Хотів гроші, а отримав ніж у груди. То й вимагав гроші на горілку і бив батьків. Глава сім’ї не витримав, схопив кухонний ніж та вдарив хлопця.

30 червня близько восьмої години ранку у чергову частину Гощанського райвідділу міліції поступило повідомлення від одного з жителів села Курозвани Гощанського району про те, що у приватному будинку його сусіда виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце пригоди, підтвердила факт наявності в будинку трупа чоловіка з проникаючим ножовим пораненням у груди. Під час проведення детальної перевірки стало відомо, що напередодні, тобто 29 червня, між батьками та сином виникла сварка, що згодом переросла у бійку. Син, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вимагав у батьків гроші на придбання горілки, та коли ті відмовили, почав їх бити. Батько, не витримавши чергових знущань зі сторони сина, кухонним ножем наніс останньому один удар у праву частину грудей.

Внаслідок отриманого проникаючого поранення син помер на місці. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 116 Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.