Всесвітній день вітань

Всесвітній день телебачення

Міжнародний день відмови від куріння

Міжнародний день філософії


 

Іменини святкують:  Гаврило, Марфа, Михайло, Рафаїл


 

Цей день вважається не дуже добрим. Людина стає пасивною і може піддаватися чужому впливу. Символ дня - Мавпа, і люди стають чимось схожі на цю тварину.

Усе, що відбувається з нами в цей день, є дзеркальним відбиттям нашого відношення до світу. В цей день навколишній світ показує людині, ким вона є насправді. Відповідно, якщо на вас сиплються шишки, виходить, ви щось робите не так. Якщо ж вас хвалять в цей день, - можете порадіти, - це правда.

Не варто планувати важливі справи.

Не варто піддаватись бажанню бути пасивними в цей день. Краще менше спати і дати собі деяке помірне фізичне навантаження.

Бажано відмовитися від лікувальних процедур та вживання спиртного.

Стрижка принесе погіршення стану здоров'я.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – варто відкинути сумніви і проявити сміливість. Саме від твоєї поведінки залежать перспективи роботи. В твоєму оточенні з'явиться особа, яка надасть необхідну підтримку. Не варто перейматися, довірся перебігу подій, і в тебе все вийде. Увечері знайди заняття, яке змусить тебе відволіктися від думок про проблеми .




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – варто відмовитися від підписання важливих документів. Існує інформація, яка може змінити хід подій. У другій половині дня займися освоєнням нових професійних навичок і знань. Настав час використовувати додаткові методики для поліпшення ефективності роботи. Вечір проведи в спокійній домашній атмосфері.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні ти отримаєш відповідь на подане раніше прохання. Намагайся сприймати будь-яку інформацію позитивно. Всі зміни цього дня рухатимуть тебе у напрямку до успіху. У другій половині дня уникай розмови з керівництвом. Твій страх може спричинити ряд непередбачених ускладнень.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня тобі потрібно вдатися до хитрощів і використовувати інформацію на свою користь. Твої опоненти плестимуть інтриги за  спиною. Не слід звертати увагу на цю ситуацію, сконцентруйся на важливій ​​меті. У другій половині дня не варто підписувати важливих паперів. Вільний час присвяти відпочинку.




 

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день принесе багато несподіваних сюрпризів. Тобі варто звернути увагу на отриману інформацію. Порадься з керівником і обговори нові плани. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з колегами. Не намагайся відстоювати свою точку зору, знайди компромісне рішення.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня тобі доведеться боротися з діями конкурентів. Використовуй усі можливості, щоб випередити суперників. Колеги можуть надати підтримку, якщо ти виконаєш вимоги керівництва. У другій половині дня тобі вдасться вирішити важливе фінансове питання. Вільний час присвяти благоустрою оселі.




 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці можливі проблеми по дорозі на роботу. Не варто перейматися і псувати собі настрій через дрібниці. У другій половині дня слід зайнятися плануванням і обговоренням ідей з партнерами. Тобі потрібно відмовитися від будь-яких авантюрних дій, щоб зберегти репутацію. Увечері слід обмежити вживання жирної їжі.




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – день підходить для нових починань і зміни діяльності. Приклади всі можливі зусилля, щоб досягти мети. У другій половині дня ти отримаєш рекомендацію від впливової особи. Використовуй вдалу можливість, щоб отримати фінансового покровителя. Ділова вечеря в невимушеній атмосфері допоможе зміцнити потрібні зв'язки.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні варто розраховувати тільки на свої сили. Твої ділові партнери можуть відмовитися виконувати свої зобов'язання. У другій половині дня намагайся уникати прийняття однозначних рішень. Невизначеність може викликати сильне роздратування і апатію. Увечері знайди можливість отримати приємні враження.




 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день корисний для налагодження нових ділових зв'язків. Будь активніше і візьми ініціативу в свої руки. Твої ідеї підтримають однодумці і допоможуть отримати прибуток. У другій половині дня старі партнери можуть відновити співпрацю. Не думай про минуле, використовуй ситуацію, щоб отримати вигоду.

 


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі краще не сперечатися і стримувати свою агресію. Керівник може висунути додаткові вимоги. Намагайся не суперечити і виконати всі свої професійні зобов'язання. У другій половині дня можуть виникнути фінансові складнощі. Не варто позичати гроші, особливо у друзів.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня тобі варто зайнятися складанням планів. Варто знайти незвичайне рішення для своїх проблем. Важливу пораду, яку дасть керівник, можна використовувати для вирішення фінансового питання. У другій половині дня уникай конфліктів і розбіжностей. Варто навчитися контролювати свої негативні емоції.






 

Дозвілля

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”






 

„Starперці”

 „Астрал 2”

„Тіні незабутих предків

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”





 

GONZO, кіно клуб – „Щоденник Бріджет Джонс”, „Лавка жахів”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Драмтеатр – Концерт Богдана Сташківа

Сонях, театр - Драма "Руда п'єса"