Поставили цього тижня крапку у обласному футбольному сезоні. Розіграли в неділю суперкубок. На майданчику зійшлися чинний чемпіон регіону оржівський «ОДЕК» та володарі цьогорічного кубка, дебютанти Першої ліги – ФК «Малинськ»

Спортивне протистояння «Малинська» та «ОДЕКа» бере свій початок ще з липня цього року. Тоді гучний скандал сколихнув футбольне життя. Непорозуміння через перенос матчу першого кола цих двох команд спричинило справжній скандал та паперову війну. У другому ж колі при очній зустрічі «ОДЕКа» та дебютантів, переможців виявити не вдалося. Матч закінчився нічиєю. Плюс незначне відставання у підсумковій турнірній таблиці чемпіонату показало, що «Малинськ» міг би перемогти у турнірі. Тому Суперкубок мав поставити крапку у протистоянні.

Перший тайм обидві команди провели без голів. Атакували вони з перемінним успіхом, але досягнути бажаної цілі так і не змогли. Після перерви малинчани чи то підсіли фізично, чи то морально, але пропустили вони достатньо – чотири голи. Натомість «ОДЕК» собі забити не дав і матч закінчився з підсумком 4-0 на користь Оржева, який поклав у скарбничку нагород ще один трофей. Президент клубу сезоном залишився задоволений.

Тож чи заявиться «ОДЕК» у другу лігу поки не відомо. Вболівальникам поки залишається тільки чекати.