Європейський день мов

Всесвітній день контрацепції

Всесвітній день серця

 

Іменини святкують: Валеріан, Ілля, Корнилій (Корній), Леонтій, Лук'ян, Петро, Юліан

 

Символ дня — "Кінь". Дуже сильний в енергетичному плані день. В цей день добре проводити масові заходи: мітинги, збори, колективні заняття, святкування.

Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

Цього дня треба старатися бути на свіжому повітрі, заряджатися енергією вітру, сприятливо купатися в холодній воді.

В цей день уразлива печінка, і тому, в харчуванні бажано обмежити себе в солодощах та спиртних напоях.

Для бізнесу це період активних, стрімких дій. Гарний для початку справ. Все задумане і почате в цей день буде мати успіх.

На тренуваннях можна збільшити навантаження.

Cтрижка в цей день залучить красу й благополуччя.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні на тебе чекає серйозна розмова з керівником. Намагайся мати респектабельний вигляд і дотримуватися правил ділового етикету. У другій половині дня ти можеш допустити помилку з вини техніки.. Увечері тобі не варто сідати за кермо, краще скористайся громадським транспортом.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – більше часу приділяй догляду за своєю зовнішністю. Сьогодні ти здивуєш керівництво новими ідеями. Намагайся відразу приступити до рішучих дій, не відкладаючи нічого на потім. У другій половині дня тобі доведеться допомогти колезі виправити помилку. Плани на вечір можуть змінитися, тому не давай ніяких обіцянок.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня стережись незнайомих предметів і несправної техніки. Сьогодні підвищений ризик травматизму і небезпеки. У другій половині дня тобі доведеться переробити виконану роботу на вимогу керівника. Не вступай у суперечку, веди себе стримано і спокійно.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – твоє бажання все ідеалізувати може призвести до складнощів. Не варто довіряти обіцянкам партнерів, покладайся тільки на факти і статистику. У другій половині дня твої дії можуть викликати суперечку між колегами. Залиш виниклу ситуацію на волю випадку. Підтримка керівника зміцнить твій авторитет у колективі.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – тобі варто навчитися витримці і терпінню, покладаючись на свій досвід. У другій половині дня ти зможеш впоратися з виниклими проблемами у стосунках із новими партнерами. Проявивши м'якість і ввічливість, ти отримаєш відмінний результат. Ввечері будь уважніше в місцях масового скупчення людей, не забувай особисті речі.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні ти будеш в центрі уваги представників протилежної статі. Твій шарм і чарівність може викликати заздрощі. Використовуй вдалий момент для розмови з керівником про своє підвищення. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від конкурентів. Роби так, як більш вигідно, тоді досягнеш успіху.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні ти зможеш завершити давно розпочаті дії. Здобувши перемогу, рухайся швидше, щоб випередити конкурентів. У другій половині дня  отримаєш підтримку з боку авторитетної особи. Варто зайнятися освоєнням додаткових професійних навичок. Застосування нововведень в роботі принесе позитивний результат.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – слушний час для впровадження нових технологій у робочий процес. Збільшивши свою продуктивність, ти отримаєш великий прибуток. Намагайся відразу відмовляти людям, які тобі неприємні. Інтуїтивне чуття підкаже правильне рішення. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із людиною з минулого.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні тобі варто докласти більше зусиль, ніж зазвичай. Керівництво може провести позапланову перевірку. Розберися з усіма документами і заверши розпочаті дії. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про партнерів. Не поспішай приймати кардинальне рішення, порадься з колегами.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – ти отримаєш вигідну пропозицію від впливової особи. Не варто сумніватися і витрачати час на роздуми. Усвідомивши всі привілеї та додаткову вигоду, сміливо можеш приймати позитивне рішення. У другій половині дня будь уважніше в спілкуванні з новими людьми. У твоєму оточенні з'явиться шпигун.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі доведеться боротися з несправедливістю і відстоювати свою правоту. Об'єднавши зусилля з однодумцями, ти зможеш легко подолати проблемну ситуацію. У другій половині дня уникай пліткарів і участі в інтригах. Увечері постарайся знайти час, щоб відвідати родичів.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – настрій постійно змінюватиметься. Вчися боротися з меланхолією і млявістю, включайся в активний робочий процес. Колеги можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Не варто роздувати скандал і марно витрачати час. Потрібно зібратися і сконцентрувати всі сили на досягненні поставленої мети.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Коханий з майбутнього”

„Звичка розлучатись”

 

 

 

„Навколо футболу”

„Пристрасті Дон Жуана”

“Сліпа удача”

„Звичка розлучатися”

„Джобс: Імперія спокуси”

„Коханий з майбутнього”

„Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія”-  виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Рівне нська обласна філармонія - Хор імені Г.Верьовки

Стадіо-паб – „Sweet Cherry Night”