Іменини святкують:  Антон (Антонін), Герман, Іван, Никифор

Символ дня - Крокодил. Це -  критичний день. Енергія дня провокує людину на прояви злоби, агресії, гніву.

Чудовий день для завершення справ і поганий - для їх початку. Краще не ризикувати й не робити великі ставки в житті - занадто велика ймовірність усе втратити.

У цей день не можна піддаватися провокаціям, іти на приводу своїх низьких помислів. Важливо проявляти цілеспрямованість, безстрашність і впевненість у власних силах. Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій.

Бажано уникати юрби: у цей день більше, ніж звичайно, злочинів, зіткнень і примітивного хуліганства.

Цього дня треба остерігатись переїдання. Від кави і спиртних напоїв також краще відмовитися. Вони тільки стимулюватимуть тваринні інстинкти, які й так надто активні цього дня.

Cтрижка додасть краси, поліпшить ваш добробут.

Секс цього дня вкрай небажаний.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – тобі сьогодні доведеться подолати багато складнощів і перешкод. Намагайся не падати духом і не робити необдуманих кроків. У другій половині дня  колеги допоможуть вирішити складну ситуацію. Намагайся уважно аналізувати всю отриману інформацію. Увечері спробуй зняти напругу за допомогою водних процедур.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня тобі доведеться виконати багато важкої роботи. Стався до справ серйозно і відповідально. У другій половині дня намагайся уникати конфліктів з оточуючими. Потрібно звернутися за підтримкою до керівництва, щоб уникнути складнощів. Увечері проведи романтичний час із коханою людиною.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні на тебе чекає конфліктна ситуація з колегами. Намагайся стримувати свої емоції і не піддаватися чужому впливу. У другій половині дня доведеться відстоювати свої ідеї публічно. Не варто довіряти людям, які тебе одного разу вже зрадили. Увечері варто усамітнитися і побути в спокійній обстановці.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі доведеться зайнятися вирішенням конфліктної ситуації з партнерами. Не варто йти на поступки, відстоюй свої позиції. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовою особою. Отримавши прихильність співрозмовника, ти зможеш досягти потрібного результату. Ділова вечеря посприяє твоєму просуванню.





 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці можуть виникнути конфліктні ситуації з сусідами. Не звертай уваги на дрібниці і намагайся не спізнюватися. У другій половині дня ти зможеш переконати керівника у своїй правоті. Відмовся від участі в провокаційних діях своїх колег. Вільний час варто присвятити спілкуванню з родичами і близькими.





 

Д і в а (24.08 - 23.09) – можуть виникнути перешкоди, пов'язані з бюрократичними інстанціями. Відклади ті справи, які ти не в силах швидко розв'язати. У другій половині дня твої партнери можуть запропонувати незаконні дії. Обміркуй усе, як слід, і не ризикуй своєю репутацією. Увечері можлива зустріч із особою, яка має до тебе сильні почуття.




 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня ти зможеш виконати всі намічені плани. Намагайся уникати спілкування з людьми, які вороже до тебе ставляться. У другій половині дня спробуй зайнятися аналізом фактів та інформації. Тобі вдасться знайти причину недоліків у роботі. Увечері піди в клуб з друзями, щоб розвіятися.




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію, яка дозволить збільшити прибуток. Намагайся покладатися на інтуїцію і не довіряти чужій думці. На тебе чекає публічне визнання в середовищі колег. Конкуренти залишаться позаду і не зможуть тебе обігнати. Увечері можлива цікава зустріч із успішною особою.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ти зможеш отримати довгоочікуване рішення. Колеги можуть відмовитися від виконання своїх обіцянок. У другій половині дня намагайся не втручатися в чужі проблеми. Тобі потрібно сконцентрувати свої зусилля на виконанні плану. Вільний час присвяти освоєнню цікавої та корисної інформації.




 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня твої плани можуть істотно змінитися. Слідуй за перебігом подій. У другій половині дня твої партнери дадуть рекомендацію. Ти отримаєш велику вигоду, яка поліпшить твій матеріальний статус. Увечері постарайся відволіктися від суєти і провести час у романтичній атмосфері.

 


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня доведеться відмовитися від наміченого плану. Можуть виникнути непередбачені складнощі, які викличуть розтрати. У другій половині дня старайся виконувати всі доручення керівництва. Тобі не варто звертати уваги на критику колег. Увечері варто уникати спілкування з негативними людьми.


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня можуть виникнути проблеми в спілкуванні зі старими партнерами. Не варто підганяти події, утримайся від прийняття рішень, все вирішиться якнайкраще. Тобі потрібно набратися терпіння, щоб досягти наміченої мети. Увечері намагайся звільнитися від домашніх турбот і відпочити.




 

Дозвілля

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”






 

„Starперці”

 „Астрал 2”

„Тіні незабутих предків

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”



 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Рівне нський міський Палац культури - Концерт Тіни Кароль

Рівне нська обласна філармонія - Євгеній Фінкельштейн