Всесвітній день боротьби проти сказу

Іменини святкують:  Йосиф (Йосип, Осип), Максим, Микита, Степан (Стефан), Федот

 

Символ дня - "Крокодил". Це критичний день. Енергія дня провокує людину на прояви злоби, агресії, гніву.

Чудовий день для завершення справ і поганий - для їх початку. Краще не ризикувати й не робити великі ставки в житті - занадто велика ймовірність усе втратити.

Важливо проявляти такі якості, як цілеспрямованість, безстрашність і впевненість у власних силах. Бажано уникати юрби: у цей день більше, ніж звичайно, злочинів, зіткнень і примітивного хуліганства.

Це день очищення оселі, внесення в дім священних предметів. Помешкання можна почистити вогнем або святою водою. Дуже добре покласти на поріг чорний кремінь.

Цього дня треба остерігатись переїдання. Від кави і спиртних напоїв також краще відмовитися. Вони тільки стимулюватимуть тваринні інстинкти, які й так надто активні цього дня.

Cтрижка надасть обличчю краси, поліпшить ваш добробут.

Секс цього дня вкрай небажаний. Він може викликати неприємні відчуття, слабкість і навіть спричинити хвороби.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі варто відволіктися від суєти і зайнятися чимось приємним. Не варто затівати ремонт або генеральне прибирання. Косметичні процедури та догляд за тілом принесуть гарні результати. Можна зайнятися духовними практиками і відновленням нервової системи.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня уникай людей, які провокують конфлікти. Не варто псувати настрій через побутові дрібниці. Краще вирушай у гості або відвідай родичів. Зміна обстановки допоможе тобі відволіктися від проблем і негативних думок. Увечері приготуй смачну вечерю і створи атмосферу романтики.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці можуть виникнути складнощі, пов'язані з родичами. Твої плани порушаться через непередбачені обставини. Слід контролювати свої висловлювання  та вчинки. Від твого спокою залежить вирішення виниклої проблеми. У другій половині дня запроси друзів у гості, щоб отримати приємні емоції.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – варто відвідати родичів і приділити увагу вирішенню сімейних питань. Зроби близьким приємне, здивуй смачною стравою власного приготування. У другій половині дня на тебе чекає зустріч зі старим другом. Не варто давати надій і обіцянок, які не зможеш виконати. Знайдена сьогодні річ принесе в дім удачу.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день буде суперечливим і складним в емоційному плані. Твої розбіжності з партнером можуть призвести до сімейного скандалу. У другій половині дня ти отримаєш приємну звістку. Тобі варто навчитися перемикати свої емоції на позитив. Увечері можуть несподівано нагрянути гості, тож прибери вдома.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня на тебе чекає непроста домашня робота. Зміна в інтер'єрі і пересування меблів допоможе створити затишок і звільнити простір. Обов'язково обговорюй свої ідеї з партнером, щоб не було образ. У другій половині дня сміливо можеш вирушати за покупками. На тебе чекають вигідні придбання і маленький сюрприз.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці тобі варто приділити увагу своєму здоров'ю. Не варто звертати уваги на дрібні побутові подразники. Найкраще призначити зустріч із друзями і вирушити у якесь цікаве місце. Тобі слід уникати протягів і переохолодження. Увечері друга половинка приготує романтичний сюрприз, який тебе порадує.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні на тебе чекає цікава зустріч із важливою особою. У невимушеній атмосфері тобі вдасться обговорити важливі ділові питання. Твоя чарівність відіграє вирішальну роль і справить позитивне враження. У другій половині дня покупка комп'ютерної техніки буде вельми вдалою.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня ти зможеш зробити дуже багато важливих справ. Обов'язково необхідно усунути всі негаразди в роботі техніки та побутових приладів. Присвяти цей день домашньому благоустрою та наведенню порядку. У другій половині дня на тебе чекає приємна зустріч зі старими друзями.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день буде вдалим для переїздів і зміни житла. Тобі варто звернутися по допомогу до близького друга, щоб вирішити важливе питання швидше. У другій половині дня на тебе чекає ділова розмова з впливовою особою. Важливо вибрати затишну атмосферу для діалогу, щоб отримати хороший результат.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі варто вирішити всі питання, пов'язані з покупкою побутової техніки. Обов'язково оформлюй гарантійний талон і зберігай чеки. У другій половині дня варто відмовитися від далеких поїздок. Непередбачені розтрати можуть сильно спустошити сімейний бюджет.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогоднішній день варто присвятити сімейним веселощам. Тобі варто зайнятися організацією пікніка та активного відпочинку на природі. У другій половині дня звістка від родичів може тебе роздратувати. Не варто звертати уваги на дрібні подразники. Стережися гарячих і розпечених предметів, існує ризик опіків.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Коханий з майбутнього”

„Звичка розлучатись”

 

 

 

„Навколо футболу”

„Пристрасті Дон Жуана”

“Сліпа удача”

„Звичка розлучатися”

„Джобс: Імперія спокуси”

„Коханий з майбутнього”

„Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія”-  виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)