Всесвітній день туризму

День вихователя і всіх дошкільних працівників

 

День мудрості, отримання нових знань та одержання на їхній основі практичних результатів.

У цей день добре ділитися досвідом, передавати свої знання. Кращий день для мудреців і філософів. Дуже корисно зайнятися самоосвітою.

Не варто починати нові справи або відправлятися у подорожі. Не слід допускати фізичних й емоційних перевантажень.

Для бізнесменів - це дуже вдалий день, особливо для роботи всередині компанії та спонсорства.

Не потрібно себе занадто суворо обмежувати в харчуванні, дотримувати строгої дієти. Дозволяється добре попоїсти – шкоди не буде. Це єдиний день у всьому місячному циклі, коли вживання солодкого бажано і всіляко вітається.

Добрий день для будь-якого ворожіння.

Cтрижка залучить до вас можливість придбання майна, проте ви можете набрати зайву вагу.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день буде спокійним і дозволить трошки розслабитися. Тобі варто навести порядок на робочому місці і викинути зайві предмети. Освоєння нової інформації принесе гарні результати. Спілкування з колегами допоможе втілити задумане. Увечері варто бути уважніше на проїжджій частині, є ризик травматизму.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні на тебе чекає багато новин. Твої старі партнери запропонують вигідну угоду. У другій половині дня колеги можуть втягнути тебе в неприємну ситуацію, головне - не піддаватися впливу більшості. Будь мудріше і дивися вперед, тоді все вийде. Вечір проведи в приємному товаристві.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня ти зможеш усунути старі недоліки у своїй роботі. Стосунки з колегами будуть напруженими. Не варто піддаватися на провокації заздрісників і недоброзичливців. Роби, що задумано, всупереч думці оточуючих. У другій половині дня ти отримаєш доручення від впливової особи.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні твоя допомога і підтримка знадобиться близькій людині. Не варто давати поради, ґрунтуючись на своєму особистому досвіді. У другій половині дня твої партнери попросять про послугу. Скористайся привілейованим становищем і поговори про додаткові умови.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – на тебе чекає складна зустріч. Не варто проявляти наполегливість, вчися слухати співрозмовника. Вирішити фінансову проблему вдасться завдяки допомозі керівника. Відмовся від виконання чужої роботи, не дозволяй себе використовувати. Увечері на тебе чекає випадкова зустріч із таємним шанувальником.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе важливі і корисні контакти. Потрібно дотримуватися правил ділового етикету, щоб справити гарне враження на нових партнерів. Тобі варто зайнятися плануванням і обговоренням нових ідей. Нестандартне рішення допоможе тобі обігнати конкурентів.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці старайся не втягуватися в побутові конфлікти. Тобі доведеться зайнятися вирішенням сімейних питань. Краще перенести важливі зустрічі і переговори з новими партнерами. У тебе недостатньо інформації, щоб отримати потрібний результат. Вільний час варто присвятити спілкуванню з друзями.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – на тебе чекає успіх і сприятливий збіг випадкових обставин. Надавши послугу впливовій особі, ти отримаєш великий прибуток і вигідну протекцію. У другій половині дня, діючи в союзі, ти поліпшиш результати. Ділова вечеря дасть можливість отримати важливу інформацію про конкурентів.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня тобі доведеться шукати вихід зі скрутної ситуації. Виникла проблема допоможе зрозуміти, хто ворог, а хто друг. У другій половині дня ти зможеш вирішити проблему завдяки підтримці керівника. Використовуючи старі зв'язки, ти отримаєш вигоду і прибуток.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні ти зможеш надолужити згаяне. Твої плани здійсняться завдяки підтримці зацікавленої особи. Цей день принесе удачу фахівцям у сфері фінансів і продажів. У другій половині дня варто дізнатися більше інформації про своїх конкурентів. Вільний час найкраще присвятити відновлювальним процедурам.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі доведеться докласти багато зусиль, щоб домогтися справедливості. Оцінюй професійні якості, а не зовнішність і характер партнерів. У другій половині дня ти виступиш суддею в суперечці колег. Увечері краще залишитися вдома і приготувати смачну вечерю.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині ти зможеш отримати потрібний результат. Твій керівник зацікавлений у просуванні твоїх ідей і пропозицій. У другій половині дня ти зможеш дізнатися дуже важливу інформацію про партнерів. Тобі потрібно діяти обережно, щоб отримати прибуток. Увечері вирушай у гості.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Коханий з майбутнього”

„Звичка розлучатись”

 

 

 

„Навколо футболу”

„Пристрасті Дон Жуана”

“Сліпа удача”

„Звичка розлучатися”

„Джобс: Імперія спокуси”

„Коханий з майбутнього”

„Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія”-  виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Рівне нський міський Палац культури – „Пригоди ведмедика Барні у королівстві Бульбашок”

Магнат, розважальний комплекс – „Авто радіо”