День подяки

Початок Різдвяного посту


 

Символ дня — "Черепаха". Краще буде провести день спокійно, неспішно, завершуючи раніше початі справи. Гарний день для поїздок і подорожей, переїздів, торговельних і судових справ, сну й відпочинку.

День сприятливий для проведення різноманітних очищувальних процедур, особливо із застосуванням води.

День роботи над удосконаленням своєї інтуїції, коли будь-який знак сприймається як вказівка.

В цей день сняться віщі сни.

Cприятливий для здійснення будь-яких торгових операцій.

В цей день не рекомендується пити багато рідини і їсти грубу їжу. Сир — краща їжа цього дня. Ліпше не приймати ніяких ліків.

У результаті стрижки загостряться очні хвороби, ймовірні запалення, поява ячменів.






 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Тобі варто зайнятися наведенням порядку у поточних справах. Колеги допоможуть вирішити складне питання. У другій половині дня ти отримаєш відмову від впливової особи. Не варто опускати руки і впадати у відчай, дій рішуче.


 


 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні ти зможеш впоратися з усіма поставленими завданнями. Партнери підуть на поступки і виконають твої вимоги. У другій половині дня ти отримаєш фінансовий прибуток. Намагайся відмовитися від роботи з особами, які не викликають довіри. Увечері спробуй обговорити з партнером своє бачення стосунків.





 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня доведеться зайнятися рутинною роботою. Намагайся урізноманітнити діяльність, щоб не перевтомлюватися. Твій організм потребує підтримки, вживай заходів. У другій половині дня ти отримаєш схвальне рішення від керівника. Увечері приготуй романтичну вечерю, щоб здивувати партнера.





 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня можуть виникнути розбіжності в діалозі з партнерами. Тобі не варто вживати жорстких заходів, старайся вирішити ситуацію мирним способом. У другій половині дня на тебе чекає заохочення від керівництва. Використовуй вдалий момент, щоб підняти свій авторитет у колективі.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від керівника. Намагайся не вступати в суперечку з колегами, інакше виникнуть додаткові складнощі. У другій половині дня тобі доведеться відмовитися від намічених справ. Увечері відірвися від суєти і проведи час із близькими.





 

Д і в а (24.08 - 23.09) – тобі доведеться вирішити декілька складних ситуацій. Використовуй вміння переконувати, щоб досягти потрібного результату. У другій половині дня тобі вдасться реалізувати свої ідеї. Намагайся використовувати свої ділові зв'язки, щоб прискорити процес. Увечері не варто вирушати в місця масового скупчення людей.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – можуть виникнути сімейні проблеми, які стануть серйозною перешкодою. Намагайся відволіктися від турбот і присвятити себе роботі. У другій половині дня можуть виникнути фінансові витрати. Наберися терпіння, щоб впоратися з усіма проблемами. Поговори з близькою людиною, щоб знайти правильний вихід.




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня на тебе чекає великий прибуток. Використовуй фінансові ресурси розсудливо, щоб примножити капітал. У другій половині дня спробуй уважно проаналізувати інформацію. До тебе прийде неординарна ідея, яка поліпшить твій матеріальний статус. Увечері на тебе чекає приємна зустріч.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня ти зіткнешся з непередбаченими перешкодами. Тобі варто звернути увагу на поведінку своїх партнерів. Існує ризик обману та невиконання зобов'язань. У другій половині дня тобі доведеться з'ясовувати стосунки з керівництвом. Увечері варто зайнятися своїм здоров'ям і профілактикою.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про роботу партнерів. Потрібно проявити наполегливість, щоб отримати фінансовий прибуток. У другій половині дня варто піти на поступки партнерам заради вигоди. На тебе чекає прибуток від нового починання. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із друзями.

 


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня ти зможеш виконати багато важливих справ. Тобі потрібно домогтися позитивного рішення від керівництва. Використовуй  професійний досвід. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з колегами. Не допускай пліток і створення інтриг навколо себе.



 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі доведеться боротися за місце під сонцем. Колеги можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани керівництва. Не втрачай часу,  дій активно і наполегливо. Увечері постарайся розслабитися і зайнятися чимось приємним.






 

Дозвілля

„Капітан Філліпс”

 „Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”, „Керрі”

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Радник”




 

„Starперці”

 „Астрал 2”

„Тіні незабутих предків

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”





 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Драмтеатр – „Ревізор”

GONZO, кіноклуб – „Я хочу тримати тебе за руку”

Палаці культури "Хімік" - Сольний концерт Ніни Матвієнко

Стадіо-паб - Концерту гурту «Після 9-ти»

Сонях, театр - Сентиментальна комедія "Дорога Памела"

Драмтеатр – „Сон літньої ночі”

Драмтеатр - О. Ірванець "Антігона в Нью-Йорку"