Перемога, нові титули та кубки знову привезли рівненські діти з Міжнародного конкурсу-казки "Різдвяний Янгол". Щороку конкурс збирає красивих і талановитих діток з усіх куточків України та країн-сусідок.У такий спосіб організатори прагнуть відновити національні традиції святкування Різдва. Цьогоріч з поміж трьох десятків учасників делегація з Рівного виборола п'ять призових місць.

П'ятирічна Влада Шевчик вперше відвідала Міжнародний конкурс. "Різдвяний Янгол" це своєрідна казка для дітей. Конкурсні виступи учасників переплітаються з казковою темою. В рамках конкурсу учасники відвідали маєток Святого Миколая.

Цьогоріч рівненські діти представили різні вікові категорії. Усі п'ять учасників отримали призові місця. Гран-прі отримав єдиний хлопчик - Мурад Гусейнов, срібні янголи вибороли - Влада Шевчик, Ліна Корнійчук та Валерія Топчій, Бронзового Янгола привезла - Валерія Гусейнова. Педагоги кажуть конкурс позитивно впливає на дітей.

Над образами учасників працювали батьки та педагоги школи моделей. Нині готуватимуться до нових конкурсів, і зйомок дитячого серіалу "Подорож до Дісней Ленду".

Дивіться також: Три "Різдвяні янголи" одночасно з'явились у Рівному