Іменини святкують: Агафія, Гликерій, Гнат, Домна, Дорофей, Зенон, Никанор, Петро, Теофіл, Теофіла, Юхим


 

Символ дня — Фонтан. В цей день енергія може бити, як у фонтані. Це - сімейний день. і бажано його провести з сім'єю або на благо сім'ї. Добре буде згадати своє родинне коріння.

У цей день можна починати нові справи, особливо довгострокові проекти, починати нові традиції. Добре закладати фундамент при будівництві нового будинку й будь-який інший фундамент, підставу, базу проекту або справи.

День успішний для бізнесу, особливо сімейного. Дуже добре в цей день зареєструвати підприємство або фірму, подати рекламу в засоби масової інформації, сприятливе обнародування нових ідей.

День зміцнення будинку, родини, традицій, пожертвувань і доброчинної діяльності, день перетворення внутрішньої природи й захисту справедливості.

 Кращий день для примирення, якщо ви з кимсь у сварці.

Цього дня рекомендується утриматися від стрижки, тому що це притягне до вас хвороби.

Секс у цей день повинен бути святковим, вишуканим. Це найбільш удалий час для зачаття дитини.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі складно буде увійти в робочий режим. Намагайся пити більше рідини і трав'яного чаю, щоб стимулювати свій організм. У другій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи. Зосередься на аналізі інформації і порівнянні фактів. Вільний час варто присвятити масажу або вирушити в басейн.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – можуть виникнути складнощі під час поїздок. Не варто перейматися через дрібниці, зосередься на конкретній меті. У другій половині дня відмовся від спілкування з особами, які вимагають твоєї допомоги. Варто зайнятися плануванням і розробкою стратегії. Увечері постарайся відмовитися від вживання алкоголю.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – можливо, доведеться надати допомогу колегам. Не варто перейматися через дрібні недоліки, у тебе все вийде. У другій половині дня твій керівник запропонує додаткову роботу. Намагайся обмислити всі свої дії і застрахуватися від ризиків. Вільний час присвяти спілкуванню з родичами старшого покоління.




 

Р а к (22.06 - 22.07) –  сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про плани конкурентів. Намагайся вжити негайних заходів, щоб досягти своєї мети. У другій половині дня тобі варто подбати про порядок на робочому місці. Позбувшись зайвих речей, ти пустиш у свій простір енергію грошей. Увечері займися духовними практиками, щоб відновити сили.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. Варто приховати свої амбіції і показати раціональність дій. У другій половині дня постарайся навести порядок в робочій документації. Твої колеги підкажуть цікаві ідеї. Увечері займися доглядом за волоссям.


 



Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня старайся не конфліктувати з оточуючими. Тобі потрібно підготуватися до діалогу з керівництвом. У другій половині дня на тебе чекає публічне визнання з боку колег. Саме час зібрати групу однодумців для поліпшення своєї ефективності. Увечері краще залишитися вдома і почитати цікаву книгу.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні можуть виникнути розбіжності в колективі. Не варто підтримувати думки більшості. У другій половині дня твій керівник звернеться з особистим проханням. Намагайся проявити дисциплінованість при виконанні важливого ​​доручення. Увечері тобі варто обговорити свої плани з близькими по духу колегами.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день варто присвятити практичному здійсненню своїх планів. Твої ідеї схвалить керівництво і колеги. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовою особою. Не варто нічого планувати, дій згідно з обставинами. Увечері варто поговорити зі своїм наставником, щоб уникнути ризиків.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з близькими. Сімейні проблеми відволікатимуть тебе від виконання робочих завдань. У другій половині дня стережись авантюристів і сумнівних пропозицій. Погоня за легкими грошима може дорого тобі коштувати.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні на тебе чекає насичений день. Намагайся нічого не упустити і працювати інтенсивно. У другій половині дня на тебе чекає вигідна пропозиція від старих партнерів. Використовуй вдалий момент, щоб збільшити прибуток. Вільний час варто присвятити догляду за своїм тілом.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці тобі варто проявити обережність у дорозі під час водіння автомобіля. Сьогодні тобі буде складно повернутися до інтенсивної робочої діяльності. У другій половині дня можуть виникнути конфлікти в колективі. Увечері займися профілактикою простудних захворювань.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день варто присвятити освоєнню корисної інформації. Відвідування тренінгу піде тобі на користь. У другій половині дня приділи увагу відновленню старих ділових контактів. Тобі потрібно зібрати інформацію про своїх партнерів. Вільний час присвяти творчому заняттю, яке заспокоює і радує.




 

Дозвілля

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Кохання у великому місті 3”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„47 Ронін”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR





 

„Тарзан”

 „Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

 „Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

 


 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Палац дітей та молоді – „Чарівні валянки Діда Мороза”

Драмтеатр – „Новорічні видовища”

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів