Всесвітній день анестезіолога

Всесвітній день здoрoвoгo харчування

Всесвітній день продовольства

День Шефа (День Босса)

День алерголога

Іменини святкують: Амбросій, Денис, Іван

 

 

Символ - "Серце". День любові та кохання. Покращується інтуїція. Можуть снитися віщі сни.

Не можна проявляти жалість та заздрість. Один з найкращих днів для медитації.

Цього дня протипоказані м`ясо та інша "груба" їжа, а також нікотин і алкоголь. Голодувати не рекомендується.

Потрібно зменшити навантаження на серце.

В спорті складні фізичні вправи краще не робити. Корисний масаж.

В бізнесі день вдалий хіба для спонсорства, усі інші операції будуть даватися дуже важко.

Стригти волосся не можна - залучаються нещастя й травми.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – доведеться спілкуватися з особами, які тобі неприємні. Відклади убік свої амбіції, щоб знайти спільну мову з конкурентами. Використавши досвід, ти зможеш легко вирішувати складні ситуації у майбутньому. Керівник може провести незаплановану перевірку. Не бійся говорити правду і визнавати свої недоліки.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні слушний день для відновлення старих контактів та зв'язків. Звернися до партнерів по допомогу, і ти зможеш легко вирішити фінансове питання. У другій половині дня твої конкуренти можуть отримати компрометуючу інформацію. Не варто піддаватися впливу шантажу, шукай спосіб чесної боротьби.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день буде складним і принесе кілька не передбачуваних ситуацій . Не варто говорити з керівництвом про виниклі проблеми. Постарайся вирішити всі питання своїми силами. Не варто довіряти колегам, у твоєму оточенні є прихований ворог. Увечері варто зняти стрес за допомогою водних процедур.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні на тебе чекає приємна звістка від старих партнерів. Вдалий час для розмови з керівником про підвищення зарплати. Обговори з однодумцями свої нові ідеї. Робота в команді принесе гарні результати і збільшить прибуток. Увечері збери друзів і поговори про щось приємне, тобі потрібні позитивні емоції.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – керівник може висунути додаткові вимоги. Не варто боротися за справедливість і доводити будь-що. Тобі потрібно зараз змиритися з такою ситуацією, щоб не виникло конфлікту. У другій половині дня твої конкуренти підуть на поступки. Об'єднавши зусилля з опонентами, ти зможеш поліпшити свої результати.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – намагайся сьогодні стримувати свої емоції, інакше спровокуєш конфлікт. Твої колеги спробують втягнути тебе в інтригу. Не варто довіряти думці оточуючих, будь уважніше до отриманої інформації. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від партнерів. Не варто поспішати, обмірковуй кожен крок.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – день призначений для вирішення фінансових питань. Сміливо можеш брати кредит для відкриття своєї справи. Звернувшись по допомогу до впливової особи, ти отримаєш підтримку і потрібну протекцію. Тобі варто остерігатися заздрісників серед колег і оточуючих. Увечері на тебе чекає приємний романтичний сюрприз.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні ти зможеш вирішити всі питання, що накопичилися, за допомогою протекції впливової особи. Твої партнери зроблять вигідну пропозицію, яка принесе гарний прибуток. У другій половині дня на тебе чекає важлива інформація, яка принесе успіх. Дій швидко і рішуче, удача на твоєму боці.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – день принесе гарні результати в роботі і нових починаннях. Тобі варто зайнятися наведенням порядку в документації. Стосунки з керівником можуть загостритися через нерозуміння. Намагайся керувати емоціями. Увечері твої родичі можуть попросити про допомогу, - не варто втручатися в чуже особисте життя.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні ти отримаєш вигідну пропозицію від нових партнерів. Сміливо можеш ризикувати, тебе супроводжує удача. Всі фінансові питання вирішаться легко і швидко. У другій половині дня твої колеги підкажуть цікаву ідею. Використовуй отриману інформацію, щоб досягти швидкого прибутку.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня не варто вирушати у відрядження і далекі поїздки. Цей день буде насичений додатковими перешкодами і складнощами. Займися розбором документів і статичною роботою. Відмовившись від послуг колег, ти самостійно вирішиш проблеми. Увечері слід обговорити душевні проблеми з близькою людиною.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні твої колеги будуть налаштовані вороже. Не варто витрачати час на з'ясування стосунків. Виконуй свою роботу якісно. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Намагайся проявити всі свої найкращі якості і справити позитивне враження.

 

 

 

 

 

Дозвілля

„Іван Сила”

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи: урок виживання”

„Все включено” 2

„Гравітація”

“Сліпа удача”

 

 

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи: урок виживання”

“ Літачки 3D”

„Metallica: Крізь неможливе”

„Гравітація”

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - „Японська мрія”- виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват Кобзов”