Всесвітній день боротьби з раком грудей

Всесвітній день миття рук

Міжнародний день білої тростини

Міжнародний день сільських жінок

Іменини святкують: Андрій, Анна (Ганна), Давид, Касіян, Купріян, Костянтин, Устина

 

 

Найбільш сильний в енергетичному плані день. Ні в якому разі не можна проводити його пасивно. Краще потратити цю енергію на щось корисне. Можна попрацювати фізично або розумово - енергії буде достатньо.

День сприятливий для активного заняття бізнесом.

Сприятливі походи, заняття спортом та інші активні дії. Добре починати нові оздоровчі практики.

 Пасивність у цей день - це шлях до хвороб.

Cтрижка принесе гостроту почуттів, поліпшить вашу здатність до передбачення й проникливість.

Секс цього дня принесе масу задоволення. Чим більше його буде - тим краще.

 

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – день буде насичений новими контактами, спробуй справити позитивне враження. Доведеться відмовитися від власних амбіцій, щоб отримати потрібний результат. Варто навести порядок на робочому місці. Нові партнери можуть втягнути в ризиковану авантюру. Не варто піддаватися спокусі і випробовувати Долю.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Сконцентруй всі свої сили на об'єднанні з партнерами. У другій половині дня можуть виникнути складнощі, пов'язані з технічними проблемами. Намагайся не панікувати, коли твої конкуренти здійснять провокацію.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі доведеться протистояти думці оточуючих і боротися з опонентами. Не варто приймати кардинальних рішень, які можуть вплинути на твоє майбутнє. Намагайся не обговорювати свої плани і наміри з колегами. У твоєму оточенні є таємний недоброзичливець, будь уважніше.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе гарні результати починаючим фахівцям. Влаштування на нову роботу і отримання посадових повноважень дадуть гарні плоди. У другій половині дня ти зможеш привернути увагу впливової особи. Не варто сумніватися у своїх силах, прояви наполегливість у діалозі з партнерами.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – доведеться вирішувати сімейні питання. Не варто виносити особисті проблеми на загальний осуд. Твої колеги запропонують можливість додаткового доходу. Ризикувати не варто, зважуй кожне рішення. Увечері ти зможеш відновити гармонію у стосунках, якщо зробиш перший крок до примирення.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі доведеться звертатися по допомогу до колег. Обговоривши свої плани з керівником, ти отримаєш важливі підказки. Почни використовувати нові методики для вдосконалення робочого процесу. Час серйозно замислитися над кар'єрним просуванням. Вільний час варто присвятити догляду за тілом.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці тобі доведеться боротися з різними дрібними негараздами, які можуть утворити перешкоди. Постарайся не поспішати і відмовитися від допомоги сторонніх. Самостійно ти зможеш впоратися зі складнощами, якщо навчишся контролювати емоції. У другій половині дня стережися втратити важливі і цінні речі.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – день принесе кілька важливих новин і стане точкою сходження на олімп Слави. Тобі вдасться привернути увагу впливових осіб і отримати заступництво. Намагайся не витрачати часу даремно: відразу починай втілювати ідеї в реальність. Зустріч з однодумцем дозволить відкрити новий напрямок успішної діяльності.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня нові партнери можуть створити кілька проблемних ситуацій. Не варто довіряти чужій думці, спирайся тільки на факти. Недоброзичливці здійснять спробу зіпсувати твою репутацію. Звернися за порадою до близького друга. Тобі потрібна моральна підтримка і можливість вилити душу.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день принесе удачу винахідникам і фахівцям творчих областей. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Прибуток від нового джерела доходу варто вкласти у свій розвиток. Ділова вечеря з партнерами дасть можливість отримати додаткові привілеї від співпраці.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – використовуючи свою чарівність, ти досягнеш найкращих результатів на переговорах із партнерами. У другій половині дня слід зайнятися роботою з документами і усунути всі недоліки. Твій керівник може здійснити позапланову перевірку. Увечері не варто вирушати в галасливі місця, краще приготуй смачну вечерю.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня ти можеш зіткнутися з непередбаченими труднощами. Не варто звертати уваги на дрібні розбіжності, зберися з силами і сконцентруйся на важливій ​​меті. Колеги можуть відмовити в допомозі, тому спочатку вирішуй питання самостійно. Намагайся уникати відвідування гучних місць та масових заходів.

 

 

 

 

 

Дозвілля

„Іван Сила”

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи: урок виживання”

„Все включено” 2

„Гравітація”

“Сліпа удача”

 

 

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи: урок виживання”

“ Літачки 3D”

„Metallica: Крізь неможливе”

„Гравітація”

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - „Японська мрія”- виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват Кобзов”