Наближається Новий рік, у дитячих садочках та школах розпочинаються новорічні ранки. Де взяти новорічний костюм?

Якщо у вас є час, можна пройтися по магазинам і купити будь-який костюм (на ваш смак та кількість грошей у гаманці). При цьому перед покупкою можна приміряти святкове вбрання та оцінити його якість і подивитись, як він буде виглядати на вашій дитині. Залишається дізнатися, де у Рівному можна придбати новорічний костюм або хоча б взяти його на прокат.



pic

Отже, список місць у Рівному, де можна придбати або взяти на прокат карнавальні новорічні костюми:

- м.Рівне , Гранд-Базар, 3 поверх, 116 відділ

- Гранд-Базар, 2 поверх, 168 відділ

- м. Рівне , вул. Льонокомбінатівська, 1 тел. (097) 451-54-44, (050) 92-06-206

- готель „Турист”, 2 поверх, кімната 18.

- м. Рівне , вул. Соборна 94, ТЦ "Галерея Прем'єр", 3 пов., весільний бутік KahianiT

- м.Рівне , вул.Кн.Ольги 4 тел.0678126205( Олена)

- Рівне -Здолбунів, Магазин "Ігруля 0680520245 (Катя)

- Ринок на Замковій та Центральний

- Метро Кеш&Керрі та мережі супермаркетів міста



pic

Ще один варіант купити новорічний костюм – через інтернет-магазин або соціальні мережі. Так ви можете заощадити ваші кошти та витратити менше часу. Вибір дуже різноманітний, є безліч варіантів і за пошуком ви можете знайти те, що вам потрібно, вибрати розмір, зробити замовлення і чекати доставки. Єдиний мінус є у тому, що картинка з костюмом у інтернет –магазині може бути гарною, а насправді вам прийде не те, що ви очікували.



pic

Замовити через соцмережі можна тут:

http://vk.com/club61330495

http://vk.com/club56208666

http://vk.com/club21391627

Звичайно, можна зробити дитячий новорічний костюм власноруч, якщо у вас хороша фантазія. Для початку потрібно визначитися у якій ролі буде дитина. Можливо, у неї є свої бачення та побажання стосовно костюму. Перевага карнавального вбрання у тому, що ваша дитина матиме ексклюзивний святковий костюм.



pic

Варіанти костюмів для дівчаток зроблених власноруч: Лисичка. Потрібно лише пришити хвостик до оранжевої спідниці. Вирізати з хутра вушка і пришити їх на обруч. Кофтинку прикрасити новорічними гірляндами. Ялинка. Якщо у гардеробі є зелена сукня, то залишається лише прикрасити її святковими атрибутами. На голу можна зробити ялинку або вдягнути ангелочка чи зірочку. Снігова королева або сніжинка. Біленьку сукню прикрасити сніжинками, зробити чарівну паличку і костюм готовий.



pic

Варіанти костюмів для хлопчиків зроблених власноруч: Буратіно. Коротенькі штанці, яскрава кофтинка. Вирізаний з кольорового паперу носик та ковпак прикріпити на резиночку і вдягнути. Бетмен. Чорні брюки та сорочка. Купити тканину для накидки і усе це прикрасити. Зробити маску чорного кольору. Пірат. Брюки чорного кольору, сорочка у смужку та жилет. Купити у магазині капелюх пірата та вирізати з тканини пов’язку на око. Вирізати з картонну меч та обклеїти його фольгою. Вперед на святкування.



pic

Часу залишається все менше та менше, Новий рік наближається. Фантазуйте, купуйте та замовляйте новорічні костюми для вашої малечі.

Якщо ви знаєте, де ще можна знайти карнавальні костюми або у вас є цікаві ідеї - залишайте свої коментарі під матеріалом.