Міжнародний день соціального педагога

Міжнародний день ненасильства

День уролога

 

Іменини святкують: Давид, Ігор, Костянтин, Трохим, Федір

 

Символи дня — "Тризубець". День зв'язаний зі стихією води, тому корисно перебувати біля водойм, купання, але за умови, якщо вода досить тепла.

Це день отримання знань. В цей день вони приходять через інтуїцію. Це чудовий день для медитації, в якій є можливість отримати сокровенні, таємні знання і практики.

День сміливих проектів, колективних справ і допомоги іншим людям. У цей день можуть здійснюватися найбільш химерні плани й проекти.

В цей день рекомендується трохи більше поспати. Корисні будуть очищувальні вправи та процедури.

У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для доброчинності, все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу.

Так само як і в минулий день стрижка сьогодні буде притягувати до вас радість і щастя.

 

 

 


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сміливо можеш втілювати в життя найнезвичайніші рішення і плани. Творче натхнення допоможе знайти неординарне рішення. У другій половині дня не варто привертати до себе увагу. Твій успіх може викликати заздрість у товаришів по службі. Тримай свої секрети в таємниці і дій, покладаючись на свою інтуїцію.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день особливо вдалий для фахівців у сфері реклами. Сьогодні Доля створить обставини для зустрічі з особою, яка оцінить твій талант. Не варто приховувати свої професійні успіхи та чесноти. У другій половині дня слід довіритися колезі по роботі. Спільні зусилля принесуть чудовий фінансовий результат.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці доведеться приділити час вирішенню сімейних питань. Не варто сердитись і реагувати на дрібні подразники. На роботі на тебе чекає тріумф і публічне визнання. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити з керівництвом про підвищення. Запроси близьких друзів на сімейну вечерю.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня намагайся не реагувати на провокації недоброзичливців. Твої успіхи та професійні заслуги відзначить впливова особа. Говори правду в обличчя, якою б вона не була. Тобі вдасться знайти шахрая, через якого виникали фінансові проблеми. Приділи час спілкуванню з родичами.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – твої амбіції можуть негативно позначитися на стосунках із керівництвом. Слід спочатку порадитися з колегами, перш ніж приймати кардинальні рішення. Стримуй свої емоції і вчися слухати співрозмовників. У другій половині дня тобі дадуть важливе доручення. Не варто покладатися на удачу, роби все раціонально і педантично.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні твоя привабливість створить чимало інтриг і пліток у колективі. Тобі варто використовувати ситуацію, щоб зрозуміти, хто і як до тебе ставиться. У другій половині дня ти отримаєш потрібне рішення і зможеш укласти угоду. Робочий процес може затягнутися, і тобі доведеться змінити плани на вечір.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці намагайся стежити за цінними речами у громадських місцях. Твоя неуважність може створити зайву суєту і додаткові перешкоди. У другій половині дня на тебе чекає серйозна розмова з керівником. Прояви ініціативу і обговори свої плани на майбутнє. Увечері найкраще зайнятися доглядом за шкірою.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні доведеться боротися з недоброзичливцями. Застосовуй усі методи, які дозволять досягти потрібного результату. Дій так, як велить серце, і ні про що не шкодуй. У другій половині дня твоя допомога знадобиться впливовій особі. Скористайся ситуацією, попросивши про потрібну тобі послугу.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сміливо можеш вступати в суперечку з колегами. Правда і справедливість будуть на твоєму боці. Не варто прислухатися до думки колег, дій на свій розсуд. У другій половині дня ти отримаєш цікаву інформацію про своїх партнерів. Сміливо можеш пропонувати додаткові умови, які принесуть тобі більше вигоди.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – варто сконцентрувати свої зусилля на проведенні важливих переговорів. Використовуй допомогу колеги, щоб досягти найкращого ефекту. У другій половині дня партнери запропонують додаткові умови. Сміливо можеш говорити про підвищення гонорару. Ділова вечеря надасть можливість здобути корисну інформацію.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня на тебе чекає важка й виснажлива робота. Доведеться виправити свої помилки і усунути старі недоліки. Не варто покладатися на обіцяну допомогу з боку колег. Самопочуття може дати збій. Не затягуй з питаннями здоров'я, звернися до фахівця, щоб не виникло подальших проблем.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні вдалий день для навчання та впровадження нових технологій. Полегшивши свій буденний процес роботи, ти збільшиш ефективність і прибуток. Нові знання дозволять швидше просунутися кар'єрними сходами. У другій половині дня варто уникати зустрічі і розмови з керівником.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Коханий з майбутнього”

„Звичка розлучатись”

 

 

 

„Навколо футболу”

„Пристрасті Дон Жуана”

“Сліпа удача”

„Звичка розлучатися”

„Джобс: Імперія спокуси”

„Коханий з майбутнього”

„Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія”-  виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)