День юриста України

Іменини святкують: Герман, Євфросинія, Сергій

 

Саме в цей день Адам і Єва вкусили плід дерева пізнання. День вибору між добром і злом. День, коли люди піддаються різноманітним спокусам.

В цей день можуть виникати конфлікти, і людині, яка твердо стоїть на своїх позиціях, потрібно буде відстоювати свою точку зору. День складний, але нещасливим він може стати тільки з вини самої людини.

Це час відпочинку, духовного зосередження й молитов. Якщо ви когось скривдили, дуже добре в цей день попросити в нього вибачення.

Нестриманим людям у цей день краще помовчати, тому що злі слова можуть накоїти лиха.

Гарний день для посадки дерев і рослин, для початку циклу лікування травами.

Хвороба, що почалася в цей місячний день, може бути небезпечна.

Cтрижка принесе дискомфорт.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто замислитися над причинами матеріальних труднощів. Неправильний вибір - ось ключ до вирішення проблем. Відмовившись від емоційної оцінки, ти навчишся робити раціональні вчинки. Тільки жорсткі дії і раціональність мислення зможуть принести вигоду в справах.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці на тебе чекає приємна звістка від колишніх партнерів. Ти отримаєш нову ділову пропозицію, яка змінить соціальний статус. Не варто довго розмірковувати, прояви рішучість і наполегливість. Щоб домогтися кращого матеріального результату, варто відкрито заявити про свої професійні якості.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – твоя невпевненість у  собі може зіграти злий жарт. Суперник може отримати блага, призначені для тебе. Слід відкрито і чесно поговорити з керівництвом про свої досягнення, інакше несправедливість рішення владної людини принесе тобі фінансові втрати. Увечері варто зустрітися з близьким другом.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня на тебе чекає з'ясування стосунків із колегами. Вам слід проявити жорсткість і безкомпромісність, відстоюючи свою точку зору. Результатом буде підтримка з боку впливової людини. Вечір найкраще присвятити догляду за тілом: масаж і водні процедури підуть на користь.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні не варто розраховувати на допомогу в справах. Все доведеться робити самому, будьте до цього готові. Краще довше затриматися на роботі, ніж залишити незавершені справи. У другій половині дня можлива  розмова з партнерами, тож варто проявити обачність і стриманість у висловлюваннях.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – тобою може опанувати лінь і небажання займатися ретельною роботою. Намагайся не потрапляти на очі керівництву. Знайди привід, щоб піти з роботи раніше. На тебе чекають цікаві пригоди і приємні емоції від спілкування. Увечері можна зібрати велику компанію і вирушити в клуб або ресторан, - ти отримаєш купу позитиву.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – перша половина дня підходить для вирішення будь-яких бюрократичних питань. Сміливо можеш вирішувати будь-які юридичні проблеми і питання, пов'язані з нерухомістю. На роботі на тебе чекає визнання і публічна похвала. Не слід розслаблятися, адже не всім співробітникам до душі твоя слава.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні день буде насичений спілкуванням із різними людьми. Щоб домогтися потрібного результату, намагайся заздалегідь дізнатися більше інформації про своїх опонентів. На тебе чекає успіх у справах завдяки правильному вибору однодумців. У другій половині дня ти отримаєш прибуток від нового починання.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня вас можуть відволікти чужі проблеми. Сьогодні краще відмовити в допомозі, ніж потім стати винуватцем чужих проблем. У другій половині дня намагайся вирішити всі паперові питання і розібратися з документацією. Опоненти можуть знайти недоліки у твоїй роботі.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – на тебе чекає незапланована зустріч із важливою людиною. Прийшов час позитивних змін у житті. Сміливо міняй роботу, якщо отримаєш гідну пропозицію. Друга половина дня принесе вигідне довгострокове співробітництво. Увечері вам доведеться займатися вирішенням важливих питань, які принесуть великий прибуток.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня тобі краще зайнятися наведенням порядку на робочому місці. Підведення підсумків своєї діяльності покаже причину матеріальних труднощів. Сьогодні краще не потрапляти на очі керівництву, існує ризик конфлікту. Вечір варто присвятити зміцненню свого здоров'я і зайнятися власним тілом.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вам сьогодні не варто планувати важливих зустрічей, краще перенести переговори. При підписанні документів краще скористатися допомогою професійного юриста. Не варто приймати рішень в поспіху, відклади важливі питання до завтра. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від старого друга.

 

 

 

 

 

 

Дозвілля

„Все включено” 2

„Гравітація”

„Іван Сила”

“Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Звичка розлучатись”

 

 

 

„Навколо футболу”

„Все включено 2”

“Сліпа удача”

„Metallica: Крізь неможливе”

„Гравітація”

„Літачки”3D"

„Звичка розлучатись”

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія”-  виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)