У нашій країні існують сотні, а то й тисячі контор, які допомагають нашим громадянкам знайти відповідь на таке запитання: як вийти заміж за іноземця? Спеціальні агенти готові не лише знайти для вас багатого або не дуже німця, американця, турка — але й відправити вас до потрібної країни, де ви нарешті зможете здійснити свою мрію — вийти заміж за іноземця.

Але... останнім часом спостерігається втішна для всіх патріотів тенденція: жінок, які хочуть знайти своє особисте щастя за кордоном, стає дедалі менше. Як і має бути, українки хочуть виходити заміж... за українців. Як це зробити? Все залежить... від регіону.

У нашій країні існують сотні, а то й тисячі контор, які допомагають нашим громадянкам знайти відповідь на таке запитання: як вийти заміж за іноземця? Спеціальні агенти готові не лише знайти для вас багатого або не дуже німця, американця, турка — але й відправити вас до потрібної країни, де ви нарешті зможете здійснити свою мрію — вийти заміж за іноземця. Останнім часом спостерігається втішна для всіх патріотів тенденція: жінок, які хочуть знайти своє особисте щастя за кордоном, стає дедалі менше. Як і має бути, українки хочуть виходити заміж... за українців. Як це зробити? Все залежить... від регіону.

Джерело www.day.kiev.ua