Європейський День боротьби з торгівлею людьми

Іменини святкують: Григорій, Матвій, Олексій, Філіп (Пилип), Харитина

 

 

День пошуку високих істин, боротьби із проявами зла у собі, проявами, які перешкоджають й заважають духовному зростанню та самовдосконаленню. Прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей і занять різними хобі.

Сприятливо починати нові справи.

Дуже уразливі очі. Необхідно по можливості менше працювати за комп'ютером, утриматися від читання і перегляду телевізора.

Їжа цього дня обовя'зково повинна бути якісною, свіжою, і тільки та, яка подобається.

Бажано якнайменше курити і старатися не дивитись в дзеркало!

Стрижка цього дня призведе до поліпшення вашої діяльності, покращення фінансового становища, збільшення статків і прихильності начальства.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі вдасться вирішити всі накопичені питання, які обмежували твої дії. Намагайся не реагувати на критику заздрісників і недоброзичливців. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Не варто впадати у відчай, краще відпусти ситуацію, і вона сама вирішиться.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня тобі доведеться вирішувати складні питання, які гальмують хід поточних справ. Не варто розраховувати на обіцяну підтримку з боку керівника. Тобі доведеться звернутися по допомогу до своїх опонентів. У другій половині дня на тебе чекає зустріч з особою, яка допоможе вирішити фінансове питання.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці можуть виникнути конфліктні ситуації по дорозі на роботу. Постарайся не перейматися і стримувати свої негативні емоції. Твої партнери порадують новими перспективними можливостями. Будь уважніше під час розмови з керівником, твої вороги надали неправдиву інформацію.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня тобі слід зайнятися збором і аналізом інформації. Довіряй тільки статистиці і своєму професійному досвіду. Конкуренти діють незаконними способами, будь обережніше. У другій половині дня на тебе чекає приємна звістка від старого знайомого. Використовуй особисті зв'язки для вирішення ділових питань.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі доведеться відстоювати свою точку зору і захищати власні інтереси. Використовуй усі способи, щоб переконати керівника у своїй правоті. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди, пов'язані з отриманням коштів. Тобі не варто довіряти колегам, які спробують дізнатися конфіденційну інформацію.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день особливо результативний для поновлення старих ділових контактів і зв'язків. Намагайся утримуватися від різких і однозначних суджень. У другій половині дня тобі вдасться вирішити фінансове питання завдяки випадковому збігу обставин. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від близьких людей.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день буде напруженим і складним в емоційному плані. Тобі варто відмовитися від прийняття однозначних рішень. У твоєму оточенні є особа, яка постійно створює перешкоди в роботі. Не бійся відмовляти тим, хто тобі неприємний в особистісному плані. Вільний час краще провести в усамітненні.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні тобі доведеться впоратися з кількома складними завданнями. Союзники допоможуть отримати швидкий прибуток. Вирішення юридичних питань буде на твою користь. Можливо, до тебе по допомогу звернеться людина з твого минулого. Використовуй цю ситуацію, щоб отримати потрібну інформацію.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – намагайся відразу розпланувати робочий день, щоб не виникало накладок. Твій керівник може висловити своє невдоволення твоїми останніми результатами. Не варто приймати близько до серця конфліктну ситуацію. Увечері тобі варто відмовитися від відвідування гучних місць і вживання алкоголю.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня ти зможеш вирішити складну ситуацію завдяки старим діловим зв'язкам. Намагайся сконцентруватися на виконанні важливої ​​справи і не розмінюватися на дрібниці. Випадкова зустріч дозволить знайти впливового покровителя. Нові починання та фінансові вкладення принесуть швидкий прибуток.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці на тебе чекає неприємна ситуація з родичами. Найкраще визнати свою помилку і припинити скандал. У другій половині дня твої колеги можуть відмовити в професійній допомозі. Розраховуй лише на свої сили і досвід, тоді ти зможеш впоратися зі складнощами. Вільний час варто присвятити догляду за своєю зовнішністю.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці ти отримаєш важливу інформацію про плани своїх конкурентів. Не втрачай часу і дій швидко. Тобі потрібно звернутися за порадою до більш досвідченого фахівця. У другій половині дня отримаєш несподіваний прибуток. Старі друзі посприяють знаходженню додаткових джерел доходу.

 

 

 

Дозвілля

„Гонка”

„Малавіта”

„План втечі”

„Сталінград”

„Філософи: урок виживання”

„Гравітація”

 

 

 

„План втечі”

„Гонка”

„Малавіта”

„Полонянки”

 „Сталінград”

„Гравітація”

 „Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - „Японська мрія”- виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват Кобзов”

JAMAICA - Вечірка „ Ультрафіолет”

Лагуна, нічний клуб – “Candy Shop”

МЕТР – Вечірка „Помідорник”