День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби України

День художника України

Міжнародний день зменшення небезпеки лих

Іменини святкують: Григорій, Михайло

 

Символ дня — "Кажан". Енергетика дня вкрай важка для людини. Це так званий сатанинський день, коли в природі активізуються сили, які людина називає темними. Можливі безпричинні тривоги, страхи, опасіння та сумні думки.

День пошуку істини, перший із критичних днів, пов'язаних зі спокусою й звабою. Неуцтво й гординя - ось два монстри цього місячного дня.

Треба контролювати свої емоції та почуття, і не проявляти гніву чи агресії, навіть якщо вас будуть провокувати на конфлікт.

Для бізнесу цей день не дуже вдалий. Нові справи починати не варто.

На цей місячний день у жодному разі не можна призначати не тільки весілля, але навіть і заручини.

Від алкоголю краще відмовитись, адже він буде підігрівати і так підігріту енергіями дня кров. З тієї ж причини краще відмовитись від вживання міцної кави, або суттєво обмежити її кількість.

Стрижка в цей день небажана, бо буде притягувати хвороби.

Від сексуальних відносин, також, краще утриматися.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день ідеально підходить для зміни інтер'єру. Звільнивши більше простору, ти зробиш квартиру більш затишною і комфортною. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з коханою людиною. Твоя критика спровокує сімейно-побутовий конфлікт. Варто попрацювати над своїми особистісними якостями.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня можуть виникнути загострення хронічних захворювань. Намагайся вжити негайних заходів, щоб розпочати відновлення свого здоров'я. Спиртними напоями та гострою їжею зловживати не варто. Увечері ти отримаєш важливу звістку від родичів.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – звільнись від непотрібного мотлоху. Викинувши непотрібні речі і мотлох, ти відкриєш дорогу благотворним енергетичним потокам. Будь обережніше в роботі з агресивними рідинами і побутовою хімією. При виникненні пошкоджень на шкірі вживай термінових заходів. Увечері варто раніше лягти спати.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні на тебе чекає важлива зустріч із людиною з минулого. Не варто згадувати старих образ і оживляти неприємні спогади. Тобі потрібно більше часу присвятити догляду за своєю зовнішністю. Наведи порядок у своїх речах і позбудься старого одягу. Від походу в гості краще відмовитися, займися тим, що тебе заспокоює.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – твого заряду бадьорості вистачить на всіх, тож розважайся від душі. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з представниками старшого покоління родини. Нерозуміння може викликати загострений конфлікт. Відмовся від своїх амбіцій і впертості, вчися бути м'якше і використовувати дипломатію.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сміливо можна вирушати за покупками. Вдалі акції і розпродажі принесуть тобі істотну економію сімейного бюджету. У другій половині дня на тебе чекає відразу кілька запрошень від друзів. Не варто кидатися і робити вибір, влаштуй вечірку у себе вдома. Намагайся обмежити вживання смаженої та копченої їжі.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день сприятливий для романтичних поїздок і заміського відпочинку. Твої родичі можуть застати тебе своїм візитом зненацька. Не варто нічого планувати, - дій, виходячи з обставин. У другій половині дня на тебе чекає приємна зустріч зі старим знайомим.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день варто провести не вдома. Відвідай історичну частину міста, виставки, цікаві перфоманси. Тобі потрібно розвіятися і забути про побутові клопоти і роботу. У другій половині дня ти отримаєш гарну звістку від родичів. Зустріч із близькими друзями допоможе тобі відновити сили і емоційний баланс.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні тобі доведеться довго боротися з лінню і меланхолією. Прибирання починати не варто, інакше все буде в іще більшому безладді. У другій половині дня близький друг попросить про послугу і допомогу. Не варто втручатися в сімейні інтриги і сприяти провокаціям.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні тобі варто зайнятися роботою на свіжому повітрі або в саду. Легке фізичне навантаження відновить здоровий тонус м'язів і поліпшить роботу серця. У другій половині дня випадкова зустріч із другом дитинства буде дуже результативною. Тобі варто поглянути на речі з раціонального і меркантильного боку.

 

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі найкраще зайнятися своїм здоров'ям і профілактикою організму. Твій морально - психологічний стан постійно придушений, час шукати вихід із цього становища. Твій партнер втомився від сірості і одноманітності побутових стосунків. Придумай щось романтичне, щоб відновити колишню пристрасть і чуттєвість.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці тобі варто рано встати, щоб встигнути виконати багато справ. Можливо, доведеться зайнятися вирішенням кількох питань, пов'язаних із проблемами родичів. У другій половині дня, роблячи великі придбання, обов'язково бери чеки і оформлюй гарантію. У місцях масового скупчення людей будь уважніше.

 

 

 

 

 

Дозвілля

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи”

„Все включено” 2

„Гравітація”

“Сліпа удача”

 

 

 

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи: урок виживання”

“ Літачки 3D”

„Metallica: Крізь неможливе”

„Гравітація”

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - „Японська мрія”- виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Екватор, торгово-розважальний центр - Яскраві вихідні у жовтні (Майстер-класи, розважальні програми для дітей та дорослих, вистави)