(*Що одягнути на Новий рік 2017?*) Таким питанням задаються багато дівчат і жінок. Відразу слід зазначити, що півень за темпераментом дуже весела і агресивна птиця, яка може кинутися в бій при наявності небезпеки. Півень не потерпить нудьгу і сірість, він любить виділятися з усіх. Зустрічати цей рік потрібно з шиком.

Наступаючий 2017 рік Вогняного Червоного Півня практично не залишає модницям вибору – сукня просто зобов’язана бути червоного кольору або ж мати відтінок одного з його похідних. Всі образи, всі аксесуари та макіяж, зокрема, повинні випромінювати своїм кольором вогонь, пристрасть, небезпеку і розкіш. Півень – птах дуже яскравий й екстравагантний. Одягатися треба відповідно. Улюблені кольори Півня – червоний, оранжевий, жовтий, зелений і їх відтінки.

На Новий рік 2017 бажано одягати сукню. Вона повинна бути з дорогих тканин. Фасон одягу повинен підкреслювати витонченість і красу.



pic

pic

pic

Які кольори можна одягати на Новий рік 2017? Півень боїться хижаків з родини котячих. Тому, ні в якому разі не можна одягати леопардові, тигрові і подібні вбрання. Це тільки розлютить символ року. Бажано, щоб одяг на Новий рік був червоного кольору. Можна обійтися лише одним елементом одягу червоного кольору.

Дуже сильні емоції можуть викликати такі кольори сукні, як червоний; багряний; бордовий; оранжевий; кораловий (саме темний відтінок коралового); насичений яскравий жовтий; оранжевий; коричневий і коричнево-золотий, золотий; чорний. Орієнтуйтеся при виборі сукні на кольори і відтінки полум’я.

Що одягнути на Новий рік 2017 за знаками зодіаку?

Багато людей довіряють гороскопу і дотримуються його. Давайте ж поговоримо, що краще одягнути на Новий рік Півня 2017 по знакам зодіаку.

Овни У новорічну ніч вам слід уникати спокусливих образів. Можливо, це якось пов’язано з прийдешніми змінами у вашому особистому житті у 2017 році.

Телець Зважені та холоднокровні тельці можуть собі дозволити одягнути будь-яке вбрання на свято. Не рекомендується проводити експерименти з аксесуарами та макіяжем. Досить буде прийти на Новий рік в повсякденному макіяжі. Цього буде достатньо.

Близнюки Можна дотримуватися рекомендацій, що були написані в статті. Найголовніший атрибут для вас – це червона шпилька у волоссі. Це дуже хороша прикмета.

Раки Що одягнути ракам на Новий рік 2017? Ракам можна повністю включити фантазію. Чим яскравіше ви одягнетеся, тим буде краще.

Леви Прислухайтеся до свого серця і будете чарівні в новорічну ніч!

Діва Дотримуйтеся помірно яскравих кольорів при виборі одягу на Новий рік.

Ваги У вашому одязі обов’язково повинен бути присутній червоний колір.

Скорпіон Скорпіон у новорічну ніч повинен виділятися серед оточуючих. Заздалегідь подумайте над тим, який елемент одягу виділить вас серед інших.

Стрілець Сукня з декольте – найкращий одяг на Новий рік для вас!

Козеріг Обов’язково надіньте кільце з каменем – це принесе удачу.

Водолій Яскраві прикраси і спідниці в стилі максі. Це буде найкраще.

Риби Зовсім не важливо, який у вас буде одяг. Найголовніше він повинен бути новим. Купіть його в самий переддень Нового року, не шкодуючи грошей. Акцент в кольорі робіть у бік червоного кольору.



pic

pic

pic

Що б ви не вибрали, Новий рік – це свято веселощів, фантазій, ніч, коли збуваються всі мрії. Тому не бійтеся експериментів і вперед до нових звершень!