Завершувати перше коло «Екстра-ліги» «Кардинал» відправився до Львова. Там на нього чекала тамтешня «Енергія». Суперник серйозний і принциповий для рівнян. Як місцева команда не старалася, але перемогти на виїзді вони так і не змогли.

На гру з «Енергією» рівняни поїхали з чітким планом – постійно пресингу вати. Забігаючи наперед. Що ця тактика була дієвою, але не дала своїх плодів.

Одразу на перших хвилинах поєдинку кардиналівці зуміли нав’язати свою гру, і наслідок – львів’яни постійно втрачали м’яч. В одному із таких моментів Сергій Тригубець, пробивши по воротах, влучив у перекладину. Натомість одразу контратака «Енергії» і перший гол у воротах «Кардиналу». З рахунком 1-0 команди і закінчили перший тайм.

На другу половину зустрічі рівняни вийшли ще більш активними. Атака за атакою, але м’яч вперто не хотів залітати у ворота. На 28 хвилині «Кардинал» заробляє право бити пенальті. Втім удар Віталія Дєнюжкіна зумів відбити його львівський колега.

Одразу через хвилину, «Енергія» проводить успішну атаку і рахунок 2-0.

Фінальну гольову крапку у матчі автор двох голів – Сергій Коваль. На 38-й хвилині він оформляє хед-трек і рахунок 3-0. Після цього крадиналівці пішли у бій з п’ятим польовим. Шанс забити мав Михайло Волянюк, коли пробивав дабл-пенальті, але зробив він це не дуже вдало. У підсумку ж матч так і закінчився з рахунком 3-0 на користь «Енергії». Окрім цього, у рівняни серйозно травмувалися Артем Фаренюк, Сергій Тригубець та Олександр Басич.

Після поразки у Львові, «Кардинал» з другої опустився на п’яту сходинку в турнірній таблиці. А наступний матч рівняни проведуть вдома 16 листопада проти харківського «Локомотива».