Всесвітній день серця

День отоларинголога

Міжнародний день глухонімих

 

Іменини святкують: Віктор, Дорофей, Йосиф (Йосип, Осип), Людмила

 

Символ дня — "Ведмідь", і не даремно. День дуже сильний в енергетичному плані. Дає енергію для здійснення будь-яких планів у різних сферах життя людини.

Цього дня обов'язково потрібно дати навантаження на організм, щоб енергія не застоювалась і не спричинила хвороби. Бажано дати навантаження не тільки на фізичне тіло, але й на розумовий апарат людини. Не треба забувати і про емоції.

Добре розпочинати довгострокові проекти або завершувати те, що "відкладене у довгий ящик", якщо на це прийде натхнення.

Для усіх звершень цього дня потрібно багато енергії, тому можна збільшити раціон харчування. Їжа дасть додаткову енергію.

 Хочете бути здоровими - утримайтеся сьогодні від стрижки.

Секс цього дня дуже сприятливий.

 

 


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – позбався від старих речей, і ти отримаєш додатковий потік життєвої сили. Настав час полагодити несправні речі, особливо побутову техніку і різні пристрої. У другій половині дня слід приділити увагу вирішенню сімейних проблем. Близька людина потребує поради і твоєї моральної підтримки.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня сміливо можеш вирушати за покупками. Закупівля продуктів на зиму і для консервації буде вдалою. Слід остерігатися незнайомців, які про щось просять. У другій половині дня знайди час, щоб переглянути свій гардероб. Придбай щось нове, щоб підкреслити свою індивідуальність.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто зайнятися своїм здоров'ям і почати дієту для виведення шлаків з організму. Переглянь раціон домашніх страв і додай більше вітамінів і тушкованих овочів. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з родичами. Не варто приймати близько до серця образливі слова і докори.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – присвяти цей день спілкуванню з родичами. Відвідай батьків і представників старшого покоління у родині. Тобі слід проявити уважність до проблем оточуючих. Добра порада і участь в особистому житті близьких допоможуть зберегти мир у сім'ї. Увечері сміливо запрошуй гостей.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці тобі варто подолати лінь і меланхолію, зайнявшись важливими справами. Виконуй обіцянки. Вдалий день, щоб відвідати родичів. У другій половині дня стережись холоду і протягів, не варто переохолоджуватися. Увечері водні процедури з морською сіллю допоможуть розслабитися і усунуть безсоння.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – твій організм потребує відпочинку і розслаблення, добре виспись. Щоб підняти життєвий тонус, займися тим, що тобі приносить задоволення. Догляд за рослинами та їхня пересадка допоможуть тобі заспокоїтися. У другій половині дня не варто приймати гостей вдома. Піди з коханою людиною в театр або на концерт.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день варто присвятити допомозі родичам старшого покоління. Твої теплі слова дуже важливі, не скупився на компліменти. У другій половині дня тобі слід утриматися від великих покупок. Збери друзів за одним столом, щоб цікаво провести час. Увечері не варто переїдати і зловживати спиртними напоями.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день краще провести поза домом. Поїздки за місто принесуть приємні емоції та яскраві враження. У другій половині дня тобі варто бути спокійніше у спілкуванні з родичами. Випадкова зустріч зі старим знайомим принесе вигідний діловий проект. Увечері варто зайнятися самоосвітою і почитати корисну книгу.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можуть виникнути сімейні розбіжності. Тобі не варто посилювати ситуацію і продовжувати суперечку. Ти отримаєш важливу інформацію від далеких родичів, яка прояснить старі таємниці. Увечері порадуй близьких своєю увагою і турботою.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні найкраще вирушити на природу. Захисти себе максимально від побутових турбот і суєти. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із цікавою особистістю. Намагайся прислухатися до свого внутрішнього голосу і слідувати за течією Долі. Увечері доведеться допомогти розібратися у складній ситуації другові.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня намагайся уникати конфліктів із сусідами. Дрібні розбіжності можуть перетворитися на серйозну ворожнечу, тому стримуй свій гнів і агресію. У другій половині дня варто зайнятися наведенням порядку на кухні. Позбудься старого посуду і зламаного кухонного приладдя.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі варто зайнятися покупками важливих побутових дрібниць. Зміна інтер'єру допоможе зробити обстановку більш теплою і затишною. У другій половині дня на тебе чекають розтрати, пов'язані з родичами. Намагайся уникати контакту з людьми, які агресивно і вороже налаштовані.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Коханий з майбутнього”

„Звичка розлучатись”

 

 

 

„Навколо футболу”

„Пристрасті Дон Жуана”

“Сліпа удача”

„Звичка розлучатися”

„Джобс: Імперія спокуси”

„Коханий з майбутнього”

„Літачки” 3D

 

 

Драмтеатр - Комедія «Коли чоловіка немає вдома»

Магнат, розважальний комплекс - YES!YES!PARTY

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія”-  виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)