - ви чітко знатимете, чого хочете, і зможете відволіктися від рутини, яка часом дуже гнітить.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – усе, що ви заздалегідь запланували на сьогодні, має бути переглянуте. Деякі сили й обставини втрутяться у ваше життя зі своїми корективами. Особливо це торкнеться робочих моментів. Будьте готові до оперативності у прийнятті рішень. Вечір слід присвятити пасивному відпочинку.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні можливі зміни у стосунках із друзями. Будьте уважні, хтось із ваших друзів може раптово перейти в ранг коханців чи коханих. Не варто засмучуватись з цього приводу, адже найкращі і найтриваліші подружні стосунки базуються саме на дружбі. Гарний час для творчих занять.





 

Дозвілля

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Кохання у великому місті 3”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„47 Ронін”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR





 

„Тарзан”

 „Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

 „Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”


 


 

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Sky Bar - Michael Fiskovych