Всесвітній день охорони місць проживання

Всесвітній день стомованих хворих

Український День вчителя (День працівників освіти чи День освітянина)

Іменини святкують: Андрій, Антон (Антонін), Артур, Іван, Інокентій, Іраїда, Петро

 

Символ дня - "Світильник". Гарний, світлий і чистий день.

Це день творчих задумів, планів і проектів на майбутнє.

Не можна думати про погане або бажати поганого комусь.

Корисно посидіти перед свічкою, біля багаття, каміна. У цей день виводимо на рівень свідомості те, що нас гнітить. В цей місячний день сприятливо згадувати раннє дитинство й "діставати" з підсвідомості проблеми, що мають "дитячі" коріння. Добре позбуватися від комплексів і страхів, займатися корекцією власної підсвідомості. Краще цей день провести в спокої, на самоті. А ще краще - у мовчанні.

Починати справи в цей день не варто, потрібно обмежитись лише планами.

Небажані великі фізичні та розумові навантаження. Організм ще знесилений після Нового Місяця.

Потрібно утриматися від вживання алкоголю, кави й міцного чаю, а також не їсти м'яса та будь-якої іншої "грубої" та важкої їжі.

Стрижка волосся в цей день веде до скорочення життя.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – варто більш оптимістично дивитися в майбутнє. Справа в тому, що оточуючі дуже тонко відчувають твій настрій. Не варто сумувати, пам'ятай, що завжди є вихід. Який - вирішувати саме тобі. Хороший день для походу в торговий центр або в кіно, на виставку. Перебуваючи довго на вулиці, маєш усі шанси застудитися.

 

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день найкраще присвятити спорту та оздоровчим процедурам. Басейн, заняття на свіжому повітрі, командні ігри підуть на користь. Зателефонуй знайомим і запроси їх разом провести вечір. Вони будуть раді твоєму дзвінку і можливості знову побачитись.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тебе легко можуть обдурити і використати, тому  варто бути вкрай обережним до тих пропозицій, які надходять. В цілому день приваблює до тебе друзів, тому ти отримаєш задоволення від зустрічі і спілкуванням з ними. Сьогодні не можна позичати гроші, віддавати, багато витрачати, їсти і випивати. Стриманість - це вірний спосіб не знайти пригод.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – день, повний ентузіазму і запалу. Сон, що наснився сьогодні, виявиться віщим, тому варто його записати одразу після пробудження. У другій половині дня краще нічим серйозним не займатися і не починати, у тому числі й не заводити нові знайомства. Варто приділити якомога більше уваги своїм рідним і близьким людям.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – день, який не принесе помітних подій. Буде певне прагнення до незалежності, але разом з тим стабільності. Можливо, на переговорах щось піде не так, проте не турбуйся, все буде якнайкраще. Варто приділити підвищену увагу своїй нервовій системі. Цілком можливо, що останнім часом вона дає збої.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – варто побоюватися загострення конфліктних ситуацій, причиною яких може стати твоє бажання багато витрачати або непомірні бажання і потреби. Намагайся максимально точно розподіляти свої витрати. Здоров'я може дати осічку. Особливо це стосується опіків, порізів або загострення запальних процесів.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні тобі раптом водночас може захотітися розширення горизонтів, а з іншого боку чіткого контролю над усім, що є в твоєму житті на даний момент. Чудовий день для того, щоб навести порядок у стосунках, тільки не використовуй для цього силові методи.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – світ навколо тебе буде обертатися з шаленою швидкістю, причому ти навіть не встигатимеш за власними думками. Однак усе, що відбудеться сьогодні, не буде стосуватися тебе особисто. Постарайся приділити якомога більше уваги собі та рідним. Чудовий день для профілактики хронічних захворювань.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день варто присвятити спокою і спогляданню. Чим менше в цей день буде заворушень - тим краще для тебе. Варто його мирно провести з коханою людиною або дітьми, близькими. Їм не вистачає уваги. Займись профілактикою захворювань, щоб у подальшому не витрачатись на лікування.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – на цей момент твій авторитет має велике значення і до тебе дослухаються. Це твій час, коли ти можеш максимально ефективно використовувати свій потенціал. Варто зрозуміти, що одного разу вклавши ресурси у створення чого-небудь, не лінуйся збирати плоди своєї праці. Тримайся подалі від людей, які є дармоїдами.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – відмінний день для культурного саморозвитку, освіти і спілкування з однодумцями. Нехай то сусід по сходовій клітці або громадська організація - твоя думка має значення. Намагайся не перестаратися у харчуванні. Варто виявляти вибагливість щодо їжі та напоїв. Чудовий день для приємних і корисних знайомств.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – день, що вимагає твоєї безпосередньої участі. Однак разом з відповідальністю приходять повноваження, тому варто використовувати справжні тенденції в бізнесі та кар'єрі. Ця ситуація триватиме недовго, але закладе міцний фундамент твого майбутнього успіху. Бережи ноги і не носи вузьке взуття.

 

 

 

 

 

Дозвілля

„Все включено” 2

„Гравітація”

„Іван Сила”

“Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Звичка розлучатись”

 

 

 

„Навколо футболу”

„Все включено 2”

“Сліпа удача”

„Metallica: Крізь неможливе”

„Гравітація”

„Літачки”3D"

„Звичка розлучатись”

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - „Японська мрія”- виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Стадіо-паб - Майстер-клас з латиноамерикаських танців