Всесвітній день яйця

Міжнародний день дівчаток

Іменини святкують: Анатолій, Антон, Афанасій, Василь, В'ячеслав, Григорій, Дем'ян, Єфрем, Іван, Ілля, Кирило, Лаврентій, Макар, Марія, Марк, Микола, Нестор, Олександр, Олексій, Сава, Сергій, Сильвестр, Симон, Федір

 

Символ дня — "Роза вітрів". День зміни, переходу від першої до другої фази.

У цей день краще промовчати, ніж збрехати, сказати грубе слово або побажати кому-небудь поганого. Одним лише словом можна несвідомо вплинути на іншу людину. Можна отримати хворобу горла, голосових зв'язок або дихальних шляхів. Ці органи дуже чутливі цього дня.

Потрібно стежити за своєю мовою, уникати лайок і звільнятися від слів-паразитів.

Cтрижка волосся цього дня притягне до вас сварки й позови, можливий конфлікт із начальством або (ще гірше!) з коханою людиною.

В сексі головне правило цього дня — більше слів про кохання, - не скупіться на взаємні компліменти.

День сприятливий для хірургічних операцій.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі варто мати яскравий вигляд. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч, - підготуй потрібну інформацію. Твоє уміння переконувати надасть можливість отримати більше вигоди. Вільний час присвяти спілкуванню зі старими друзями у затишній кав’ярні.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня тобі доведеться водночас вирішувати кілька складних питань. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу, роби все самостійно. Керівник може зробити несподівану перевірку, будь напоготові. Старі партнери попросять про допомогу. Використовуй ситуацію, щоб отримати додатковий прибуток.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день принесе удачу тим, хто готовий до змін. Можна відкривати власний бізнес або приступати до нових посадових обов'язків. У другій половині дня доведеться з'ясовувати стосунки з колегами. Не варто боротися за справедливість і посилювати конфлікт, краще навчитися чекати на слушний момент для відповідних дій.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня ти зможеш вирішити складну ситуацію з партнерами. Намагайся не розголошувати інформацію і відмовитися від допомоги співробітників. Підписуючи важливі документи, будь уважніше, вивчи всі додаткові умови. Стережися людей з авантюрними пропозиціями.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці не варто звертати увагу на сімейні конфлікти, інакше зіпсуєш собі настрій. На роботі на тебе чекає глобальний прорив. Нові партнери запропонують вигідну угоду, можеш сміливо погоджуватися. Приймаючи важливі рішення, порадься зі своїм наставником. Вільний час присвяти наведенню порядку вдома.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня вдало вирішуватимуться питання, пов'язані з отриманням фінансової підтримки. Сьогодні вдалий день для кредитування і фінансових вкладень. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Не варто ні в чому сумніватися, інакше потрапиш у скрутну ситуацію.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні тобі доведеться виконати кілька важливих доручень. У другій половині дня ти зможеш отримати секретну інформацію про своїх опонентів. Не поспішай, зроби висновки і почни підготовку плану дій. Увечері займися приготуванням смачної вечері, щоб порадувати близьких.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день дуже важливий - всі зміни матимуть глобальне значення. Не варто боятися будь-що втрачати, адже на місце втраченого прийде щось краще. У другій половині дня випадкове знайомство дасть можливість отримати фінансову підтримку зацікавленої особи. Вільний час присвяти улюбленому заняттю.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня тобі доведеться виконати роботу і за себе, і за інших. Не варто псувати собі настрій, просто прийми ситуацію, як даність. У другій половині дня твої партнери можуть спровокувати конфлікт. Уникай будь-яких спроб провокацій. Увечері намагайся не переїдати і відмовитися від алкоголю та кави.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня ти отримаєш важливу звістку від родичів. Не варто відволікатися від виконання своїх робочих зобов'язань. На тебе чекає важлива зустріч з особою, яка цінує твої здібності і знання. Проявивши старанність і наполегливість, ти зможеш досягти гарних результатів.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день принесе кілька важливих новин. Не варто сьогодні приймати однозначних рішень, нехай час розставить все на свої місця. У другій половині дня стережися людей з авантюрними задатками. Тобі потрібно покладатися на свій професійний досвід, щоб не припуститися помилки.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – ти зможеш завоювати симпатію і прихильність із боку керівництва. Варто проявити м'якість і поступливість у спілкуванні з новими партнерами. Використовуй старі зв'язки, щоб обійти складні перешкоди. У другій половині дня на тебе чекає прибуток із нового джерела доходу. Купи собі те, що принесе задоволення і приємні емоції.

 

 

 

 

 

Дозвілля

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи”

„Все включено” 2

„Гравітація”

“Сліпа удача”

 

 

 

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи: урок виживання”

“ Літачки 3D”

„Metallica: Крізь неможливе”

„Гравітація”

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - „Японська мрія”- виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Клуб "JAMAICA" - „Ультра Фіолет”