День осіннього рівнодення

День без автомобілів

День машинобудівника України

День партизанської слави України

Іменини святкують: Анна (Ганна), Йосиф (Йосип, Осип), Микита, Феодосій (Федосій), Феофан, Харитон

 

Цей день вважається не дуже добрим. Людина стає пасивною і може піддаватися чужому впливу. Символ дня - "Мавпа", і люди стають чимось схожі на цю тварину.

Усе, що відбувається з нами в цей день, є дзеркальним відбиттям нашого відношення до світу. В цей день навколишній світ показує людині, ким вона є насправді. Відповідно, якщо на вас сиплються шишки, виходить, ви щось робите не так, і потрібно задуматись. Якщо ж вас хвалять в цей день, то можете порадіти - це правда.

Не варто планувати важливі справи.

 Не слід піддатись бажанню бути пасивними в цей день. Краще менше спати і дати собі деяке помірне фізичне навантаження.

Бажано відмовитися від лікувальних процедур, тому що хід лікування у цей місячний день може бути непередбачуваний.

Краще відмовитись від спиртного.

Стрижка волосся вкрай небажана

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні вам варто відключитися від усього, що вас засмучує. Ваше завдання на сьогодні - отримати якомога більше позитивних емоцій, відпочити як фізично, так і ментально. А тому не відмовляйте собі в слабкості. Цей день дивує своєю динамікою, тому не відставайте від ритму життя.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими. Відкладіть усі важливі і термінові справи і вирушайте на природу, на шопінг або просто відпочиньте так, як ви любите - на дивані перед телевізором. Сьогодні у вас є всі шанси помиритися з тими, хто вам дорогий. Гарний настрій допоможе вам знайти потрібні слова і вчинити правильно.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з тими, на кого, на превеликий жаль, ніколи не вистачає часу. Не ігноруйте спілкування з друзями. Самопочуття стабільне, а тому будь-які ваші дії реалізовуватимуться згідно з планом. Не нехтуйте порадою близьких і друзів. Вони бачать ситуацію трохи з іншого боку.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – ваш настрій суттєво покращитися завдяки походу по магазинах. Зробіть собі задоволення - змініть зачіску, поновіть гардероб, купіть подарунки близьким. Романтичний настрій зможе згладити сімейні негаразди. Увечері спробуйте здивувати близьких своїми кулінарними талантами, - це принесе масу приємних вражень.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні вам варто відволіктися від суєти. Вимкніть телефон і викиньте думки про роботу з голови. Запросіть друзів на пікнік, - перебування на природі поліпшить ваше самопочуття. Намагайтеся не переохолоджуватися, є ризик застудитися. Увечері варто продовжити бурхливі гуляння, можна вирушити в боулінг або нічний клуб.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – спілкування з природою, як ніколи, буде для вас особливо корисним. Ви сміливо можете вирушити в романтичну поїздку зі своєю половинкою. Сьогодні ви - душа компанії, передавайте свій веселий настрій оточуючим. Незаплановані витрати будуть виправдані отриманням позитивних емоцій. Вечір варто присвятити коханій людині.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) –  у першій половині дня ваші родичі потребуватимуть допомоги. Постарайтеся заздалегідь намітити план проведення свого часу, інакше вам не дадуть відпочити. Не варто сьогодні здійснювати великі придбання. Вечір краще за все провести в колі рідних людей. Ваша порада допоможе близькій людині прийняти правильне рішення.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – вам слід добре виспатися і зайнятися своїм зовнішнім виглядом. Відвідування масажиста і відновлюючі процедури будуть вельми ефективними. Другу половину дня слід розпланувати завчасно. Присвятіть час спілкуванню з приємними вам людьми. Увечері найкраще залишитися вдома, влаштувати сімейне свято і запросити друзів.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вам слід впритул зайнятися собою. Догляд за шкірою і волоссям буде особливо ефективним. Не варто навантажувати себе роботою в домі. Задоволення своїм зовнішнім виглядом істотно підніме самооцінку. Увечері почитайте книгу або подивіться вражаючий фільм.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – незважаючи на вихідний, вам доведеться відволіктися на вирішення робочих питань. Спробуйте поєднати приємне з корисним. Можна провести переговори на природі під час пікніка. Ваш енергетичний тонус істотно підніметься, якщо ви приділите увагу правильному харчуванню. Увечері вас можуть відвідати неждані гості.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – весь день вас переслідуватимуть чужі турботи. Намагайтеся прийняти позицію спостерігача і миротворця. Ваша розсудливість допоможе уникнути конфлікту з родичами. Намагайтеся уникати гучних компаній і місць великого скупчення людей. Вечір краще присвятити своїм близьким, залишившись вдома.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – чудовий день для зустрічей і спілкування. А тому, якщо вас запросили в гості - обов'язково погоджуйтеся. Якщо ж ви проявите ініціативу і зважитеся прийняти гостей у себе - це взагалі ідеальний варіант. Будьте готові до приємного сюрпризу. Близькі люди вас порадують.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Турбо”

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”

„Два стволи”

„Ломбард”

 

 

 

„Джобс: Імперія спокуси”

„Ломбард” 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”

„Два стволи”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Стадіон „Мототрек” - DZIDZIO & СКРЯБІН