День Колумба

День Українського козацтва

Міжнародний день стандартизації

Іменини святкують: Марія, Михайло, Роман, Савва

 

Символ дня — "Фонтан". В цей день енергія може бити як у фонтані, але направляти її потрібно не на важку фізичну роботу, а на працю на благо сім'ї, родини. Це сімейний день і бажано його провести з сім'єю або на благо сім'ї. Добре буде згадати своє родинне коріння.

У цей день можна починати нові справи, особливо довгострокові проекти, починати нові традиції. Добре закладати фундамент при будівництві нового будинку й будь-який інший фундамент, підставу, базу проекту або справи.

Кращий день для примирення, якщо ви з кимсь у сварці.

Цього дня рекомендується утриматися від стрижки, тому що це притягне до вас хвороби.

Секс у цей день повинен бути святковим, вишуканим. Це найбільш удалий час для зачаття дитини.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день слід присвятити налагодженню нових партнерських стосунків та відновленню ділових зв'язків. Намагайся стримувати свої емоції. У другій половині дня ти зможеш досягти потрібного результату і отримаєш схвалення керівника. Обговорювати плани з колегами не варто. У твоєму оточенні є заздрісники, будь обережніше.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці тобі не варто сідати за кермо, існує ризик виникнення аварійних ситуацій. Намагайся заздалегідь розпланувати свій робочий день і діяти за планом. Не довіряй нікому, покладайся на своє професійне почуття. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день сприятливий для вирішення суперечливих питань. Намагайся зважувати кожен свій крок, щоб не припуститися помилки. Твій керівник може проявити ворожість і незговірливість. Використовуй свою дипломатичність, щоб вирішити ситуацію на свою користь. Від походу в галасливі місця ввечері краще утриматися.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – ти зможеш переконати керівника у своїй правоті. Серед колег можуть виникнути серйозні розбіжності та суперечки. Найкраща позиція для тебе - спостереження. У другій половині дня ти дізнаєшся про важливий секрет роботи своїх конкурентів. Не варто зволікати, вживай швидких заходів, щоб здобути перемогу.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні слід бути обережніше зі словами. Ти можеш незаслужено образити людину, яка відчуває до тебе особисту симпатію. Намагайся сконцентруватися на важливій цілі. Партнери можуть затримати потрібне тобі рішення або оплату. Звернувшись по допомогу до більш досвідченого фахівця, ти знайдеш швидкий вихід зі складної ситуації.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня краще за все зайнятися освоєнням нових професійних знань. Прийшов час щось змінювати, не відставай від колег. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч; порадься з керівником, щоб не говорити зайвого. Відмовившись від особистих амбіцій, ти отримаєш матеріальну вигоду.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – слушний час, щоб звернутися по допомогу до впливової особи. Не варто розраховувати на випадок чи обіцянки колег. Щоб досягти потрібного результату, доведеться докласти чимало зусиль. Партнери погодяться на запропоновані умови співпраці. Вільний час краще присвятити спілкуванню з людьми, які тебе радують.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – несподівана зустріч із людиною з минулого приємно тебе здивує. Нові партнери запропонують дуже вигідну угоду, яка дозволить отримати швидкий прибуток. У другій половині дня тобі вдасться вирішити складне фінансове питання на свою користь. Тобі не вистачає яскравих вражень, - вирушай увечері на пошуки пригод.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – домашні проблеми можуть посилитися і зіпсувати настрій. Намагайся знайти заняття, яке допоможе відволіктися від емоційних переживань. Спілкування з керівником сьогодні краще уникати. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з партнерами. Постарайся завершити справи раніше, щоб відновити сили і зняти напругу.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня ти зможеш виконати більшу частину роботи і вирішити всі важливі питання. Використовуй можливість, щоб обговорити свої перспективи з керівником. Твої ідеї зацікавлять високопоставлену особу. У тебе з'явиться гарна можливість, щоб вийти на більш високий фінансовий рівень.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – доведеться подолати кілька складних перешкод на шляху до мети. Не варто підганяти події, краще утримайся від кардинальних рішень. У твоєму оточенні є особа, яка підкаже правильне рішення. У другій половині дня керівництво може провести перевірку. Намагайся доводити розпочаті справи до кінця.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці ти можеш зіткнутися з непередбаченими труднощами по дорозі на роботу. Намагайся не відходити від наміченого плану, інакше упустиш свій шанс. У другій половині дня конкуренти здійснять спробу зіпсувати твою репутацію. Не варто розголошувати інформацію і обговорювати свої проблеми з колегами.

 

 

 

 

 

Дозвілля

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи”

„Все включено” 2

„Гравітація”

“Сліпа удача”

 

 

 

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи: урок виживання”

“ Літачки 3D”

„Metallica: Крізь неможливе”

„Гравітація”

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - „Японська мрія”- виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”

Драмтеатр - Оперета Імре Кальмана «Маріца»